~ deel 57 ~

185 3 0
                                    

P.O.V. Amelia

'Maar voor zover ik weet ben je dus goede vrienden met Chloe?' vraagt Harry bevestigend en ik knik. 'Ik heb een week geleden met haar afgesproken en ik hen me nogal als een lul gedragen.' zegt hij. 'Ja dat kan je wel zeggen.' geef ik toe. 'Ja en eerlijk ik geef nog heel veel om haar, het liefst zou ik willen dat ze weer mijn meisje zou zijn. Maar ik ben niet het type wat iemand gaat volspammen nadat ik wat verkeerd heb gedaan, ik pak het graag groot aan.' vertelt Harry. 'Dus ik vroeg me af, ik heb 2 kaartjes voor jou en Chloe voor het concert op 27 December. Zou je alsjeblieft willen zorgen dat Chloe meekomt met jou? Daarna kunnen jullie gewoon backstage komen.' vraagt hij aan mij. 'Ik ga mijn best doen.' zeg ik en pak de kaartjes aan. 'Je bent geweldig.' zegt Harry blij en knuffelt. 

'HEY blijf van mijn date af!' roept Niall voor de grap. Harry laat me lost en een glimlach is niet van zijn gezicht af te slaan. Ik ga er alles aan doen om Chloe mee te krijgen je kan zo zien dat Harry veel om haar geeft. 'Dus je helpt mee?' vraagt Niall. 'Ja tuurlijk je wilt niet weten hoe mijn beste vriendin nu op de bank zit zonder Harry phoe.' zeg ik. 'Het moet lukken alleen ga ik haar niet vertellen dat we naar jullie concert gaan. Anders gaat ze nooit mee.' zeg ik erachteraan. 'Zullen we dan maar gaan?' vraagt Niall, hij trekt zijn jas al aan en loopt maar de deur. 'Je ziet er trouwens ongelofelijk goed uit.' fluistert Niall in mijn oor. 'Dankje, jij mag er ook best zijn.' zeg ik en mijn wangen beginnen te gloeien. 'Ik zie er niet uit joh, kijk me eens met deze outfit.' grapt Niall. 'Het staat je anders best goed.' verdedig ik mezelf.

P.O.V. Chloe

'Allohaa!' roept de vrolijke stem van Amelia door het huis. 'Hey!' probeer ik zo vrolijk mogelijk te zeggen. 'Tjonge zit je nou nog op deze bank?!' roept Amelia verontwaardigt maar niet boos. Ik  knik en volg elke pas die ze loopt, 'Dus waaraan heb ik dit bezoek te danken?' vraag ik veranderend van onderwerp. 'Gewoon kijken hoe het met mijn beste vriendin gaat!' zegt ze enthousiast en geeft me een knuffel. 'Gaat goed hoor.' probeer ik overtuigend uit te krijgen. 'Oke en nu de waarheid.' zegt Amelia wetend dat ik lieg. 'Gaat fucking slecht rond de kersttijd hoor je vrolijk te zijn maar ik..... Ik ziet de hele aan die mongool van een Harry te denken.' biecht ik op. 'Ik snap dat je je kut voelt dus daarom heb ik verassing voor je, op 27 december zorg je dat je om 7 uur s'avonds klaar staat.' zegt Amelia.

27 December

De laatste dagen heb ik kerst gevierd met wat vrienden en ik ben even langs mijn familie gegaan maar dat werd al gauw genoeg saai. Vandaag heeft Amelia dus een verassing voor mij en omdat ik over 3 kwartier klaar moet staan besluit ik me maar eens fatsoenlijk aan te kleden. Ik stap snel onder de douche waar ik mezelf was en meezing met Taylor Swift 'Our Song'.  Daarna droog ik mezelf af en trek alvast mijn ondergoed aan. Ik droog mijn haar en zet er wat krullen in, daarna loop ik door naar de kast en pak daar een mom jeans uit met een grote oversized trui en daaronder een soort bloesje voor een kraag. Daarna doe ik wat mascara op mijn wimpers, doe ik mijn wenkbrauwen in vorm en als laatste doe ik wat lipgloss op mijn lippen. 

Ik doe net mijn schoenen aan als er word aangebeld, ik strik snel mijn veters en doe dan de deur open. 'Hey, hoe is het?' vraagt Amelia als ze binnenkomt lopen. 'Ja gaat wel, wat gaan we precies doen?' vraag ik aan haar. 'Dat is een verassing.' zegt Amelia en staat al ongeduldig te wachten in de gang. 'Je kan nu ongeduldig gaan doen maar ik moet toch eerst nog even roken, dus chill.' zeg ik, haar lichaam verslapt. Ik doe mijn jas aan en ga dan buiten voor mijn huis op een bankje zitten, daarna steek ik een sigaret aan en zo praten Amelia en ik een beetje totdat de sigaret op is. 

We rijden nu zo'n uurtje en ik begin het irritant te vinden dat ik niet weet wat we gaan doen, ik ben al de hele tijd aan het raden maar ze houd haar mond gewoon dicht. Daarom heb ik mijn muziek maar opgezet en ben aan het meezingen met de muziek, totdat ik zie dat Amelia de auto parkeert. Ik stap uit en als ik om me heen kijk zie ik een grote arena staan, en als ik nog beter kijk staat daar groot op een bord 'one direction'. 'Amelia what the fuck?! Je wee-' roep ik naar haar maar ze onderbreekt me. 'Kom nou maar gewoon.' zegt ze rustig maar ik begin aardig boos te worden. 'Nee ik daar niet naar binnen.' zeg ik en sla mijn armen over elkaar heen.

'Kom op verkloot het nu niet, kom gewoon mee.' zegt Amelia zeurderig. 'Nee.' zeg ik vastbesloten. 'Prima, blijf jij lekker hier ik ga in ieder geval wel.' zegt Amelia en kijkt me voor de laatste keer aan voordat ze zich omdraait en weg loopt, het grote gebouw in. Ze weet hoe ik denk over Harry en dan neemt ze me mee naar hun concert, hoe dom kan iemand zijn. 

A/N: oke mensen nog een paar hoofdstukken denk ik en dan is dit boek helemaal klaar. Maar ik vroeg me af zal ik dan een nieuw boek gaan schrijven? En dan weer over Harry of One Direction of misschien andere mensen? Of zou ik een deel moeten maken van dit boek?

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now