~ deel 28 ~

230 5 0
                                    

P.O.V.  Chloe

'Hallo met Harry Styles.' zegt Harry zijn stem. 'H-harry...' zeg ik maar verder kom ik niet. 'Wat is er? Waarom bel je als we in dezelfde bus zitten?' vraagt Harry. 'H-harry ik zit niet bij jullie in de bus ik sta nu letterlijk bij het concertgebouw en alle bussen zijn weg' zeg ik met paniek in mijn stem. 'Huh je maakt een grapje hoop ik?' 'Nee.' 'Fuck!' zegt hij hard. 'Oke blijf rustig ik ga je een vluchtboeken naar Nederland want daar komen we vannacht aan, de info app ik je, neem nu een taxi naar het dichtbijzijnde vliegveld en dan heb je snel info over je vlucht. Daarna als je bent geland zorg je dat een taxi je naar het van der valk hotel brengt in Amsterdam. Oke?' ratelt hij. 'Ja.' zeg ik zacht terwijl er een traan over mijn wang glijdt. 'Hey het komt goed, bel me als je me nodig hebt of bel Eleanor als we bezig zijn met een concert. Ik hou van je.' zegt hij aww de eerste keer dat hij zegt dat ie van me houd. 'Ik hou ook van jou hazz.' zegt ik waarna ik ophang.

P.O.V.  Harry

Ik ga naar website waar je een vliegtickets kan kopen en kijk gelijk hoelaat het eerste vliegtuig naar Nederland vertrekt. Om 10 uur vanavond gaat een vleigtuig naar Nederland naar Eindhoven, dat betekent dat ze nog wel even moet reizen naar Amsterdam. Ik boek de vlucht en stuur haar alle info die ze nodig heeft. Nu zit ze dus voorlopig op het vliegveld, wacht heeft ze haar paspoort wel anders kan ze als nog niet weg uit Duistland. Snel bel ik haar op om te vragen of ze hem mee heeft en gelukkig zat haar paspoort in dr tas. Ik voel me nu slecht vriendje, ik had moeten checken of ze wel echt in de bus zat.

P.O.V Chloe

Ik zit inmiddels al 2 uur op het vliegtuig en ik moet nog 2 uur wachten voordat ik kan gaan inchecken, ik zit maar een beetje op mijn telefoon te scrollen en ik heb alle informatie al gekregen van Harry. Hij is nu midden in een concert en ik vindt het jammer dat ik er niet bij kan zijn maar het is ook wel chill dat ik even alleen ben. 

Nadat ik me zeker nog 2 uur heb verveeld kan ik eindelijk gaan inchecken en door de douane heen gaan. Alles gaat gelukkig goed en al snel zit ik in het vliegtuig, na een tijdje begint het vliegtuig te rijden naar de goede baan en start dan met opstijgen. Ik ben best wel moe van deze dag dus val ik al snel in slaap. Ik word wakker wanneer ik voel dat er iets schud, ik open mijn ogen en heb door dat ik in het vliegtuig zit met turbelentie. Ik haat turbelentie dus doe ik mijn muziek aan om mezelf rustig te houden.

Na een vermoeiende en vertraagde vlucht sta ik eindelijk weer op de grond in het vertrouwende Nederland. Ik heb al een taxi besteld dus die is er binnen een kwartier. Ik kom sowieso eerder aan bij het hotel dan de jongens want de jongens zijn nu op de helft van de reis naar Nederland. Ik loop naar een winkeltje waar ik wat eten haal en sigaretten, ik heb lang niet gerookt maar ik heb het nu gewoon even nodig. Ik loop naar buiten en ga daar op een bankje zitten terwijl ik een sigaret opsteek. En na zo'n 5 minuten en 2 peuken verder komt de taxi aan, ik druk de sigaret uit en loop naar de taxi waar ik in stap. 'Hoi, waar moet je heen?' vraagt de chauffeur. 'Uhm naar het van der Valk hotel in Amsterdam.' ik zie hem knikken van uit de spiegel en dan begint de auto te rijden.

Ik sta voor het hotel en zie dat er bijna geen mensen zijn, ik loop naar de ingang door naar de balie. 'Hallo, op welke naam is er gereserveerd?' 'Op de naam Styles.' zeg ik in het Nederlands. 'Oke dan zit je op verdieping 7, kamer 435. Hier is je pasje, hou hem niet in de buurt van je telefoon dan doet de pas het niet meer. Dan wens ik u een prettig verblijf.' zegt de mevrouw achter de balie vriendelijk. Ik loop naar de lift terwijl ik op mijn telefoon zit te kijken, opeens bots ik tegen iemand aan, mijn telefoon komt ergens op de grond terecht. Ik kijk voor me en zie daar Harry staan, ik spring zowat op hem omdat ik blij ben om hem weer te zien. Ik sla mijn bene om zijn middel en zo staan we even totdat ik weer echt ga staan en mijn telefoon van de grond afpak. 

Eenmaal aangekomen op de kamer gooi ik mijn schoenen en jas uit en ga languit op het bed liggen, alleen besef ik me opeens dat mijn koffer nog in de bus ligt. 'Nee shit, mijn koffer ligt nog in de bus.' zeg ik klagend. 'Zo iemand komt onze koffers brengen don't worry baby.' zegt Harry en zucht van opluchting verlaat mijn mond. 'Oke ik ga dan even snel douchen.' zeg ik en kleed me uit totdat ik alleen nog in mijn onderbroek en bh sta, ik loop naar de douche en voel zijn ogen op me branden waardoor een grinnik mijn mond verlaat. Ik zet de douche aan en  stap eronder nadat ik ook mijn ondergoed heb uitgedaan. En nadat ik even onder de douche heb gestaan hoor ik dat de koffers ook in de kamer zijn, ik zet de douche uit en droog mezelf af. Daarna roep ik Harry om te vragen of hij wat kleding voor me wilt pakken. Al snel krijg ik een onderbroek en trui van hem naar binnen gegooid, ik trek het aan en borstel nog even mijn haar door. Daarna loop ik naar het bed waar Harry al aan de linkerkant van het bed ligt met alleen een trainingsbroek aan, ik klim ook op bed en ga dan in kleedmakers zit zitten.

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now