''Alaycı Bakış'' Bölüm:48

475 44 5
                                    

BEĞENMEYİ VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN İYİ OKUMALAR :DX -L

 ‘’Hayır, uyuya kaldın ve ağladın bu yüzden sana dokunamadım.’’ Dedi ve kıkırdadı. ‘’Ha, peki.’’ Dedikten sonra sırtımı başlığa yaslayıp kendi içime gömüldüm. Göz ucuyla Harry’ye baktığımda güldüğünü görebiliyordum, elini dizimde hissettim.

‘’Sen kendin isteyene kadar sana dokunmayacağım Cassandra.’’ Dedikten sonra elini çekti ve yüzüstü yatıp başını benim aksi yönüme çevirdi.

Rüyamda hissettiklerimden çok daha farklıydı o rüyamdaki kadar soğuk olmasa bile… Hala bir şeylerin eksikliğini hissedebiliyordum. Sorun sadece delirmem olabilirdi veya sadece aptallığım buna olan etkenler arasındaydı.

                           ***

Sabaha güzel bir başlangıç yapmak için yataktan zıplayarak indim, Harry bunu yapmamam için inlerken eğilip yüzünü kapatan saçlarının üstüne bir öpücük bıraktım.

‘’Kurallarımı çiğniyorsun Harry.’’ Harry’yi öpmek hataydı, ayılmamış olmasına rağmen beni altına alabilecek güce sahipti. Kollarını iki yanıma koyup kulağıma eğildi, kasıklarını kasıklarıma dayadığında ise gerildim. ‘’Bu şekilde inersen ve benim uykumu bölersen daha da fazlasını yapabilirim.’’ Dişlerini gıcırdatarak konuştu, oldukça ciddiydi. Kaşlarımı çattım ve ellerimi birleştirerek göğsümün üzerinde kenet şeklinde tuttum. ‘’Özür dilerim.’’ Diye mırıldandıktan sonra üzerimden kalktı, gözlerinin biri diğerine göre daha koyu ve ürkütücü duruyordu.

O eski yerine yattıktan sonra yavaşça yataktan kalktım ve bugünün güzel geçmeyeceğini anladım. Gözlerimi ovalayıp dışarı bakarken her şeyin neden yolunda gitmediğini düşünüyordum, içimdeki şeytani kadın çocuk gibi davranıp onunla birlikte olmadığım için böyle olduğunu söylüyordu diğeri ise beni gerçekten seviyorsa anlayışlı olacağını söylüyordu ama ben şeytani yönüme daha çok kulak kabarttım.

Harry saçlarını düzelterek aşağı indi ve mutfağa doğru giriş yaptı, elinde kırmızı bir sıvıyla çıktığında dudaklarımı büzerek ona baktım. Tek dikişte bitirmişti. ‘’Sana kötü davrandığım için özür dilerim Tanrının vücut bulmuş hali, kan ihtiyacımı uzun süredir gideremiyordum.’’ Dedi bardağı işaret ederek. Belli belirsiz başımı sallarken yüzük dolu elini başıma koyup dudaklarını başımın tepesine değdirdi. ‘’Çıkmam gerek, geri geleceğim.’’ Kumaşının içinden görünen vücuduna bakarak iç çektim. Harry gülümsedikten sonra evden çıkıp gitti, camdan gidişini seyrederken bu erkeğin neden benimle olduğunu düşünmeden edemedim. Çok çirkin değildim ama olağanüstü güzelliğim de yoktu.

Saatlerdir camın yanında Harry’nin dönmesini bekliyordum, çenem de duran elimi çekip uyuşmuş kolumu duvara karşı uzattım. Akşam olmak üzereydi, Bay Muo’ya yemini vermek üzere koltuktan kalktım ve mutfağa doğru ilerledim. Boynumda hissettiğim karıncalanma ve bacaklarımın arasında hissettiğim uyuşma ile daha çok gerildim. Muo’ya biftek hazırlayıp tabağa koyduktan sonra yemesi için yere bıraktım.

Banyoya çıkıp aynadaki bene bakarken yüzümün kızardığını fark ettim, kızarıyordum ve her geçen saniye vücudumun alev aldığını hissediyordum. Gözümün önüne gelen hayali sevişme sahneleri ile geriledim, gerçekten onu arzuluyordum. Bu saçma hayallerimin arasında daha çok yanmaya başlamıştım neredeyse kendi kendimi tatmin etmek zorunda kalacaktım, evet bunu hissediyordum. Soğuk suya parmaklarımı değdirip avucumla bir miktar su alarak boynuma attım ve yanan her bölgeyi ıslatmaya çalıştım. Bu böyle geçmeyecekti, hazırdım.

                                    ***

O gelmeden önce benim düğün gecem için hazırlanan kraliyet geceliklerine benzeyen geceliği üzerime geçirip dudaklarımı ısırdım. Çekici görünmem gerekiyordu, Sandra’dan daha çekici olmam gerekiyordu aynanın yanında duran parfümlerin orada bir de ruj bulunuyordu dudaklarımı pembeleştirmek için sürdüm ve şeytanın cisimleşmiş hali diye hitap ettikleri ruju bırakıp kendime son kez baktım. Evin içinde dolaşırken Harry’nin sesini duydum.

‘’Bebeğim neredesin? Ben geldim.’’ Diye seslendi, çekmeceleri kapatıp saçlarımı sola doğru attıktan sonra odadan çıktım.

Salona doğru bakan Harry’ye çekici görünmek için merdiven korkuluklarına dayandım ve saçlarımın birkaç tutamını tutarak alt dudağımı ısırdım. Harry bana doğru döndüğünde önce afalladı sonra ise bakışları değişti, alaycılıkla değişen bakışlarını görünce kalbimin kırıldığını hissettim.

 

BEĞENMEYİ VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIIIIN :)))X -L

Cold FLOWHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin