~ deel 26 ~

224 7 0
                                    

P.O.V. Chloe

We zijn inmiddels aan het rijden naar Duitsland en nog steeds heb ik Harry niet gezien, dus ga ik maar even kijken waar hij precies uithangt. Ik loop naar de bedden en zie daar Harry op zijn bed liggen met oortjes in zijn oren en zijn ogen zijn gericht op het dak of plafond ik weet niet precies hoe je dat noemt. Zijn ogen zijn wel open wat dus betekent dat hij wel wakker is. Ik loop dichter naar hem toe maar hij heeft me nog steeds niet door.

Ik pak zijn schouders vast en schud er een keer aan, gelijk haalt hij 1 van de oortjes uit zijn oren en kijkt me met een beetje een geirriteerde blik aan. 'Wat is er?' vraag hij ongeduldig. 'Oh kwam even kijken hoe het gaat.' probeer ik zo aardig mogelijk te zeggen. 'Oke.' zegt hij maar kijkt me niet aan. 'Wat oke? Is er iets? Heb ik wat fout gedaan?' vraag ik hem dan. 'Nee er is niets, je hebt niks fout gedaan. Mag ik gewoon even alleen zijn?' vraagt hij nu erg geirriteerd. 'Jemig zeg ik wou alleen kijken hoe het ging maar ik al.' sis ik. 

Ik loop terug naar het zit gedeelte en pak dan uit een kastje wat eten waarna ik weer ga zitten op de bank. Iedereen zit een beetje op hun telefoon dus pak ik mijn laptop er maar bij en zet mijn koptelefoon op mijn hoofd, ik sla een deken om mezelf heen en kijk aandachtig naar mijn Netflix serie terwijl ik mijn eten opeet. Opeens word mijn zak koekjes uit mijn gegrist en het is niet minder dan Niall. 'Niall!' roep ik uit, ik zet de laptop en tafel en haal mijn koptelefoon van mijn hoofd af daarna ga ik snel naar Niall. 'Geef me mijn koekjes terug.' zeg ik nep boos en hij schudt al snel zijn hoofd, ik zet een pruillip of en al snel heb ik mijn eten op. 'Oke op 1 voorwaarde ik mag meekijken met wat je aan het kijken bent.' zegt hij. 'Deal.' zeg ik en ga snel weer op de bank zitten. 

'Wat kijken we eigenlijk?' vraagt Niall als hij naast me komt zitten met een zak chips in zijn hand. 'Friends.' zeg ik en zet de serie weer aan. 'So no one told you life was going to be easy...' begint Niall te zingen en ik grinnik. Hij is al snel stil en kijkt met mij mee.

Na een tijdje stopt de bus en wordt er geroepen dat we moeten gaan eten en als ik uit het raam kijk zie ik een grote wat mac donalds betekent. 'Niall!' roep ik en wijs naar de M. Snel zie ik zijn ogen glinsteren waardoor ik moet lachen, 'Mac Donalds!' schreeuwt Niall  en rent naar buiten. Ik loop naar de bedden en vertel Harry dat we gaan eten snel staat hij op en loopt achter mij aan. Hij slaat een arm rond mijn middel en zo lopen we naar buiten, wat me verbaast want er zijn fans en hij deed net nog boos maar ik laat het nu maar. 

Allemaal bestellen we wat en wachten we totdat het eten er is, jammer genoeg moeten we gelijk weer rijden zodra we ons eten hebben. Gelukkig zijn we over 2 uurtjes in Duitsland maar dan is het ook wel nacht want we eten al laat, het is nu half 11 dus na het eten gaan we slapen. Na zo'n 10 minuten hebben we ons eten en lopen we weer naar bus en snel begin ik aan mijn eten want ik heb veel honger. 

'Dus Chloe hoe vind je tour tot nu toe?' vraagt Liam aan mij. 'Uhm het is gezellig omdat we de hele tijd met mensen zijn maar het is wel raar dat je zolang niet thuis bent. En soms is het reizen saai want dan duurt het land maar overal best leuk.' antwoordt ik en Liam knikt. 'Naar welk land gaan we na Duitsland?' vraag ik aan niemand in het algemeen. 'Nou na het concert in Duitsland gaan we gelijk door naar Belgie en dan hebben we op dezelfde dag daar nog een concert. Daarna zij we 3 dagen in Nederland waarvan we de 2e dag en concert hebben in Amsterdam. Daarna rijden we naar Croastie en zo gaan we naar Hongarije en Bulagrije.' vertelt Zayn.

 Dat betekent dat ik over 2 dagen mijn familie al ze en daarvan krijg ik een grote glimlach van op mijn gezicht. 'Waarom ben je zo aan het glimlachen?' bemoeit Louis zich er mee. 'Nou we zijn over 2 dagen in Nederland en in Nederland woont mijn hele familie behalve mijn ouders dan.' 'Huh ik wist niet dat jij in Nederland woonde.' 'Nee dat weette veel mensen niet van mij.' 

Nadat ons eten op is poets ik mijn tanden er trek mijn pyjama aan en ga onder de dekens liggen en na een tijdje voel ik dat Harry naast mij komt liggen. 'Uhm Chloe.... Ik ga zo van dit bed af vallen dus kan je even opstaan?' vraagt Harry, ik sta op uit bed en snel gaat Harry op zijn rug liggen snel ga ik naast hem liggen en leg mijn hoofd op zijn borst en mijn ene been leg ik over zijn been heen. Daarna wordt de deken over mij heen geslagen en daarna doe ik mijn ogen dicht. 'Sorry voor eerder vanavond, ik had mijn dag niet helemaal.' verontschuldigt Harry zich. 'Het is oke, slaaplekker haz.' 'Slaaplekker babe.' en al snel lig ik in een diepe slaap.

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now