''Dudaklarında Ki Boşluk.'' Bölüm:9

821 69 9
                                    

 

                               ***

‘’Gözlerini aç Lucy ve aynaya bak.’’ Kafamın içinde konuşan sesle beraber yatakta doğruldum.

‘’Kim var orada?’’ dedim cevap gelmesi umuduyla.

Yataktan kalktım ve aynaya doğru yöneldim. Hiçbir şey yoktu sadece ben ve odanın iğrenç yansıması vardı. Yatağın yanında eriyen muma bakarak bilinçsizce ona doğru odaklandım, eridikçe daha çok yakınlaşıyor gibiydi.

‘’Harry… Daha çok…’’ dedi kadın dudaklarını ısırarak Harry örtünün altından sürünüp kadının üzerine çıktı. ‘’Onu seviyorsun…’’ diye ekledi. Harry başını kaldırıp tavana baktıktan sonra kadının boynuna başını gömdü. Kadının sivri dişleri Harry’nin yumuşak derisinin üzerinde belirdi, sivri dişlerini geçirmeden önce tavana kötü bir gülüş atıp sivri dişlerini hızlıca Harry’nin boynuna geçirdi.

‘’Lucy?’’ Arkadan gelen gerçek ses ile geriye doğru sendeledim, aynaya o kadar yakındım ki neredeyse içine girecektim. Tabii böyle bir şey mümkünse.

‘’Orada sen vardın ve bir kadın vardı.’’ Elimi alnıma götürdüm biraz ovaladıktan sonra duvara yaslanmış yatağı inceleyen Harry’ye baktım.

‘’Peki, bu kan senin mi?’’ kaşlarımı kaldırarak yanına gittim. Toprak ve kan ile kaplanmış örtü öğürmeme sebep oldu. ‘’Seni aracı yapmak istiyor.’’ Başımı yerden kaldırıp elimi havaya kaldırdım.

‘’Neden bunu yapmak istesin? Onun beni sevdiğini biliyorum.’’ Şuan komik duruma mı düşüyordum? Hayır, sadece âşıktım.

‘’Aynada gördüklerin yani… Ben bu yatakta mıydım? Kadın nasıl birisine benziyordu?’’

‘’Seni gördüm fakat kadın yoktu yani yüzünü göstermedi sadece gülüşünü ve sivri dişlerinin boynuna geçişini gördüm. O şey dedi… Onu sevdiğini söyledi ve tavanda ki şu meleklere baktı.’’ Dedim, Harry dişlerini gıcırdatıp bir şey söylemeden odadan ayrıldı.

                         ***

Bileklerim de yüklü bir ağırlık ve soğukluk hisseder hissetmez uyandım. Tahta su dolu kovanın içinde olan ellerimi hızlıca çekerek küçük bir çığlık attım.

‘’Tanrım, Juliana bunu yapmak zorunda mıydın?’’ diye sordum, Julia gülümseyip başını evet anlamında salladı.

‘’Bugün ilk iş günün unutma ki istediklerimi yapmak zorundasın.’’

‘’Sadece şu lanet şakaları bir daha yapmayacağına dair söz ver.’’ Juliana başını salladı onaylamayacağını biliyordum.

‘’Harry’nin kıyafetleri temizlendi onları odasına götürüp o yokken yerleştirmeni istiyorum.’’ Dedi, başımı ona karşılık salladım ama Juliana’ya karşı çıkmak zordu.

Cold FLOWHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin