~ deel 48 ~

190 5 3
                                    

P.O.V. Chloe

IK word wakker en als ik terug denk aan vannacht krijg ik een glimlach op mijn gezicht, ik ben officieel geen maagd meer. Ik stap uit bed en loop naar de badkamer toe waarna ik onder de douche stap, ik richt mijn gezicht naar de stralen en zo sta in genietend onder de warme stralen. Ik schrik als iemand een hand op mijn schouder legt, ik draai me om en zie Harry staan. 'Sorry ik wou alleen even de shampoo pakken.' zegt hij onschuldig en pakt de shampoo die hij daarna in mijn haar masseert.

Ik zit rustig op de bank een serie te kijken voordat Harry opeens voor mijn neus staat, 'Chloe!' roept Harry blij in mijn gezicht. 'Zo jeetje schreeuw nog harder.' 'Sorry maar ik heb goed nieuws.' zegt hij enthousiast. Ik zet de tv uit en kijk afwachtend naar Harry, 'Ik hoef niet meer naar de psycholoog ik ben weer normaal nou ja teminste niet meer depressief.' zegt hij met een grote glimlach op zijn gezicht. Ik loop op hem af en sla mijn armen om hem heen.

'Ik ben trots op je.' zeg ik met een glimlach. 'Gaan we vanavond ergens wat eten om het te vieren?' vraag ik en hij knikt. Ik druk mijn lippen op de zijn en zo zoenen we totdat Bailey begint te blaffen naar ons. Ik lach even en ga dan weer zitten op de bank, inmiddels is het al zomer en vreselijk heet hier. 

Ik schrik als het al kwart voor 6 is, ik moet me nog klaar maken. Ik loop naar boven en was mezelf waarna ik wat make up op mijn gezicht doe. Ik loop naar mijn slaapkamer en pak daar een kort broekje en een witte oversized blouse, ik doe een goude ketting om mijn nek en doe dan mijn witte nikes aan. 'Ik ben ready!' roep ik wanneer ik van de trap af ren. Harry staat beneden al op me te wachten en kijkt me lachend aan. 

We stappen in mijn auto en ik rijd want ja dat is gewoon leuk zelf autorijden, ik zet wat muziek op en zo rijden we naar een restaurant . De weg er naartoe heb ik Harry's hand vast en zing mee met de muziek. Ik parkeer de auto als we er zijn daarna pak ik mijn tas van de achterbank. Snel loop ik naar Harry toe en hij pakt mijn hand stevig vast, we zitten bij het raam zodat je uitzicht hebt over een meer wat er heel mooi uitziet.

'Ik denk dat ik weer wil gaa-' maar verder kom ik niet als de bedienster onderbreekt. 'Hallo hebben jullie al een keuze gemaakt?' vraagt ze maar eigenlijk is de vraag meer gericht naar Harry als naar mij. We geven beide te bestelling door en bij het weglopen stoot ze Harry's glas om. 'Oh sorry.' zegt ze met een irritant stemmetje. Ze loopt weg en komt even later terug met een doek om het drinken op te vegen. De knoopjes van haar bloesje zijn er weinig en daardoor komen dr tieten er bijna uit die ze daarna bijna in het gezicht van mijn vriend duwt. Ik zucht luid maar ze negeert het en gaat gewoon door, ik mag de meeste mensen wel maar deze bedienster vind ik vreselijk. Ze duwt gewoon zowat dr tieten in zijn gezicht, ik kijk naar Harry en zie dat hij al wat naar achter is gegaan met zijn stoel. 

Ze loopt weg nadat ze heeft opgeruimd wat een kans voor mij is om mijn verhaal af te maken. 'Dus wat ik wou zeggen.' begin ik met een zucht. 'Ik denk dat ik wil gaan studeren want ik zit heel veel thuis en het begint saai te worden.' vertel ik. 'Dat is een goed idee. Weet je al wat je wilt gaan doen?' vraagt Harry aan me. 'Uhm iets met muziek sowieso misschien danslerares.' zeg ik. 'Ja dat is leuk danslerares echt iets voor jou.' zegt hij en kijkt me aan met een glimlach op zijn gezicht. 'Ik ben blij dat het weer goed met je gaat, ik vond het vreselijk om je zo te zien als toen.' zeg ik en pak zij hand vast. 'Ja ik dacht dat er nooit meer einde aan zou komen maar alles wordt beter, sorry van die avond toen.' zegt hij schuldig. 'Nee nee geen sorry, als ik het niet had gezien die avond was je er misschien niet meer geweest. En nee het was niet chill om te zien maar dat kunnen we niet terug draaien.' 

'Euhm ik zou graag de rekening hebben.' zegt Harry tegen die blonde trut die dr tieten bijna in zijn hoofd deed. Ze geeft de rekening aan hem en ik kijk mee als ik zie dat ze haar nummer heeft opgeschreven Harry ziet het ook en begint te lachen. Hij verfrommelt het papiertje terwijl hij die meid aan kijkt en zegt dan, 'Sorry toevallig heb ik een vriendin, tegenover me dus liever niet.' zegt Harry met en grijns op zijn gezicht. 

We staan op en lopen naar de uitgang waar ik word verblind door meerdere flitsen, 'Jezus.' vloek ik en ga achter Harry staan. Hij pakt mijn hand vast en duwt de papprazzi naar achter, als de flitsen niet te zien zijn kijk ik op en zie een groepje fans staan. En ja hoor als het niet erger kan staat dat kind bij de groep die mongolisch begon te praten tegen mijn en Riley. Ik loop door naar mijn auto maar er wordt een voet voor de mijne gehaakt waardoor ik met een smak op de grond terecht kom. 

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now