~ deel 64 ~

172 3 2
                                    

P.O.V. Chloe

De 3 minuten lijken oprecht wel 3 uur, mijn handen shaken en durf eigenlijk niet te kijken. De timer gaat af wat betekent dat het tijd is om te kijken of ik wel of niet zwanger ben. 'Riley, kijk jij eerst maar.' zeg ik, de wrijft even over mijn rug en pakt dan de test uit de beker.  Haar ogen worden groot en dat zal niet veel goeda beteken, ik gris de test uit haar hand en ja hoor 2 streepjes. Ik ben gewoon zwanger, nu worden mijn ogen ook groot bij de gedachte dat ik zwanger ben. Ogen ontstaan in mijn ogen en snel stromen ze over mijn wangen. 'D-dit kan niet waar zijn.' snik ik. Riley loopt naar me toe en sluit haar armen om me heen, 'Het komt goed lieverd.' probeert Riley me gerust te stellen.

'Hoe moet ik dit ooit aan Harry vertellen?!' vraag ik mezelf hardop af. 'Daar verzinnen wat op, oke?' ik knik en staar voor me uit. 'Weet je al of je het kind wil houden?' vraagt Riley. 'Ik weet het niet als Harry het niet wilt weet ik niet of ik het dan wel wil.' zeg ik inmiddels bekomen van het huilen. 'Je hoeft het ook niet perse weg te halen je hebt veel meerdere opties, ter adoptie doen misschien?' stelt ze voor. 'Ik weet het niet hoor, dan hou ik het liever zelf dan aan iemand afstaan.' zeg ik.

Aan het eind van de middag is Riley naar huis gegaan en nu zit ik op de bank voor me uit te staren wachtend op Harry die ieder moment thuis kan komen. 'Hallootje!' roept de vrolijke stem van Harry door het huis waardoor  Bailey begint te blaffen. 'Hoi.' zeg ik bijna onverstaanbaar. Ik zie Harry mijn kant oplopen en wanneer hij mij ziet kijkt hij me bezorgt aan. 'Wat is er baby?' vraagt bezorgt en slaat een arm om me heen terwijl hij naast me gaat zitten. 'Hazz beloof me om niet boos te worden?' fluister ik zowat. 'Godver Chloe je bent toch niet vreemdgegaan?' vraagt hj opeens paniekerig. 'Nee nee zeker niet dat zal ik nooit doen.' zeg ik eerlijk. 'Wat is er dan?'

'Ik moest vandaag weer overgeven en ik heb toen een test gehaald... Ik ben zwanger.' ratel ik aan 1 stuk door. 'Wat?' vraagt Harry duidelijk verward. 'Ik ben zwanger.' zijn ogen worden groot en ik vrees het ergste, hij gaat zo boos worden en eindigt daarna de relatie. 'Jezus Chloe, dir had ik niet zien aankomen.' zegt hij en begint rondjes te lopen in de woonkamer. 'Je wilt het toch wel houden?' vraagt hij en legt een hand op mijn been. 'Alleen als jij dat ook wilt.' zeg ik en kijk hem aan. 'Tuurlijk wil ik het houden, we krijgen gewoon een kind samen! Misschien zijn we wat jongen maar boeie ik word vader.' zegt Harry overenhtousiast. 'Omg ik dacht je boos zou worden.' zucht ik opgelucht en vlieg Harry op zijn nek. 'Ik hou van jou.' zegt Harry en geeft me een kus. 'Ik hou ook van jou hazz.' zeg ik en omhels hem.

'Chloe misschien is dit heel vroeg maar als we ouders wonen en dan in verschillende huizen wonen..... Kom alsjeblieft bij me wonen, koop dat huis alsjeblieft niet.' smeekt Harry bijna. 'Echt wil je dat?' vraag ik blij en hij knikt. 'Oke dan ga ik de boel gelijk afzeggen.' zeg ik en ren naar boven. Ik ben zo blij dat hij het kind wilt houden en dat ik samen met hem ga wonen. Het is misschien een beetje snel gegaan maar kijk hij is gewoon mijn soulmate denk ik anders zouden we nu niet terug zijn bij elkaar.

'Hey Riley.' zeg ik als ik mijn telefoon opneem. 'Hey chlo en wat zei Harry?' vraagt ze nieuwschierig. 'Nou euhm hij wilt het kind sowieso houden en ik ga mijn nieuwe huis cancellen want ik ga bij Harry wonen!' zeg ik exited. 'Nee echt je gaat met hem samenwonen?' vraagt ze verontwaardigt. 'Ja problemen mee?' vraag ik wat meer bitchie dan geplant. 'Nou het gaat allemaal best snel of ben ik nou gek.' zegt Riley. 'Ja maar ik krijg wel een kind van hem he?!' 'Ja oke je hebt gelijk, maar ik moet ervandoor, doeg.' zegt ze en hangt op, een naar gevoel borrelt in mijn maag en snel ren ik naar de wc.

Ik vind het denk ik niet erg om zwanger te zijn maar als ik iedere dag moet kotsen heb ik er echt geen zin in. Ik loop weer naar de beneden als ik klaar ben met het cancellen van mijn nieuwe huis en zie als ik beneden kom Harry geconcentreerd kijken naar de televisie. Ik ga naast hem op de bank zitten en kijk hem aan totdat hij ook naar mij kijkt. Ik geef hem een tik en al gelijk kijkt hij me aan, ik druk mijn lippen op de zijne waar hij snel in meegaat. Ik haal mijn lippen weer van hem af en kruip dan tegen hem aan, hij slaat een arm om me heen en focust zich weer helemaal op een serie die hij is begonnen.

Sorry peeps, dit is een kut hoofdstuk. (Teminste dat vind ik) Maar ik zei dus dat ik wss nog maar een paar hoofdstukken ga schrijven voordat ik dit verhaal voltooi maar ik heb opeens veel inspiratie dus reken maar op ongeveer 100 hoofdstukken in totaal. Een btw ik ben blij want ik heb bijna 1000 reads op dit boek en ik sta 6e op de #harrystyles dus litt. Oh ja en als je dit een beetje een leuk boek kijk ook ff naar mijn andere boek ' see you again. '(btw die is al helemaal klaar)  joejoe mensen xx

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now