~ deel 62 ~

196 3 3
                                    

P.O.V. Chloe

Het is nu 4 weken verder, vandaag komt als het goed is Harry terug van tour. De afgelopen weken heb ik uiteindelijk bij Riley gelogeert want Amelia is bijna nooit thuis en alleen in een groot huis zitten wil ik nu liever niet. Dus toen heeft Riley aangeboden dat ik bij haar mag blijven totdat Harry weer in LA is en over 2 weken mag ik in mijn nieuwe huis en mijn oude huis is verkocht dus moet ik binnekort al mijn spullen eruit halen. Ik heb de laatste tijd wel veel nachtmerries wat minder is en ik heb gewoon de behoefte om stil te zijn. Het liefst zit ik de hele dag op mijn kamer,  de poltie heeft mij nog een keer gebeld om te vertellen dat de mannen 2 jaar in de bak zitten wat voor mijn een hele opluchting is.

De 2 weken voordat ik in mijn nieuwe huis kan blijf ik bij Harry slapen, hij is voor nu zeker een paar weken thuis. Met Amelia heb ik alles goed gemaakt dus mijn leven gaat zijn gangetje op wat dingen na. Wat wel jammer is is dat Harry met in de 4 weken misschien maar 2 keer gebeld en we hebben eigenlijk helemaal niet geapp, dat baal ik wel van maar hij zal er een goede verklaring voor hebben. Mijn koffers heb ik al ingepakt en staan beneden en ik zit maar friends te kijken op de televisie wachtend totdat Harry er is. 

Na een uurtje wordt er aangebeld en als het goed is is dat Harry, ik ren naar de deur en haal hem van het slot af en ja hoor dat staa mijn vriend in een zwarte jeans met zijn bruine laarsjes en een trui erboven met zijn perfect krullen lang haar tot zijn ongeveer aan de onderkant van zijn nek. Ik sla gelijk van armen om hem een een knuffel hem heel stevig, 'Baby, ik heb jou ook gemist maar ik hoef niet te stikken.' zegt hij wijzend op het feit dat ik heel strak knuffel, ik verslap mijn grip en kijk even schudlig naar boven. 

Hij duwt me iets van zich en lakt mijn gezicht in zijn handen en drukt een kusje op mijn lippen en loopt dan langs me naar binnen, maar daar heb ik niet genoeg aan een trek hem terug aan zijn pols en druk mijn lippen langer op die van hem. Daarna laat ik los een loop samen met hem naar binnen, hij loopt naar de keuken waar Riley staat en geeft haar een knuffel en zo praten ze even met elkaar totdat Harry zich naar mij omdraait. 'Kom je?' vraagt Harry en ik knik. Ik bedankt Riley en zeg haar gedag en loop dan met Bailey en de koffers naar de auto van mij. Ik moet wel met mijn eigen auto naar het huis van Harry rijden, anders blijft mijn auto hier staa. Ondertussen zet ik little mix aan en rij op mijn tempo naar het huis van Harry, hij is in die 2 jaar dat we uit elkaar zijn geweest verhuisd naar de andere kant van de stad.

Als ik aankom bij zijn huis staat Harry al te wachten in de deuropening, ik laat Bailey eerst uit de auto en breng hem naar binnen waarna ik mijn koffers naar binnen volgen. Ik breng de koffers gelijk naar boven en laat me dan met een plos op de bank beneden vallen, ik kijk wat naar het plafond en ben snel in gedachte. Totdat ik schrik door Harry die opeens boven me hangt, 'Hallo.' zegt hij smoot. 'Hey.' zeg ik zacht. 'Harry?' vraag ik erachteraan.

'Ja wat is er?' vraagt hij gelijk. 'Uhm nou ik vroeg me af waarom je me in de 4 weken maar 3 hebt geprobeert te conctacten? Je pinky promised me wel iets he?!' herinner is hem. 'Sorry Chloe ik had het heel erg druk de laatste weken, het spijt me.' zegt hij maar aan een sorry heb ik dus niets. 'Ik heb niets aan een het spijt me.' zeg ik geirriteerd. 'Wat wil je dan?' vraagt verontwaardig. 'Weetje ik had je best wel hard nodig deze weken.' zeg ik hem. 'Waarom heb je me niet gewoon gebeld dan?' vraagt Harry die zijn stem verheft. 'Omdat ik dacht dat je het te druk had.' mompel ik. 'Ja nou ookal als ik druk ben moet je me toch bellen als er wat is?' roept hij naar me en is inmiddels op gestaan. 

'Je hebt gelijk.' zeg ik zachter. 'Nee nee dit gaan we niet doen, jij hebt een probleem met me en ik moet het goed maken dus vertel maar wat ik moet.' zegt hij. 'Laat me gewoon met rust.' zeg ik vermoeiend, ik sta op van de bank en loop naar de gang. Alleen ik word aan mijn pols getrokken en sta met een ruk tegen Harry aan, hij plaats zijn lippen op de mijne en gelijk ga ik erin mee. Zonder de zoen te verbreken lopen we naar de bank en binnen de kortste keren voel ik mijn rug in de bank. Mijn tong gaat over zijn lippen en snel heb ik toestemming, zijn lippen dwalen af naar mijn nek waar hij een paar zuigzoenen zet. Een kreun verlaat mijn lippen, 'I-ik wil je.' zegt hij en kijkt me aan. 'Sorry dat zal niet gaan, ik ben ongesteld.' zeg ik en zie hem teleurgesteld kijken. 

What If We Meet Again? | h.s.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu