~ deel 17 ~

286 5 0
                                    

P.O.V.  CHLOE

Vandaag is het zover is ga verhuizen! Ik heb er heel veel zin in, ik heb al mijn kleding en spullen uit mijn oude kamer in dozen gedaan en ik ben eigenlijk klaar om te gaan. Eigenlijk staan alle meubels al in het huis dus alleen de dozen moeten er naartoe, wat eigenlijk best wel snel gaat want zoveel dozen zijn het niet. Ik zet de laatste doos nog in de auto en neem nog afscheid van Olivia en ga dan opweg naar mijn nieuwe huis, papa en mama brengen me naar het huis maar daarna moeten ze gelijk weer gaan omdat ze moeten werken en ik moet beginnen met rijlessen. Als we zijn aangekomen bij mijn huis laden we alles uit en zetten het op de juiste plek en daarna is het tijd om afscheid van mijn ouders te nemen, 'Lieverd we zijn heel trots op je, never forget that. Echt bellen als er wat is he?' zegt mijn moeder en knik waarnaar de me een knuffel geeft daarna geeft papa me ook een knuffel en rijden ze weg.  Ik zwaai ze nog uit en stap dan het huis binnen, al snel genoeg wordt ik gebeld. 'Hey Harry, wat is er?' vraag ik als ik heb opgenomen. 'Nou ik heb me vergist we moeten vannacht al naar Londen vliegen.' 'Oh oke hoelaat haal je me op?' 'Ik kan jezelf niet ophalen maar ik zorg dat om 12 uur een taxi je brengt naar het vliegveld, oke?' 'Ja dankje, tot vannacht dan.' 'Doeii!' ik hand op en loop gelijk naar boven om spullen te gaan inpakken en omdat we naar Londen gaan en het herfst is hoef ik alleen maar lange broeken en hoodies in te pakken en ondergoed dan maar verder niet veel. Als ik klaar ben zet ik mijn wekker om kwart voor 12 en ga dan even slapen totdat mijn wekker gaat.

*tringtringtring* 

Ik word wakker door mijn wekker en besef dan dat het nog dezelfde dag is en dat ik zometeen naar Londen toe vlieg met Harry. Ik trek een legging aan met een grote hoodie en haal mijn make up van mijn gezicht. Daarna loop ik naar beneden en zie de taxi al staan, ik pak mijn spullen bij elkaar en loop dan de deur uit. Ik maak de autodeur open en zeg de man gedag, daarna hebben we nog een leuk gesprek totdat we aankomen bij een vliegtuig wat een beetje raar is want anders moet je altijd nog door een douane heen misschien is het wel een prive jet van One Direction die Harry nu mag ofzo. Ik stap de auto uit en loop naar het grote gevaarte voor me, er staat een man die me verteld dat ik gewoon naar binnen moet lopen wat ik dan ook doe, ik neem de trap en loop dan het vliegtuig in. 'Hey Harry.' zeg ik als ik hem zie staan. 'Oh hey Chlo.' zeg hij en geeft me een knuffel. 'We vliegen over 5 minuutjes zei de piloot, maar hoe was de verhuizing?' vraagt hij. 'Ja ik ben dus vandaag verhuisd en alles stond er al in behalve mijn kleding dus die heb ik vandaag uit gepakt niet heel bijzonder.' vertel ik hem.

We hebben nog even gepraat en het is nu 30 minuten verder en begin aardig moe te worden, 'Hazz ik ben moe.' zeg ik en hij begint breed te glimlachen. 'Waarom lach je nu?' vraag ik hem. 'Gewoon die bijnaam vindt ik wel leuk, maar kom een hier.' zegt hij en opent zijn armen. Ik geef hem gelijk een knuffel en hij trekt me op zijn schoot en ik legt mijn hoofd op zijn borstkast. Hij pakt opeens met beide handen mijn gezicht vast en kijkt me in mij ogen aan en zijn ogen gaan langzaam heen en weer naar mijn lippen en dan kijken ze weer in mijn ogen. Hij komt dichter bij met zijn gezicht, zo dicht dat ik zijn adem tegen mijn huid aan voel. En van het een op het andere moment zitten zijn lippen op de mijne, ik ga me in de zoen en laat mijn handen naar zijn middel glijden. Ik ga met mijn tong over zijn lip en krijg snel toestemming, zo gaan we door totdat ik loslaat en mijn hoofd weer neerleg op zijn borstkast. Hij geeft me nog een kus op mijn hoofd en dan val ik snel in slaap. 

'Chloe Chloe.' word er in mijn oor gefluisterd, ik open mijn ogen en kijk op naar het gezicht van Harry, 'We zijn geland.' zeg hij en ik slaak en zucht nu moet ik opstaan. 'Maar ik wil niet opstaan.' zeg ik zeuderig. 'Wacht blijf maar zitten.' hij loopt naar buiten en ik hoor hem wat zeggen terwijl ik mijn ogen alweer heb gesloten, na een tijdje voel ik hoe 2 sterke armen mij in bruidsstijl optillen en met mij weglopen. En op dit moment weet ik het zeker dat ik Harry echt leuk vindt, maar ik kan er niks mee want het net uit met Kendall en hij ziet me waarschijnlijk alleen als vriendin, wat eigenlijk best raar is want hij zoende me een paar uur geleden nog ik heb het er later nog wel over met hem. Ik word in een auto gestopt en voel nog steeds twee sterke armen om me heen, ik open nog een keer mijn ogen, 'Harry.' zeg ik zacht en hij kijkt me gelijk aan, daarna druk ik een kus om zijn mond en ga dan goed liggen en val dan in slaap. 

What If We Meet Again? | h.s.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora