~ deel 59 ~

179 2 1
                                    

P.O.V. Chloe

Louis en ik lopen door de gangen van het stadium opweg naar de kamer waar de rest van de mensen zitten. Louis opent de deur en zie dat daar iedereen zit, Amelia komt op me afrennen om me een knuffel te geven maar ik duw haar van me af. Ik kijk nog een rond maar zie 1 iemand hier niet, 'Jongens waar is Zayn?' vraag ik aan niemand bijzonder. 'Euhm Chloe Zayn is uit de band gestapt.' zegt Louis en ik kijk even naar Harry en zie dat hij het een moeilijk onderwerp vindt. 'Amelia kom we gaan.' zeg ik maar ze kijkt me raar aan. 'Nee.' zegt ze. 'Sorry?' vraag ik alsof ik niet heb gehoord wat ze net heeft gezegd. 'Nee Chloe ik ga niet mee.' zegt Amelia. 

'Prima joh ik vraag wel of Riley me komt halen.' snauw ik naar Amelia, ik geef haar nog een middelvinger en loop dan naar buiten. 'Riley kom me alsjeblieft hier weghalen?!' smeek ik haar bijna. 'Waar ben je?' vraagt ze bezorgd. 'Bij het Stadium.' zeg ik. 'Je hebt geluk dat ik 10 minuten daarvandaan ben, ik kom je halen tot zo.' 'Dankje doei.' zeg ik en hang op. 

Na een kwartier kom er een fiat voor mijn neus staan, ik kijk op en daar staat mijn redende engel Riley. Ik vlieg haar om de hals en wil al instappen maar ze houd me tegen, 'Kom alsjeblieft even mee.' vraagt ze en kijkt me zielig aan. 'Sorry maar dat ga ik niet doen.' zeg ik vastbesloten. 'Chloe.....toe nou.' zegt Riley vervelend. 'Wat wil je van me? Dat ik het goed ga maken met Harry, ik heb geen eens wat fout gedaan!' roep ik naar haar. 'De ene of de andere 'Vriend ' wilt me naar hem brengen, ik ben het zat! Snap je dat dan niet? Ik wil over hem heenkomen, ik wil hem niet.' roep erachteraan en voel al tranen in mijn ogen ontstaan. 

Wanneer de tranen beginnen te stromen over mijn wangen loopt Riley naar me toe en slaat haar armen om me heen. 'Lieverd het komt goed.' zegt Riley zacht. 'Hoe weet ik dat het goed komt? Hij zit iedere fucking dag in mijn hoofd, ik wil hem zo graag terug Riley maar hij wilt mij gewoon niet.' snik ik zacht. 'Het heeft echt tijd nodig en hoe weet je dat Harry je niet wilt? Hij zei tegen mij toch echt wat anders.' zegt Riley en ik kijk haar vragend aan. 'Kom nou maar gewoon mee naar binnen.' zegt Riley en trekt me mee. 

Als we weer bij de rest aankomen kijken ze me vragend aan, ik wenk Harry en loop dan weer weg van de groep achtervolgt door Harry. We gaan ergens zitten in het stadium en even is het stil, 'Harry nu even heel eerlijk.....Voel je nog iets voor me want dat wil ik het nu weten.' vraag ik hem en hij kijkt even bedenkelijk. 'Sorry Chloe maar mijn gevoelens zijn al 2 jaar weg voor je.' zegt Harry zo te horen heel eerlijk en eerlijk gezegd had ik niet op dit antwoord gehoopt. 'Oke.' zeg ik gevoelloos en loop met weer tranen in mijn ogen weg. 

Een ruk aan mijn arm draait me om voor Harry en hij kijkt me recht in mijn ogen aan, met een snelle beweging zoent hij me. Hij pakt mijn gezicht vast en ik heb mijn handen bij zijn middel, hij trekt terug en kijkt me aan. 'Denk je echt dat je weer uit mijn leven laat lopen, in die 2 jaar dat ik je niet gezien heb. Heb ik iedere seconden aan je gedacht, ik weet niet waarop de antwoordt sloeg daarnet. Maar jij bent het altijd geweest Chloe.' zegt hij en drukt weer zijn lippen op de mijne. 

'Chlo geef me alsjeblieft nog een kans. Wil je mijn meisje zijn?' vraagt hij en haalt precies de exact zelfde ring als toen hij me de 1e keer vroeg om zijn meisje te zijn uit zijn broekzak. 'Ja ja heel graag.' zeg ik enthousiast. Hij doet de ring om mijn vinger en verstrengelt dan onze vingers met elkaar. 

'Guys! She is mine again!' roept hij.

What If We Meet Again? | h.s.Kde žijí příběhy. Začni objevovat