~ deel 68 ~

160 2 0
                                    

P.O.V. Chloe 

'Nee niet laten zitten Harry, wat is er mis met je?' vraag ik nu boos door zijn gedrag. 'Dat heb ik je verdomme toch net zitten uitleggen, rot nu maar op ik probeer dit op te ruimen.' gromt hij weer. 'Praat niet zo tegen mij en ik word aardig geirriteerd door jou, je zit de hele tijd te schelden hierzo.' 'Dat is dan toch niet mijn probleem?!' roept hij verontwaardigt terwijl hij opstaat. 'Nou ik denk het wel jij zit hier de hele tijd geluid te maken, je kan ook gewoon hulp vragen.' 'Ik heb jou hulp niet nodig.' zegt hij en kijkt me boos aan. 'Prima joh. Weet je wat, ik donder anders wel op. Ik ga nu weg, uit dit huis. Verwacht niet dat ik voorlopig terug kom.' roep ik en loop naar de gang waar ik snel wat slippers aandoe en daarna naar mijn auto toeloop. 

P.O.V. Harry

Kutzooi dan gaat zij ook nog weg en dat is allemaal mijn schuld, en ze is nu al weggereden dus achter haar aanrijden heeft geen zin. Ik ga het goed maken, eerst ruim ik hier de keuken op daarna stofzuig ik alles en als laatst haal ik wat bloemen. Ja dat wordt het plan. Ik pak de grote scherven van de grond en gooi die buiten in de container daarna pak ik de stofzuiger en zuig de keuken en het hele huis. Daarna pak ik mijn autosleutels en stap in mijn auto waarna ik weer naar de stad rij. Met de muziek van Stevie Nicks hard aan ben ik snel aangekomen. 

Ik parkeer mijn auto tussen de andere en pak dan mijn jas van de bijrijdersstoel, ik kijk een keer naar rechts en verbaas me wie ik daar zie. Het is Chloe die voor zich uit staart, kut zooi ze ziet er niet blij uit. Ik stap mijn auto uit, loop naar de kant waar zij zit in de auto en tik dan met mijn ring tegen haar raam aan. Ze schrikt op en als ze ziet dat ik het ben draait ze haard hoofd weer terug naar voren, ik maak haar deur open en trek haar de auto uit. Ik sluit mijn armen strak om haar heen zodat ze niet weg kan en al snel voel ik haar korte armen ook om mijn lichaam. 

'Het spijt me dat ik zo tegen je deed, ik had niet op jou moeten afreageren.' verontschuldig ik. 'Het is al goed.' zeg ze zacht tegen mijn borst aan. Ik maak haar los uit mijn grip en pak met mijn handen haar gezicht vast, 'Ik hou van jou.' zeg ik en druk mijn lippen op die van haar, kort gaat ze erin mee maar laat me al snel weer los. 'Ik hou ook van jou.' zegt ze en kijkt me aan. 'Kom je weer terug mee naar huis?' vraag ik voorzichtig, gelijk knikt ze en wilt haar auto instappen. 'Ik moet alleen nog even snel een boodschap doen bij de supermarkt dus ik ben ietsje later, oke?' 

'Ja is goed.' zegt ze en gaat in dr auto zitten. 'Oke tot zo.' zeg ik en loop dan naar de stad om haar bloemen en eten te halen. 

~ thuis aangekomen ~

Ik stap mijn auto uit met boodschappen in mijn handen inclusief de bloemen voor Chloe, ik open de deur en loop gelijk door naar keuken waar ik de boodschappen neerleg. Alles doe ik in de kast waarna ik mijn jas en schoenen uit doe, ik loop naar de woonkamer naar Chloe die op de bank zit een geef haar de bloemen. 'Het spijt me echt heel erg hoe is vanmiddag tegen je deed.' zeg ik en overhand haar de bloemen. 'Het is al goed, dit is heel lief van je dankje.' zegt ze wijzend op de bloemen. Ze geeft me een knuffel en daar een kus, 'Oke ik ga eten maken dus rond ongeveer 30 minuten is het klaar schat ik.' zeg ik voordat ik naar keuken loop. 

P.O.V. Chloe

We zijn een paar dagen verder en alles is weer goed tussen Harry en mij, alleen ga ik vandaag niet naar school wat ik ben weer misselijk en dat is het niet bepaald handig om naar school te gaan denk ik. Rustig kleed ik me aan en loop dan naar beneden waar ik Bailey aantref, Harry is voor een paar dagen niet thuis want heeft een aantal interviews en ze gaan de videoclip van 'history' opnemen. Dus dan ben ik voor een paar dagen alleen thuis. 

Ik maak ontbijt en eet het daarna op terwijl ik een beetje op social media kijk, door een bel en het geblaf van Bailey schrik ik op en loop snel naar de deur. Als ik de deur open zie ik Amelia staan, ja in tranen. 'Hey wat is er?' vraag ik en geef haar gelijk een knuffel. 'N-niall heeft h-heeft het vanochtend uitgemaakt.' snikt ze. 'Wacht kom eerst maar even binnen, wil je wat drinken?' 'Water alsjeblieft.' zegt ze en loopt alvast naar de woonkamer. Ik vul snel een glas met water en geef het dan aan Amelia. 'Wtf dus Niall heeft het uitgemaakt? Waarom?' vraag ik vol ongeloof. 'Hij zei dat nu binnenkort one direction uit elkaar dat hij op zichzelf wou concentreren en dat het niet handig was voor hem als we nog een relatie zouden hebben.' vertelt Amelia. 'Wat een flut excuus zeg, zo is Niall helemaal niet.' zeg ik. 'Ik weet het ook niet meer, ik vond hem zo leuk Chloe en met 1 klap is onze relatie gewoon over.' zegt ze en staart voor zich uit. 

'Ik laat het hier niet bij zitten, ik wil de echte reden weten. Of jij het nou wil of niet. Als je meegaat moeten nu je kleren thuis gaan halen daarna rijden we gelijk naar ze toe.' zeg ik vast beraden en loop al naar de slaapkamer om mijn kleren te pakken.

Mensen ik heb gewoon de 1k readers gehaald op dit boek,  dank jullie!!!

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now