~ deel 50 ~

186 5 4
                                    

P.O.V. Chloe

Een zucht verlaat mijn mond als de voordeur word dicht gesmeten, snel daarna hoor ik een auto hard wegscheuren. Waarom moet ik het nou weer verpesten, hij heeft het voor me opgenomen en dan ga ik Jack verdedigen hoe dom kan ik zijn?! Ik laat hem voor nu wel even afkoelen daarna praat ik wel met hem. Ik moet zelf ook eerst even verwerken wat er is gebeurd, ik besluit Riley maar te bellen want ik moeten even met iemand praten. Ik vertel haar het hele verhaal en haar advies is dat ik naar Harry toe moet, ik pakt mijn auto sleutels en rij dan naar Harry's huis. Ik maak zijn deur open met de sleutels en als ik binnen loop zie ik scherven op de grond liggen, die ik zeker boos geweest. Ik loop naar boven en hoor en hard ademen vanuit zijn slaapkamer, ik open de deur en hij kijkt op. 'Wat kom je hier doen?' vraagt hij bot. 'Rustaag ik kom alleen sorry zeggen.' zijn gezicht betrekt en klopt naast zich neer op zijn bed.

'Sorry dat ik zo deed, ik weet niet wat me bezielde.' verontschuldig ik mezelf. 'Het is al goed.' zegt hij en geeft me een knuffel. 'Als hij je nog een keer lastig valt bel me gelijk' zegt Harry en knikt. 

Paar uur later

'Harry!' roep ik boos naar boven. Hij rent van de trap af en komt voor me staan. 'Ja wat is er?' vraagt hij aan me. 'Kijk zelf maar.' zeg ik boos en laat een foto van hem en een meisje zien die wel erg close doen. 'Nou dat ben ik met een vriendin van me.' zegt hij alsof het de normaalste zaak van de wereld. 'Nou zo te zien zijn jullie wel erg close.' zegt ik eigenwijs. 'Het is een goede vriendin van me geen wonder. Gaan we dit nu weer doen?' 'Wat weer doen?' 'Moeilijk doen om niks.' antwoordt hij makkelijk. 'Ik moeilijk doen? Weetje misschien ben jij gewoon iets te makkelijk met meiden denk je niet.'' zeg ik en hij schud zijn hoofd.

'Weetje wat ik denk dat hier gebeurd?' vraagt hij een een boze stem. 'Nou vertel.' zeg ik en ga met mijn armen over elkaar staan. 'Je vertrouwd mij gewoon niet.' 'Misschien.' zeg ik simpel. 'Kijk als je me nu vertelt dat je met niet vertrouwt dan is het makkelijk dan kan je uit mijn huis vertrekken en dan hoef je nooit meer terug te komen. Dus vertrouw je me of niet?' vraagt hij aardig boos. Eerlijk ik vertrouw hem niet 100 procent. 'Ik vertrouw jou niet.' zeg ik en zie een steek pijn door zijn ogen gaan die snel weer weg is. 'Prima dan kan je nu vertrekken en voor als het nog niet duidelijk was, het is uit.' zegt hij en kijkt me emotieloos aan. 'Prima joh als je het zo makkelijk opgeeft ben ik weg.' zeg ik en draai me om waarna ik de deur uitloop. 

Als ik in mijn auto zit stromen mijn tranen over mijn wangen. Ik weet niet waarom ik zei dat ik hem niet vetrouw, ik vertrouw hem heus wel maar nu gewoon even niet. Ik besef dat we uit elkaar zijn, ik ben single, degene waarvan ik vreselijk veel hou ben ik kwijt. Ik besluit maar om te rijden naar huis want hier in de auto blijven zitten is raar. Ik start de auto en begin mijn weg naar huis, met nog waterige ogen. Hoe moeten we dit doen eigenlijk met Bailey, het is onze hond niet die van mij of van hem alleen. En veel spullen van hem liggen nog in mijn huis, wtf waar maak ik me eigenlijk druk om. Het liefst gooi ik al zijn spullen uit het raam, hij gaf ons snel op al zeg ik hetzelf. We hadden bijna nooit ruzie en nu besluit Harry het opeens uit te maken.

Ik loop mijn huis binnen na 20 minuten rijden en word verwelkomt door Bailey.  Ik trap mijn schoenen uit in de gang en laat mijn jas ergens op de grond slingeren. Ik loop door naar boven en kleed me om in mijn pyjama, daarna loop ik naar de keuken en pak eten waarna ik het mezelf gemakkelijk maak op de bank.

P.O.V. Harry

'Teringzooi!' schreeuw ik door mijn huis heen. Ik ben zojuist mijn meisje kwijt geraakt, misschien is het wel oke weetje. Zij vertrouwde me niet en als je iemand niet vertrouwt in een relatie wat heeft het dan voor zin. Ik ga denk ik over een paar dagen wel langs haar om mijn spullen bij haar op te halen en de hond mag zij houden. Ik heb honden nooit zo leuk gevonden alleen wist ik dat ze heel graag een wou dus dacht ik waarom maken we het niet ONZE hond.  Om mijn gedachten te verzetten ga ik even hardlopen, ik trek mijn kleding aan en mijn sportschoenen en loop dan naar buiten en zo ren ik voor een lange tijd.

P.O.V. Chloe

Riley chat

Het is uit.

Wat???

Harry heeft het vanmiddag uitgemaakt.

Nee serieus? Wat is er gebeurd.

We hadden vanochtend al ruzie en toen werd ik boos want ik zag een foto van hem met zo'n meisje. En toen zei hij als je me niet vertrouwt dan is het klaar, toen heb ik vertelt dat ik hem niet vertrouw. 

Maar vertrouw je hem dan echt niet?

Niet honderd procent om eerlijk te zijn.

Hoezo niet dan?

Beetje trust issues denk ik.

Ik vindt het jammer dat jullie uit elkaar zijn want jullie waren een leuk stel. Maar als jullie echt bij elkaar hoor vriendin dan komt hij terug.

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now