~ deel 37 ~

220 6 0
                                    

P.O.V. Harry

Ik loop in hand met haar over het vliegveld opweg naar de goeie gate, als we daar zijn draai ik me haar kant op. 'Ik ga je heel erg missen maar we zien elkaar over 1,5 maand weer dus dit is te overleven.' zeg ik. 'Ik ga je ook missen maar alsjeblieft bellen als er wat is he?' zegt ze half smekend. 'Lieverd dat komt goed, ik hou van je.' zeg ik. 'Ik hou veel meer van jou.' zegt ze met een grijns, ik schud mijn hoofd en zoen haar dan. Ze trekt daarna terug en zegt de rest ook gedag, ze geeft me een laatste knuffel en loopt dan weg met haar koffer. Ik zwaai naar haar totdat ik haar niet meer kan zien.

P.O.V Chloe

Na een reis van zo'n 3 uur kom ik eindelijk weer in LA, eindelijk thuis. Riley die komt over een week om wat bij te kletsen en voor de rest ga ik niet veel doen de komende weken totdat Harry er is. Ik stap het vliegtuig uit en krijg een warme laag wind op me, het is nu ook bijna zomer dus dat gaat lekker heet worden de komende maanden hier in LA.

Ik loop naar binnen en pak daar mijn koffer en loop dan naar de uitgang. Als het goed is staat Mason te wachten op me met zijn auto, ik loop over het vliegveld naar de uitgang en daar zie ik Masons knal oranje auto al staan, hij staat zelf tegen zijn auto aan met zijn telefoon in zijn handen waar hij op gefocust is. 

Ik pak een peuk uit mijn tas en steek hem aan, halfverwege de peuk heeft Mason nog niet door dat ik vlakbij sta. Ik loop dan naar de auto met in mijn rechterhand de peuk en in de linkerhand mijn tas plus koffer. 'Hey.' zeg ik als ik voor hem sta, hij kijkt op met een glimlach op zijn gezicht. Hij doet zijn telefoon snel weg en knuffelt me, 'Jeetje wat heb ik jou lang niet gezien zeg.' zeg hij als hij met loslaat. 'Ja dat klopt.'

'Sinds wanneer rook je?' vraagt hij als hij ziet dat ik een hijs van mijn peuk neem. 'Euh 2 a 3 weken nu denk ik.' zeg ik en blaas de rook uit in zijn gezicht. 'Prima dat je rookt maar probeer niet nog een keer in mijn gezicht te blazen.' 'Sorry meneertje.' zeg ik plagerig en druk dan mijn peuk uit. 'Zullen we maar gaan?' vraag ik terwijl ik mijn koffer in de kofferbak leg, hij knikt en stapt al in. 

'Dus hoe was tour?' vraagt Mason geintresseerd. 'Het was zeker leuk want je was iedere keer in een ander land en ik eindelijk mijn familie uit Nederland weer kunnen zien, alleen werd het moeilijk want ik wou sommigen momenten alleen zijn en dat kan dan gewoon niet dus dat is de reden dat ik hier weer ben.' vertel ik.

'En ik had een week geleden gezellig mijn eerste ruzie met Harry.' zeg ik aardig sarcastisch. 'Oh wat happend?' 'Nou hij werd boos omdat ik tegen Louis had verteld dat ik naar huis wou en niet eerst naar hem toekwam met dat ik naar huis wou. Daarna kwam hij erachter dat ik rookte en blijkbaar houd hij niet van rokende vriendinnen dus toen flipte hij hem.'

'Ja op zich snap ik Harry wel over dat hij boos werd toen je tegen Louis zei dat je naar huis wou.' zegt Harry. 'Ja klopt en ik denk dat dit de druppel was om echt boos te worden zeg maar.' zeg ik en hij knikt. 

Na een halfuurtje rijden komen we aan bij mijn huis, eindelijk echt thuis jammer dat ik nu niet wordt verwelkomt door een hond maar die wil ik binnenkort gaan halen. Ook staat mijn eigen auto voor het huis waar ik snel weer eens in ga rijden want het autorijden heb ik wel gemist. Ik bedank Mason en zeg hem gedag voordat ik mijn voordeur open. 

Eerst leeg ik mijn koffer en kijk wat erin de was moet, daarna leg ik mijn toilet spullen in de badkamer en ga naar de keuken waar ik thee zet. Er ligt helemaal niets in huis qua eten dus dat betekent dat ik dat zometeen moet gaan doen. Het is nu 8 uur in de ochtend dus dat betekent dat ik over 2 uur naar de supermarkt kan want dan is hij pas open.

Met een kop thee in mijn handen plof ik op de bank en besluit Harry te bellen want zij zijn weer opweg naar het volgende land. Hij gaat 1 keer over en daarna wordt er al opgenomen, 'Hey baby.' zegt hij met een wat zware stem. 'Hey hazz sorry heb ik je wakker gebeld?' vraag ik wanneer ik realiseer dat het 8 uur in de ochtend is. 'Uhm ja maar dat geeft niet, mijn vriendin gaat voor slapen.' nawh van de laatste woorden smelt mijn hart. 'Sorry hazz.' verontschuldig ik me. 'Maakt niet uit, dus je bent thuis?' vraagt hij.

'Ja ik ben nu een halfuurtje thuis dus heb ik mijn koffer al uitgepakt.' vertel ik. 'Ben niet moe want je hebt niet veel geslapen neem ik aan.' zegt hij. 'Uhm nou ik hem 2 uurtjes geslapen wat niet heel veel is, maar ik moet zometeen naar de supermarkt want ik heb niks in huis.' zeg ik zuchtend. 'Oh dat is minder, teminste ik hou er niet van om boodschappen te doen.' zegt hij. 

'Weetje wat ik wel mis toen ik hier thuis aankwam?' vraag ik hem. 'Nou vertel.' antwoordt hij. 'Een hond, ik zo graag gewild dat mijn hond me zou verwelkomen. Maar waarschijnlijk binnenkort ga ik een pup halen want het echt saai zo alleen thuis als er geen hond is.' zeg ik. 'Maar vraag anders of je voorlopig Olivia in huis mag de hond van je ouders.' stelt Harry voor. 'Oww dat is een goeie, he ga jij lekker verder slapen dan ga ik even chillen.' zeg ik. 'Ja bedankt we bellen vandaag nog wel even met video dinges.' 'Komt goed slaaplekker.' zeg ik voordat ik ophang. 

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now