~ deel 40 ~

206 6 3
                                    

P.O.V Chloe

Inmiddels is Riley al 2 dagen bij mij in LA en het leuk om haar eindelijk weer te zien, ze voelt eigenlijk wel aan beste vriendin voor me wat lastig is omdat het soms voelt alsof ik Milou dan inruil. 'Gaan we vandaag naar de stad, ik heb nieuwe kleding nodig?' vraagt Riley die al aangekleed en wel beneden staat. 'Uhm ja is goed, alleen moet ik nog even mezelf aankleden en Olivia moet nog worden uitgelaten.' zeg ik en sta vermoeid op van de bank. 

'Ik laat Olivia wel uit dan kan jij je even rustig aankleden.' zeg ze lief en loopt al naar de gang om de riem van Olivia te pakken. Ik loop de trap op naar boven en poets daar eerst mijn tanden, daarna doe ik wat make up op en trek dan een strak rood jurkje aan met en leren jasje eroverheen. Ik stap naar beneden en zie Riley daar al zitten op de bank, ik pak mijn docter martins aan en sta daarna na op.

'Ik ben klaar, kom je?' vraag ik terwijl ik al naar de voordeur loop. Snel komt Riley achter mee aangelopen, ik pak nog mijn portemonnee en loop dan naar mijn auto. Ik stap in en zie dat Riley al naast me zit. Ik start de auto en rij dan naar de stad.

'Ik vraag me wel een af he... Je bent wel eens gezien met Harry door paparazzi. Hebben ze je ooit wel is in kranten neer gezet als het nieuwe vriendinnetje van Harry.' vraag ik Riley terwijl we door de stad heen lopen. 'Uhm ja 1 keer toen was hij bij mijn huis geweest en toen moest hij naar huis en toen gaf hij een knuffel en blijkbaar zijn daar foto's van gemaakt. Toen is er een artikel over geweest, het is irritant weetje.' vertelt Riley.

'Ja snap ik.' zeg ik begrijpend. 'Mensen moeten dan gelijk weer een mening over je hebben.'

'Klopt, fans gingen me gelijk volgen en zo toen heb ik mijn account op prive gezet, ik heb geen zin in al die onbekenden mensen die mij gaan volgen. Ben jij wel eens gespot met Harry wanneer paparazzi jullie zagen?' vraagt Riley. 'Ja 2 keer toen liepen we gewoon ergens en dan zijn die mensen opeens allemaal op je heen dat was niet echt chill.' zeg ik. 

'Nee klopt het is irritant voor alle beroemde mensen dat je altijd maar gevolgd wordt door mensen die je helemaal niet kent, het is gewoon raar hebben die mensen niet wat beters te doen met hun leven?' 'Precies waarom moeten ze nou juist privacy van al die mensen niet meer prive maken, snap je het nog?' vraag ik lachend. 

'Kom we gaan deze winkel in.' zegt Riley en sleurt me een winkel binnen. Als ik om me heen kijk zijn we in een make up winkel, niets voor mij want ik draag bijna niets en ik vindt zoveel make up op je gezicht niet nodig. Ik loop maar gewoon achter Riley aan die haar ogen uitkijkt, ze heeft wel meer make up als al dat ik heb. Ze heeft mooi bruin lang bruin haar, wenkbrauwen on fleek, al tijd lippenstift op, eyeliner bij haar ogen met een laag mascara en highliter op. 

'Weetje wat ik wil, he?' vraag ik opeens aan Riley. 'Nee vertel.' zegt ze. 'Nou meer gaatjes in mijn oren dat kan ik allemaal gouden oorbellen dragen weetje wel als op foto's van pinterest ofzo.' zeg ik. 'Ja ik snap wat je bedoelt dat is gaaf, maar wil je dat nu?' vraagt ze. 'Vindt jij het een probleem als ik dat vandaag doe?' vraag ik terug. 'Nee ik vindt het juist leuk als ik erbij ben.'

'Oke dan gaan we na deze winkel naar de piercing shop.' zeg ik blij, ik wou dit eigenlijk al een langere tijd maar zette het nooit echt door en nu gaat het zo wel echt gebeuren. Riley rekent af wat ze wou hebben en zo lopen we naar de piercing shop.

'Hoi, kan ik jullie ergens meehelpen?' vraagt de vrouw vriendelijk die achter de toonbank staat. 'Ja dat kan zeker, ik wil graag wat een paar piercings in mijn oor.' zeg ik tegen die vrouw. 'Ja dat kan wat zou je precies willen?' vraagt ze, ik pak mijn telefoon op en zoek een plaatje op van wat ik wil. 'Ik wil dan in mijn rechteroor een helix en niet in de linker.' leg ik uit en laat het plaatje aan haar zien. 

'Oke komt voor me kaar, loop maar met mij mee.' zegt de vrouw en loop door naar een afgeschermt gedeelte, Riley en ik lopen dan achter haar aan. Ik heb in beide oren al 2 gaatje maar dat is bij mijn oorlel en dat kon nog bij een juwelier maar de rest gaat door mijn kraakbeen dus dat moet door een piers gebeuren worden gedaan. 

'Dus waar het op neerkomt is dat je 2 extra gaatje in beide oren wilt en in je rechteroor nog een helix?' vraagt ze voor de duidelijkheid, ik knik gelijk. 'Oke dan kan je hier gaan zitten.' en wijst naar de stoel voor zich. Ik ga er op zitten en wacht geduldig af totdat ze al haar spullen bij elkaar heeft om mij oren te kunnen piercen. 'Je moet alleen nog even oorbellen uitzoeken voor je oren en dan ga ik beginnen.' zegt ze en geeft mijn een doosje met oorbellen.  Ik kies voor nu knopjes in mijn waar ik daarna hangertjes in kan hangen en een een goud knopje als helix.

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now