~ deel 56 ~

177 3 1
                                    

P.O.V. Chloe

Dagen daarna doe ik niet zoveel met mijn leven Jake is een paar langsgekomen,maar ik baal er gewoon van hoe het is gegaan met Harry. Stiekem had ik gehoopt dat hij oprecht nog om mij gaf en me leuk zou vinden maar hij heeft zelf bevestigd dat ik niets voor hem ben. Ik heb het gevoel alsof ik weerr terug bij af ben, net als toen ik het net had uitgemaakt. Toen sluitte ik mezelf ook van de wereld, het zelfde liefdesverdriet ik weer terug en het zoveel pijn. Ik had zo graag gewild dat het anders was afgelopen dus Harry en ik 2 jaar terug, ik zag echt een toekomst met hem. 

P.O.V. Amelia

Ik heb met Niall afgesproken dat ik naar hun studio kom waarom weet ik niet maar wat ik wel weet ik dat ik vreselijk zenuwachtig ben voor de date. Ik trek een zwarte jeans flair aan met daarboven een colltrui en een colbert eroverheen, en ik heb mijn nikes aan voor schoenen. Ik krul mijn laatste plukje haar en loop dan naar beneden waar ik mijn portemonee in mijn tas steek en mijn autosleutels van het haakje afpak. Ik loop naar mijn mini auto en stap in waarna ik opweg ga naar Niall.

Ik zet hun album four op en zing met ze mee, maar ik rij heel vaak verkeerd waardoor ik nu simpelweg de weg kwijt ben. Ik zucht en besluit dan maar Niall te bellen, 'Hey.' hoor ik Nialls stem zeggen. 'Hey Niall, klein probleempje ik ben de weg kwijt.' zeg ik wat beschaamd. Ik hoor hem lachen waardoor er een glimlach op mijn gezicht komt, 'Uhm stuur je locatie maar via app dan kom ik je halen.' zegt hij. 'Oke tot zo.' 'Tot zo.' ik hang op en stuur gelijk mijn locatie naar hem.

Na 10 minuten te hebben gewacht zie ik iemand naast me parkeren, het raampje gaat open en daar zit toch echt Niall. 'Hey rij maar achter mij aan, we moeten nog even naar de studio want iemand heeft een vraag aan je.' zegt hij een beetje mysterieus, ik knik en start de motor en rij achter Niall aan. Zachtjes blijf ik meezingen met change your ticket terwijl ik op mijn stuur me drum, ik zou graag nog eens naar een concert van ze willen. Ik ben in 2012 een keer naar de take me home tour geweest toen hadden Harry en Chloe nog wat, Harry was toen echt mijn favoriet. Hij zag er gelukkig uit met Chloe dat heb ik ze ook allebei verteld waardoor ik nu vrienden met Chloe. Ik denk midden 2013 ben ik mee een Niall meisje geworden, hij is altijd al de meme van de band geweest. 

Het kwam niet voor mij maar ook voor andere hard aan toen we hoorden dat Zayn de band ging verlaten, hij heeft echt een goddelijke  stem. Het is gewoon best wel raar dat Zayn weg is opeens zijn ze maar met zijn 4e, een goed ding eraan is dat Louis en Niall meer solo's hebben gekregen bij optredens dan voorheen. Ook heb ik een tijd geloofd dat Louis en Harry en stel waren maar toen opeens Harry aankwam met Chloe is die gedachten uit mijn hoofd verdwenen, Eleanor en Louis vond ik ook een leuk stel. En het geweldige nieuws dat Louis vader wordt maakt me helemaal blij. Ik ben benieuwd wie er nu als eerst gaat trouwen, ik hoop eigenlijk wel dat het iets wordt tussen Niall en mij. Ik ben nu al vreselijk lang een crush op hem en nu ik eindelijk op date ga is gewoon een wonder.

Ik druk hard op de rem als ik zie dat ik bijna tegen Niall aan rij, ik was blijkbaar erg weg verzonken in mijn eigen gedachten. Ik parkeer mijn auto en stap dan uit, Niall staat al op me te wachten en glimlacht lief naar me. 'Oke dus ik moet een deel opnemen voor het nieuwe album en Harry wou je iets vragen en daarna kunnen we wat gaan eten, ik al ergens gereserveerd.' vertelt Niall. 'Ik ben nu dus echt benieuwd wat Harry me te vragen heeft.' zeg ik nieuwschierig. Niall grinnikt en loopt naar de studio terwijl hij me meetrekt door mijn pols vast te houden. 

Het is een gezellige zweer binnen er staat een enorme kerstboom en als ik de daadwerkelijke studio inloop ziet het er ook gezellig uit, alle jongens zitten op de bank en zijn druk in gesprek. Niall kucht en snel kijken alle jongens achterom, 'Jongens dit is Amelia.' stelt Niall me voor. 'Hey.'  begroet ik de jongens. 1 voor 1 krijg ik een knuffel van ze, 'Oke uhm ik ga mijn laatste deel opnemen, Harry je wou nog wat vragen aan Amelia Right?' vraagt Niall aan Harry. 'Ja dat klopt.' zegt Harry en staat op. 

'Kom je even mee?' vraagt Harry aan mij, ik knik en loop achter hem aan de gang op. ' Toevallig weet ik nog wie je bent.' begint hij.  'Oh dus je bent ik niet vergeten wat ik zei?' vraag ik grinnikent. 'Nee zeker niet ik weet precies wat je zei en een aantal weken ndat het uit was dus mij en haar heb ik jou gezien met Chloe bij Starbucks.' vertelt hij en ik knik afwachtend op wou hij nu wilt.

What If We Meet Again? | h.s.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora