~ deel 75 ~

166 1 1
                                    

P.O.V. Chloe

Rustig zit ik in het zwembad met mijn ogen dicht, totdat ik hoor dat er iemand in het zwembad komt. Ik open mijn ogen en zie dat Jack naast me zit, 'Chlo je weet dat we vroeger al friends met benefits waren, nu je single bent kunnen we het wel weer doen.' zegt hij met een grijns. 'Wie wilt het nou weer doen met een zwangere vrouw?' vraag ik lachend, 'Ik vind het toch best wel sexy.' zegt hij met een grijns en buigt meer mijn kant op. Ik grinnik even en druk dan mijn lippen op de zijne, hij trekt me gelijk bij hem op schoot en plaats zijn handen op mijn kont. Ik ga met mijn handen van zijn gezicht door naar zijn haren en trek er even aan, zijn tong glijd mijn mond binnen. Hij kreunt waarna hij mijn bikini broekje naar beneden wilt trekken maar ik hou hem tegen, 'Ze kunnen ieder moment weer terug komen.' fluister ik in zijn oor. 'Nee joh ze zijn net pas weg.' zeg hij schouderophalend en hij gaat verder met waar hij mee bezig was. 

Ik stap het zwembad uit en ga dan op 1 van de stoelen liggen bij het zwembad, gelukkig is het zwembad overdekt want anders zou het vreselijk koud zijn. Een paar minuten later komt Jack grijzend het zwembad uit, 'Wat grijns ze nou?' lach ik, 'Ik zat even terug te denken aan net.' zeg hij en ik zucht. 'Waarom hebben jullie me hier eigenlijk naartoe gebracht?' vraag ik. 'We weten dat je het zwaar hebt, je bent nog jong en nu al moeder dat is gewoon echt kut, toen hoorde we ook nog dat het klaar was met Harry dus dit was gewoon de druppel om je mee te nemen.' legt hij uit. 'Ik vind het echt lief dat jullie dit hebben gedaan.' zeg ik en geef Jack en kus. 'Graag gedaan.' zegt hij en gaat naast mij op een stoel liggen. 

'We zijn er weer!' roept Mason en loopt onze kant op, 'Hey!' zeg ik. 'Hallootjes, euhm kleden julle je even aan we gaan zo uit eten.' zegt Mason en ik sta gelijk op. Ik loop naar mijn kamer en trek daar een broek aan met een trui eroverheen, ik loop weer naar beneden en doe daar mijn schoenen aan wat lastig gaat vanwege mijn buik, 'Jack, kan je me helpen met mijn schoenen?' vraag ik zo lief mogelijk. 'Tot uw dienst mevrouw.' zegt Jack en helpt me met mijn schoenen. 'Oke ik ben ready!' zeg ik en sta op. Ik loop naar de auto en ga naast Mason zitten op de bijrijdersstoel.

'Chloe je word gebeld.' zegt Mason die me aanstoot en me uit mijn gedachte haalt. 'Hallo me Chloe.' neem ik op, 'Hey Chloe, ik vroeg me af heb je Bailey meegenomen toen ze van Harry's huis kwam?' vraagt Riley. 'Kut ik ben hem vergeten.' zeg ik, 'Bel jij dan even Harry dat hij Bailey rond 6 uur bij mij kan brengen? Want ik zit nu op werk dus ik heb best wel druk.' verklaart ze, 'Ja is goed, doeii!' zeg ik en hang dan op. Gelijk bel ik Harry daarna dan ben ik er het snelst vanaf.

'Met Harry.' zegt hij nors, 'Hoi met Chloe.' zeg ik. 'Wat moet je?' vraag hij bot. 'Bailey ben ik vergeten mee te nemen gister dus kan je die misschien rond 6 uur bij Riley brengen. En wees niet bang is ben er toch niet dus ze zal mij niet zien.' zeg ik, 'Ja prima.' zeg hij en even valt er een stilte. 'Nou doei dan.' zeg ik en hang op. 'Wie was dat?' vraagt Noah nieuwschierig. 'Harry, hij moet Bailey nog naar Riley brengen want ik was Bailey vergeten mee te nemen.' leg ik uit. 'Oh oke.'

Inmiddels zijn we klaar met het eten in het restaurant en is het tijd om weer naar het huis te gaan want ik ben op zich best wel moe maar dat komt deels doordat ik heb gezwommen en op de een of andere manier word ik moe van dat water ofz. We lopen met zijn alle naar buiten en ik zie al een paar mensen raar naar me kijken, 'Chloe is het toch?' vraagt een meisje uiteindelijk, ik knik. 'Je bent heel laag wist je dat?' begint ze en wijst met haar vinger in mijn gezicht, 'Hoe triest ben je om-' 'Lieve schat hou die praatjes voor je, als dit je beter laat voelen, Harry heeft me gister al een hele preek gegeven dus verdere kritiek hoef ik niet te horen. Oh en als je naar de feiten gaat kijken weet je dat ik mijn hoofd alleen schuin deed omdat ik niet snapte wat die jongen tegen me zei dus ja.' kap ik haar af.

'Harry verdient veel beter.' snauwt ze naar me, 'Ja misschien heb je gelijk, maar ik heb niets meer met hem dus beter kan hij niet verdienen he als hij niemand heeft.' zeg ik bij de hand, het meisje valt even stil en probeert iets te bedenken om te zeggen. 'Bespaar je gepraat maar voor iemand, ik heb er namelijk geen zin om naar te luisteren.' zeg ik en loop daarna weg. 'Jeetje wat een debiel.' zeg ik terwijl ik naast Noah loop. 

'Trut!' roept iemand denk ik naar mij wat al snel duidelijk wordt want ik word opeens hard naar achter getrokken. Ik draai me met een ruk om en zie nu een grotere groep met kinderen staan, 'Mae, kom is hier!' fluister/roep ik, ze loopt gelijk op me af en kijkt me vragend aan. 'Film dit zodat ik bewijs heb.' zeg ik als enige en draai me dan om naar de groep kinderen. 

What If We Meet Again? | h.s.Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang