~ deel 52 ~

186 5 0
                                    

P.O.V. Harry

'Wat is er aan de hand? Je bent de hele tijd al zo afwezig.' vraagt Louis en steekt een sigaret op. Ik steek mijn hand uit waardoor Louis te hint al snapt en me ook een sigaret geeft. Ik rook eigenlijk nooit maar nu heb ik het gewoon even nodig. 'Het is uit.' zeg ik en staar naar de muur. 'Wat? Huh? Je bedoelt het is uit met jou en Chloe? Jullie zijn geen koppel meer?' vraagt Louis verbaast. 'Ja het is uit tussen mij en Chloe.' zeg ik makkelijk. 'Maar waarom?' vraagt Louis.

'We hadden eerder die dag ruzie en toen was het een paar uur verder en toen riep ze me zo naar beneden dus ik kom daar zo aan staat Chloe daar met haar telefoon in haar handen. Ze laat me een foto zien van mij en Emma en toen zei ze ja ze doet veel te close dit en dat. Dus ik vraag zo vertrouw je mij wel want anders heeft deze relatie helemaal geen zin. Toen zei ze recht in mijn gezicht, ik vertrouw jou niet. Dus toen zei ik dan is het bij deze klaar tussen ons. En vanochtend heb ik haar spullen naar dr huis gebracht en ze zag er niet uit en toen ik weg ging moest ze huilen, dus ik gaf haar een knuffel. Het was zo vreselijk moeilijk om daarna weg te lopen, man.' vertel ik met een brok in mn keel. 'Jemig zeg, ik had het zo niet verwacht jullie waren echt een leuk stelletje.' 'Ik had het ook niet verwacht maar ik kan niet met iemand zijn die mij niet vertrouwd.' zeg ik. 'Ja dat snap ik zeker.'

P.O.V. Chloe

Wat kut begin ik zo te janken waar Harry bij staat, ik weer op de bank zitten en barst in tranen uit. Waarom de fuck heb ik gezegd dat ik hem niet vertrouw, het is mijn eigen schuld dat het uit is. Ik kan er niet meer voor hem zijn als hij weer terugvalt, we hebben best wat meegemaakt. Ik hem gezien toen hij zichzelf aan het snijden dat heeft zeker inpect gehad op mij. Ik baal er heel erg van hoe we uit elkaar zijn gegaan, met ruzie. Als ik Harry wil vergeten moet ik me ergens anders mee bezig gaan houden, dus besluit ik mijn computer op te starten en me aan te melden op een school. Ik wil heel graag dans lerares worden dus daar ga ik een opleiding meedoen.

Snel heb ik mezelf al aangemeld en nu is het wachten op een email van de school. Ook moet ik werk gaan vinden want als de school doorgaat duurt het nog 3 maanden voordat ik naar kan. Misschien kan ik wel bij Starbucks werken, ik heb toch niets te doen ik kan beter daar gewoon naartoe. Misschien hebben ze nu wel iemand nodig. Maar dan moet ik mezelf gaan opfrissen en het is pas 1 uur dus kan ik ook nog even mijn huis opruimen. Ik pak al het servies van tafel en doe het in de vaatwasser. Ik pak mijn kussen van de bank en haal het kussensloop ervanaf daarna doe ik dat ook bij mijn dekbed. Ik pak de was wat overal slingert in huis en doe dat in de was mand daarna slofzuig en dweil ik mn huis. Als het huis schoon is loop ik naar boven en trek mijn pyjama uit en stap onder de douche.

Na 20 minuten hebben gedoucht stap ik eronder vandaan, ik voel me gelijk een stuk beter. Mijn haar ik weer schoon en ikzelf ook gewoon. Ik pak een rood rokje met daarboven een wit shirt, daarja trek ik mijn gympen aan en maak mijn haar droog. Ik doe een lage knot in met een paar plukjes voor mijn gezicht. Dan doe ik nog wat mascara op mijn wimpers en dan ga ik naar beneden. Ik geef Bailey een aai en stap dan naar mijn auto.

Ik parkeer mijn auto voor de starbucks en loop daar dan naar binnen, het is rustig dus ben ik al snel aan de beurt. 'Hoi, zou ik de manager misschien even mogen spreken?' vraag ik vriendelijk. 'Ja ik zal hem even roepen.' zegt het meisje en loopt weg, en snel komt ze terug met een lange man die mij aankijkt. 'Hallo waar kan ik je meehelpen?' vraag de man. 'Ik vroeg me af jullie nog werknemers nodig hebben.' zeg ik dan maar gelijk, de man maakt een moeilijk gezicht. 'Uhm wij niet maar ik weet toevallig dat het restaurantje naar de target nog personeel nodig heeft.' zegt de maan vriendelijk. 'Oke bedankt.' zeg ik en loop dan door naar het restaurantje.

Yes ik ben aangenomen bij het restaurantje en dan kan ik over 3 dagen beginnen. Ik loop weer terug naar mijn auto maar een meisje houd me tegen, 'Hoi.' zegt ze lief. 'Hey.' zeg ik terug met een glimlach. Ik denk dat het meisje ongeveer 16 jaar is zo schat ik haar. 'Nou wou je bedanken.' begint ze en ik haar vragend aan. 'Hoe bedoel je lieverd?' vraag ik. 'Nou dat je mijn idool gelukkig maakt, Harry ziet er gelukkig uit met je.' een steek gaat door me heen  ze moest eens weten. 'Hoe heet je?' 'Amelia.' antwoordt ze. 'Zullen even ergsn wat drinken?' vraag ik en ze knikt.

We gaan zitten en ik begin met praten, 'Wat je net zei bij de auto was heel lief maar wat ik je nu ga zeggen moet je aan niemand vertellen want ik weet niet of Harry wil dat iedereen het weet maar het is uit tussen Harry en mij.' zeg ik en ik zie Amelia terleurgesteld kijken. 

P.O.V. Harry

Ik stap mijn auto uit opweg naar de starbucks want ik moet drinken halen van de jongens, inmiddels weet ze dat het uit is. Ik kijk een beetje rond en dan valt mijn blik op het meisje wat ooit de mijne is geweest en als ik heel goed kijk zit ze naast..... het meisje van gister die me toen had aan gesproken over dat ze mij en Chloe een leuk koppel vond.

What If We Meet Again? | h.s.Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon