~ deel 22 ~

276 5 0
                                    

P.O.V. Harry

We hebben inmiddels ons toetje al en ik vind dat het tijd word om de ring te geven, 'Chloe, ik heb je niet voor niets meegenomen uiteten en ik heb een verassing voor je.' zeg ik en geef haar het doosje met de ring. Ze kijkt me vol verbazing aan, 'Maak nou maar open.' zeg ik en ze pakt het doosje aan. Ze maakt het doosje open en haar mond valt open, 'Wat vindt ervan?' vraag ik haar. 'Het is mooi zeg.' zegt ze. 'Je moet alleen nog even lezen wat eraan de binnenkant staan.' 'Be mine.' leest ze op. 'Chloe wil je alsjeblieft mijn meisje zijn?' vraag ik ter verduidelijking. 'Ja heel graag zelf.' zegt ze een staat op om mij een knuffel te geven. Ik sta ook op een geef haar een knuffel. Na een paar seconden trek ik terug en ga weer zitten, 'Ik dacht eigenlijk dat je het rustig aan wou doen.' zegt Chloe opeens. 'Ja dat dacht ik ook maar het voelt zo goed met jou, ik kon niet anders dan vragen of jij mijn meisje wilde zijn.' vertel ik haar. 'Je bent een schat.' 

We zijn inmiddels thuis teminste bij mij thuis en ik moet haar nog wat vertellen. 'Chlo.' roep ik door het huis. 'Jaa!' hoor ik vanuit de keuken, ik loop erna toe en ja daar zit Chloe. 'Ik moet je nog wat vertellen..' begin ik, ze kijkt me vragend aan. 'Nou ik ga morgen naar Engeland naar mijn moeder want ik heb haar bijna niet gezien in het afgelopen half jaar dus ik ben morgen niet meer in LA' vertel ik haar. 'Ow jammer, kom je nog wel terug naar LA voordat je weer verder gaat met tour?' vraagt ze met een teleurgestelde stem. 'Uhm nou nee.' zeg ik voorzichtig. 'Ow.' mompelt ze. 'He het komt goed we gaan dit laten werken, je kan zelfs volgende week naar Engeland dan zie je me nog en we bellen en appen veel oke?' probeer ik haar gerust te stellen. 'Ja oke het komt goed ja.' zegt ze en niet veel later word ze gebeld. 

P.O.V. Chloe

Terwijl Harry net het nieuws heeft verteld dat we elkaar zeker weinig gaan wordt ik gebeld door Riley. 'Hoi met Chloe.' neem ik op. 'Hee Chloe met Riley.' 'Hey Riley, hoe gaat het?' vraag ik haar. 'Het gaat prima, vraagje he. Zou je misschien volgende willen langskomen?' vraagt ze me. 'Ja leuk, waarom eigenlijk?' vraag ik haar. 'Nou we kennen elkaar niet heel goed en omdat je nu de vriendin bent van 1 van mijn goede vrienden wil ik je graag beter leren kennen.' vertelt ze. 'Lijkt me leuk, ik ga kijken wanneer ik een vlucht kan nemen dan app ik je de details nog wel even.' 'Is goed, doei!' ik hang op en loop met een blij hoofd terug naar de keuken. 

'Hazza! Ik ga volgende week ook naar Londen!' zeg ik enthousiast. 'Huh wat bedoel je?' vraagt hij verward. 'Nou Riley belde me ze vroeg of ik naar haar toe kom volgende week.' vertel ik. 'Echt dan zie ik jou gewoon nog wel meer dan gepland.' zegt hij nu ook enthousiast en tilt me op en zet me op het aanrecht neer. Hij komt dichterbij met zijn hoofd en wilt met net zoenen maar ik duw zijn hoofd weg en spring van het aanrecht af en ren naar de woonkamer. Blijkbaar vindt Harry dat niet leuk want al snel genoeg rent hij achter me aan. Hij pakt me vast bij mijn middel en draait me om en als snel genoeg zoent hij me en ik ga er in mee. Ik sla mijn benen om hem heen en al snel genoeg loopt hij naar de bank met mij nog vast, hij duwt me op de bank en komt boven mij hangen maar met 1 beweging lig ik boven hem en zoen ik hem door. Zijn handen kruipen onder mijn trui wat zorgt voor een rilling omdat zijn handen koud zijn, hij mompelt een sorry en gaat dan door. Ik trek terug en ga dan op hem liggen, 'Ik ben blij dat je de mijne bent.' fluistert hij in mijn oor en ik begin gelijk te glimlachen. 'Ik wil eigenlijk niet dat de media en fans weten dat we een relatie hebben.' zeg ik. 'Snap ik, ik liever ook niet er komt altijd kritiek over je relatie zo irritant.' 'Ja ik heb ook niet echt veel zin in haat.' zeg ik zacht. 'Snap ik, we moeten het wel slim aanpakken niemand mag wat door hebben.' 

*1 week later *

Ik stap het vliegtuig uit opweg naar de parkeerplaats waar Riley als het goed is op mij aan wachten is. Eerst ga ik naar de band waar alle koffers opliggen en wanneer ik de mijne zie pak ik hem beet en loop naar de parkeerplaats. Ik zie Riley al staan en loop snel naar haar  toe want het is vreselijk koud, ik heef haar een knuffel en leg dan mijn koffer in de kofferbak. 'Dus hoe gaat het?' vraagt Riley. 'Gaat prima, alleen jammer dat ik Harry gewoon zo weinig zie. Ik heb vorige week maar 2 dagen gezien en misschien deze week nog een keer en dan moet hij alweer op tour voor zo'n 5 maanden.' ratel ik aan 1 stuk door. 'Ik snap dat het echt kut is dat je hem weinig ziet maar het moet werken, bel gewoon veel met hem en na die 5 maanden is hij thuis en dan kan je hem weer zien.' probeert Riley me gerust te stellen.

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now