Lil Neymar

2.1K 83 8
                                    

Shop için chelsaleram 'a çoook teşekkürleer ❤❤❤

Bana gülümsedi. Konuşurken sadece yüzüme baksada utanmıştım. Daha önce birlikte olmuştuk. Ama bi kerecikti ve Tanrım..o Neymar Jr dı. Tabiki utanıyordum. Onun için yeterince muhteşem olmamaktan korkuyordum. Ki değildim de. Hiç zaman kendimi beğenmiş biri olmamıştım. O yüzden karanlık bi ortam olmadığı taktirde onunla birlikte olmaktan bana bakmasından çekiniyordum. Ve şuan aramızdaki tek şey köpüklerdi. Ney küvetin kenarında kalkıp üstündeki tshirtü çikarınca içim deki gerginlik dahada arttı. Kendimi daha çok suya gömüp heyecanıma mani olamadan "Düşündüğün şeyi yapma" dedim. Saşırdı. Böyle tepki vermemi beklememişti. "Ne düşünüyorum ki ?"."Yaniiii...küvete yanıma gelme" çarpık şekilde gülümsedi. "Neden ?" Dosdoğruca nasıl hissettiğimi söyleyemezdim. Mantıklı bi cevap bulmalıydım. Aklıma ilk gelen şeyi söyledim. "Şimdi olmaz Bruna aşağıda"."Ne fark eder ki ?"."Fark eder tabii. Hem hala burda olduğu için sana kızgınım farkında mısın ?"."görmezden geliyorum diyelim"."offf hadi çık bende çıkıcam"."Hurry niye bahane uyduruyorsun?"."bahane uydurmuyorum hadi içeri dön"

İstemeye istemeye tshirtünü giyip çıktı. Bende fazla uzatmadan kurulanıp çıktım. Alt kata inince oturma odasina doğru hiç bakamdan mutfağa girdim. Ney bize pizza söylemiştii!! Yaşasın! Ellerimi kalbime koyup "Ah Ney beni bu sefer gerçekten etkiledin!" güldü. O pizzayı keserken yaninda durdum. "Aslında böyle şeyler yemememiz gerek.."."Evet ama bunu sadece biz biliyoruz o yüzden. Bu bizim küçük sırrımız "."tamam Jr Sır.."."Cidden bunu dedin mi ?". Güldüm "evet"

Beni kendine çekip yanağımdan öptü. Kısa bi sürelikle olsa çok keyiflendiğimi Bruna mutfağa girince fark ettim. Bizi mutluyken görmesi benim yararımaydı. Yanımıza geldi. Pizzayı görünce "Aman Tanrım Küçük Ney (little ney) tam istediğim şeyyy" gerçekten bu kıza daha fazla sinir olmaya başlamıştım. O benim Lil Neymar'ımdı! Onunla bu şekilde konuşmazdı. Ona hep ben Ney derdim. O kesinlikle dememeliydi. "Bunun seni iyileştirmesini umuyorum"."Evet kesinlike iyileştirir Ney" Bende iyileşmesini umuyordum. İyileşmesini ve geldiği yere geri dönmesini. Yemeğe başladığımızda sadece pizzayı düşünmek istemiştim. Ama o kız burdayken mümkün değildi. Yeniden portekizce konuşmaya başlamışlardı. Bu durumdan bayılacak kadar sıkılmıştım.

Kalkıp kendime kola doldururken arkadamdan "Banada koyar mısın canım?" diye gıcık bir ses duydum. Farkında olmadan onada bardak koyarken bardağı çarptım. Kolaları doldurup birini ona uzattım. Hiç bıkmadan hala portekizce konuşuyorlardı. Telefonum çaldı. Tam zamanında Karamel! "Heyy KaramelliKek napiyorsun??" Ney'in bakışları bana kaydı. Ona sırıtarak baktım. Ve konuşmaya devam ederken mutfaktan çıktım. Eminim ki aklı bende kalmıştı. Odadan çıkınca "Harikasın Karamel ! Muhteşem zamanlama"."Neden oldu ?" ona durumu uzun uzun anlattım. "Yani seninle arkadaş olmamızı istemiyor ama eski sevgilisini evinde mi ağırlıyor?"."Evet çok saçma!! Nefret ediyorum bu durumdan". Ben konuşurken Ney ve Bruna mutfaktan çikip oturma odasina yanima geldiler. Ney hiçte iyi bakmıyordu. "Bana öyle kötü kötü bakma şu kıza gitmesini söyle artık" diye fısıldadım. Telefonu kapattım. Bi süre daha boş boş konuştular dinlememiştim bile. Ancak Bruna gitme lafı edince heyecanla ona baktım. Birazdan arkadaşının onu almaya geleceğini söyledi. Bi anda o kadar mutlu olmuştum ki gülümsememek için kendimi zor tuttum. O hazırlanırken çaktırmadan ona bakıp gülümsedim.

1 saatten az bi süre sonra hazırdı ve gidiyordu. Neymarla yılışık vedalaşırken sadece ben merdivenleri çikiyordum. Üst kata çıktığımda kapanan kapı sesi duyup rahatladım. Artik sonunda yalnızdık.

Banyo yaptiğimda çikardiğım kiyametleri almak için odamıza girdim. Tam dönüyordum ki Ney odaya girip kapıyı arkasında kitledi.

"Napiyorsun Ney ?"."Bruna gittiğine göre artık yakında görüşebileceğimizi düşünüyorum..."

Asdfgjfkfk :D bi daha ki bölümün adı yakından görüşme ahahasdfsd

El ClásicoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin