~ deel 38 ~

216 6 0
                                    

P.O.V. Chloe

Na zo'n 2 uur te hebben genetflixt besluit ik maar eens iets te gaan doen, ik sta op en stap dan mijn schoenen in. Ik pak mijn autosleutels en een boodschappen tas en loop dan naar de auto, ik start de motor en ga dat opweg naar supermarkt. 

Al snel genoeg kom ik aan en neem mijn spullen mee uit de auto, ik pak een karretje en loop dan naar binnen. Eerst kom ik aan bij de groente, daar pak ik een komkommer en tomaten met nog wat andere groentes voor het avondeten. Ik koop verder gewoon drinken en eten, al snel zie ik dat ik veel te veel producten heb maar goed het zal wel. 

Ik zit weer in de auto opweg naar huis daar laad ik mijn boodschappen uit en rij dan naar mijn ouders. Ik zet  so sick op van ne-yo, ik weet dat dit het liedje is waar Niall auditie mee heeft gedaan voor de x-factor. Ik rij naar huis en ben even aan het bedenken of ik zal vragen aan mijn ouders om Olivia mee te krijgen naar huis, ik denk het wel mijn ouders zijn nooit thuis dus waarom zou Olivia daar nog thuis zitten, het is haast zielig dan krijgt ze niet eens genoeg aandacht.

Snel laad ik mijn boodschappen uit als ik thuis ben en rij dan door naar mijn ouders, het is ongeveer 20 minuten rijden vanaf mijn huis naar die van hen wat nog wel meevalt. Ik bel snel mijn moeder op om te vermelden dat ik eraan kom. 'Hoi mam, ik ben met 5 minuten bij jullie, dat je het even weet.' zeg ik als mijn moeder heeft opgenomen. 'Dag schat ja is goed dan zie ik je zo.' hoor ik mijn moeders wat hogere stem zeggen. 'Tot zo!' zeg ik en hang dan op. 

Ik parkeer mijn auto op de oprit van het huis en stap dan uit mijn auto, ik zie Olivia al blaffend staan bij de voordeur. Ik ren als een malle naar de voordeur en maak de deur open. Ik hurk neer naast een kwispelende Olivia en aai haar over haar hoofd. 'Hey lieverd, ik heb je gemist.' zeg ik tegen Olivia, ze likt mijn gezicht wat ik best goor vindt dus sta ik op en loop dan naar binnen. Ik schop mijn schoenen uit in de gang en loop naar de keuken waar ik wat drinken pak, daarna loop ik naar de studeerkamer van mijn ouders en daar zie ik mijn moeder zitten. 'Hey ma.' zeg ik droog. Ze draait zich om met stoel en al en kijkt me glimlachend aan. 

'Hey Chloe, ik maak dit even daarna kom ik naar je toe.' zegt ze een draait zich weer om, nou wat een warm welkom weer mijn ouders. De ene in niet thuis en de ander is te druk bezig met werk, ik loop naar de woonkamer en ga daar dan maar op de bank zitten. Ik pak een touw van Olivia en gooi het in haar richting, ze pakt hem beet en rent terug naar mij waarna ik het touw pak er ergens naartoe slinger. 

Na wat uren duurde komt mijn moeder de woonkamer in gelopen en gaat tegenover me in een stoel zitten. 'Hoe is het lieverd?' zegt ze met een rare piepstem. 'Gaat prima, waar is pap?' vraag ik haar, al mijn leven lang heb ik een beter band met mijn vader als met mijn moeder. Mijn moeder is vreselijk tuttig en ik irriteer me snel aan haar, mijn vader is gewoon chill, niet dat een hele goede band met hem heb maar wel een betere als met mijn moeder.'

'Ik had eigenlijk een vraagje...' begin ik terwijl ik naar mijn moeder kijkt die afwachtend aan het kijken is. 'Mag Olivia alsjeblieft bij mijn blijven totdat Harry terug is van tour is, anders ben ik zo alleen.' zeg ik nep zielig en kijk haar met een pruillipje aan. Ik zie haar diep nadenken en ik begin de moed al op te geven, 'Prima, maar als Harry terug ik van tour zou ik hem graag een keer willen ontmoeten.' zegt mijn moeder. 'Snap ik komt voor me kaar bedankt voor het uitlenen van Olivia, ik ga nu even slapen ik ben moe.'

Ik neem afscheid van mijn moeder terwijl Olivia en al haar spullen al bij mij in de auto liggen. 'Tot snel.' zegt mijn moeder en zwaait me uit. 

Aangekomen in mijn eigen huis leg ik de band van Olivia naast de bank neer en zet haar voor in de gang aan de achterkant van het huis samen met haar drink en voor bak. Ik ren naar boven en douche mezelf even en trek daarna makkelijke kleding aan, ik loop de trap weer af en zet dan de televisie aan. Ik pak een zak chips uit de kast en pak daarna ook nog een glas wijn, ik loop naar de woonkamer en maak het mezelf comfortabel. Ik klop naast me op de bank als teken dat Olivia naast me mag liggen, met friends op de achtergrond spelend kijk ik op mijn laptop op zoek naar een piano.

Ik speel mijn hele leven al piano en in mijn huis staat er nog niet 1 en dat wil ik wel dus wil ik binnenkort mijn eigen piano en hond. Alleen wil ik eigenlijk een vleugel in mijn huis dus moet ik dan wat meubels verplaatsen maar dat doe ik nog wel een keer.

Hey mensen, vraagje wat vinden jullie tot nu toe van het verhaal? En waarschijnlijk plaats ik iedere dag 1 of 2 hoofdstukken behalve als ik het druk met school heb dan wordt het wat lastig. En zouden misschien op mijn verhaal willen stemmen? Zou lief zijn maar fijne dag verder bye :)

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now