~ deel 21 ~

273 4 0
                                    

P.O.V Harry

Ik ben inmiddels op weg naar de juwelier opzoek naar een ketting, ik weet dat de ketting goud moet zijn maar ik weet niet wat ik erop wil. Ik stap de juwelier binnen en kijk een beetje rond totdat mijn oog op een ring valt met een klein diamanten steentje. Dat wordt hem, ik wil dan graag dat haar en mijn naam er aan de binnenkant in staat. 'Hallo kan ik je ergens mee helpen?' vraagt een oud vrouwtje die hier werkt. 'Ja ik wil graag die ring met 2 namen in de binnenkant als het kant.'  zeg ik wijzend op de ring met het diamantje. 'Ja komt goed welke namen?' 'Uhm kan er ook een klein tekstje in?' vraag ik en voel al een beter idee opkomen. 'Ja dat kan zeker. Wat voor tekstje?' vraag het vrouwtje. 'Uhm be mine.' zeg ik. 'Kom voor elkaar over een uurtje is de ring klaar dan kan je hem ophalen.' 'Bedankt dan kom ik over een uurtje weer langs.' zeg ik en loop dan de winkel uit.

 Nu ik toch zeker een uur moet wachten op de ring kan ik beter maar wat boodschappen gaan doen want er ligt niks meer in mijn koelkast. Ik stap naar de target en ga opzoek naar eerst drinken, ik pak 3 flessen cola en pak ook nog wat bier en een wijnfles want misschien wilt Chloe wel wijn drinken. Daarna pak ik nog wat eten en reken het dan af bij de kassa, ik loop gelijk door naar de drogist want ik heb daar nog wat dingen nodig. 'Harry!' hoor ik iemand achter me roepen, ik draai me om en zie een groepje kinderen staan. 'Hey guys!' zeg ik en stap op ze af. 'Mogen we met je op de foto?' vraagt een kind. 'Ja prima op 1 voorwaarde, zet hem vanmiddag pas op social media als je dat van plan was want anders komen er meer fans en dat komt niet zo goed uit.' 'Ja deal.' ik neem wat foto's met het groepje kinderen en praat nog van met ze voordat ik verder loop naar de drogist. Ik koop daar shampoo en vitamine pillen die ik altijd meeneem en ik besluit ook maar slaappillen te kopen aangezien ik vaak nachtmerries heb en dan klaar wakker ben. 

Als ik klaar ben met de boodschappen is het uur wel voorbij dus ga ik door naar de juwelier. Ik loop naar binnen en wacht in de rij totdat ik aan de beurt ben. 'Hoi ik kom de ring ophalen.' 'Onder welke naam?' 'Harry Styles.' geef ik door. 'Ja hier is die, dat word dan 356 euro.' ik reken het af en stap dan weer naar mijn auto. 

Chloe is naar huis gegaan want daar heeft ze al haar kleren liggen en ze moet zich klaarmaken voor vanavond. Ik zou nog met de jongens skypen dus dat komt goed uit. Ik pak mijn computer en log in waarna ik naar skype ga en met de jongens ga bellen. 'Hey hazza!' roept Niall enthousiast. 'Hey guys, hoe gaat het?' 'Ja gaat prima, ik ga zo langs mijn vader.' vertelt Liam. 'Morgen trouwt mijn broer dus gaat helemaal prima.' vertelt Niall. 'Ik ben vandaag langs mijn oude werk gegaan bij toys r us' vertelt Louis. 'Ik heb een muur vol gegrafit.' vertelt Zayn. 'Leuk boys!' 'Hazza hoe zit het precies met Chloe?' vraagt Liam. 'Nou eigenlijk is ga haar vandaag vragen om mijn vriendin te zijn.' vertel ik. 'Serieus wat leuk.' zegt Niall enthousiast. 'Ja maar ik moet gaan ik moet me nog klaarmaken voor het etentje vanavond.' 'Succes!' zegt nog iemand voordat ik ophang. 

Ik besluit eerst een douche te nemen, ik zet wat muziek aan en stap dan onder de douche. Na zo'n kwartier stap ik de douche weer uit droog me af, ik trek een witte blouse aan met een zwarte broek eronder en een Colbert over mijn blouse. Ik trek nog mijn zwarte schoenen aan en doe het doosje waar de ring in zit in mijn zak aan de binnenkant van mijn jasje. Daarna loop ik naar beneden en loop naar de auto waarna ik wegrij naar het huis van Chloe. 

Als ik bij haar huis ben aangekomen pak ik mijn telefoon en app dat ik voor haar huis sta, ik zet de radio wat zachter en wacht totdat ze de deur uitkomt. Na zo'n 2 minuten wachten zie ik de voordeur open gaan en komt ze aangelopen met een zwart jurkje wat strak om haar lichaam zit en daarover een oversized spijkerjasje en laarsjes als schoenen. Haar haar is gekruld en ze heeft iets meer make up op dan normaal. Het is niet te geloven dat dit meisje zo meteen van mij is. Ze loopt naar de auto en trekt de de deur open en gaat dan zitten, 'jeetje clo je ziet er goed uit zeg.' zeg ik gelijk voordat ze wat kan zeggen. 'Ook hallo, dankje.' zegt ze lacherig. 

Ik rij naar het restaurant en parkeer hem op een parkeerplaats, daarna stap ik snel de auto uit en loop naar de andere kant van de auto om de deur van Chloe open te maken. 'Zo een echte genteman dus.' zegt ze. 'Ja joh altijd.' zeg ik met een grijns op mijn gezicht. Ik pak haar hand en zo lopen we naar het restaurant. 'Hallo, op welke naam heb je gereserveerd?' vraagt een ober. 'Hoi, ik heb gereserveerd op de naam Styles. Ik zou graag een tafel achterin willen.' zeg ik wetende dat er anders papparrazi komt. 'Ja loop maar achter mij aan.' zegt de ober en loop al weg. 

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now