~ deel 8 ~

299 6 1
                                    

P.O.V.  CHLOE

'Wat moet je Milou?' Vraag ik bot. 'Ho joh reageer niet zo bot zeg.' 'Ik reageer bot, ik heb daar zo mijn redenen voor hoor!' Zeg ik geirriteerd. 'Welke redenen?' 'Euhmm oh ja dat jij en de rest van die kut vriendengroep mijn verjaardag gister zijn vergeten, mijn ouders hebben me ook niet gefeliciteerd. De enige hier met manieren is Harry die mij wel een appje heeft gestuurd.' Zeg ik, gelijk zie ik spijt in de ogen van Milou maar ik negeer het ze kan nu echt oprotten. Ze blijft maar stil dus verbreek ik de stilte maar, 'Dus wat kom je hier doen?' 'Sorry Ch-' Verder komt ze niet want ik kap haar af. 'Wat kom je hier doen?' Vraag ik nog een keer. 'Nou je kan altijd afspreken en nu opeens kon je niet dus ik wou checken waarom niet.' 'Nou dan heb ik 2 goed redenen voor je 1: Ik hoef jullie niet te zien. 2: Harry is er nu.' 'Oke ik ga dan maar.' 'Ja ga lekker weg en zorg dat jij en je vriendjes voorlopig niet in mijn buurt komen!' roep ik haar achterna terwijl ze al wegloopt naar haar auto. Ik gooi de deur dicht en loop de woonkamer in, 'Wat was dat?' Vraagt Harry en dan leg ik uit wat er is gebeurd. 

1 week later

Vandaag komt Harry langs en dan neemt hij afscheid van me want hij is zeker 1,5 week in het buitenland. Ik het best jammer dat hij weggaat want hij is nu de enige vriend waar ik mee omga, want ik heb nog steeds ruzie met de groep. Ik ga het ook niet goedmaken met ze want het is hun eigen schuld dat ik boos op ze ben, dus ik ben aan het afwachten totdat ze hun excuses komen aanbieden. Ik hoor de achterdeur open gaan wat betekent dat Harry er is, ik ren gelijk naar de achterkant van het huis en geef hem een knuffel. 'Zoo ook hallo.' Zegt hij lacherig. 'Hey.' Zeg ik nep triest. 'Ach ga je me missen?' 'Ja eigenlijk wel.' Zeg ik met een pruillipje.

Harry is naar de toilet wat een kans voor mij is om zijn telefoon te pakken en Niall zijn nummer op te zoeken, want ik ga Harry verassen door over een paar dagen naar Italie te komen waar ze dan zijn. Ik moet wel wat dingen afstemmen dus daarom heb ik Niall zijn nummer nodig.  Gelukkig is zijn telefoon al ontgrendeld dus kan ik makkelijk naar zijn contacten en zoek Niall zijn nummer op. Ik maak met mijn telefoon en foto en leg dan Harry zijn telefoon weer weg.

'Ik ga je wel missen.' zeg ik. 'Ik jou ook maar ik ben terug voordat je het weet.' Ik geef hem een lange knuffel, hij niet wetend dat ik het over een paar dagen weer bij hem ben. Ik laat hem los en hij kijkt de hele straat af net alsof hij wat aan het zoeken is, daarna draait hij terug naar mij en geeft me een kus om mijn mond en loopt naar de auto. Verbaasd blijf ik staan terwijl hij toeterend wegrijdt, oké die kus had ik niet verwacht. Ik loop naar binnen en ga dan op de bank liggen en zet wat muziek aan, met mijn gedachtes bij de kus die ik net kreeg en al snel val ik in slaap.

Volgende morgen

'Met Niall.' Hoor ik aan de andere kant van de lijn. 'Hey met Chloe een vriendin van Harry, vraagje is hij in de buurt?' 'Nee hij is nu aan het inzingen.' 'Oke top stoor ik trouwens?' 'Nee helemaal niet hoor maar wat is er tussen jou en Harry, ik heb al veel van je gehoord.' 'Echt?' 'Ja echt waar.' Zegt hij. 'Oh nou zo ver ik weet zijn Harry en ik vrienden.' 'Oh okee, maar waarvoor bel je?' 'Nou ik weet dat jullie in Italie zijn en ik dacht misschien kan ik Harry zeg maar verassen om naar jullie te komen.' 'Oh ja dat zou hij echt leuk vinden, we hebben over 2 dagen niets te doen en dan hebben we 3 dagen vrij dus misschien kan je dan komen?!' 'Ja dat moet lukken we houden nog contact.' 'Prima, doei!'

2 dagen later

Ik zit nu inmiddels een uur in het vliegtuig denk ik naar Harry die nu in Italië zit, ik heb hem best wel gemist ookal heb ik hem maar 2 dagen niet gezien we zijn best wel goede vrienden geworden. En misschien beginnen mijn gevoelens voor te groeien maar dat hoeft niemand te weten want liefde is altijd gezeik en ik heb geen zin in gezeik.

 Na nog een uur in het vliegtuig te hebben gezeten loop ik naar de band waar alle koffers overheen rollen, na een tijdje zie ik mijn rode koffer voorbij komen en pak hem van de band af. Daarna loop ik naar de uitgang en zie de blondharige Niall al staan, ik zeg hem gedag en geef hem een knuffel daarna lopen we naar de parkeerplaats waar de auto staat en stappen beide in. 'Al 2 dagen lang is Harry al over je aan het praten phoe.' Vertelt Niall. 'Hahahah echt? Wat zegt hij dan?' Vraag ik. 'Nou als jullie hebben afgesproken vertelt hij wat jullie hebben gedaan en ook van die kus voordat hij wegging, in het vliegtuig zat hij met zijn hoofd in de wolken, letterlijk en figuurlijk.' 'Oh ja die kus zag ik ook niet helemaal aankomen.' 'Maar voel je wat voor hem?'

What If We Meet Again? | h.s.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu