~ deel 19 ~

270 6 1
                                    

P.O.V.  Chloe

Het concert is inmiddels afgelopen en ik wacht nog tot er wat meer mensen weg zijn zodat ik makkelijker backstage kan vinden, en al snel krijg ik een appje van Niall dat Paul me gewoon komt ophalen waar ik nu zit. En na 5 minuten komt Paul aangelopen, 'Hoi, sorry dat het wat lang duurde.' zegt hij. 'Geeft niet.' antwoordt ik hem. 'Kom maar mee.' zegt hij en we beginnen te lopen en al snel zijn we backstage. 'Loop helemaal rechtdoor en daarna zit daar een deur rechts daar moet Harry nu zitten als het goed is.' vertelt Paul me. 'Is goed dankje.' 'Geen probleem. Ik loop door de gang en ik word toch een beetje nerveus, ik heb hem al zeker 2 maanden niet gezien en wetende dat ik hem leuk vindt werkt ook niet echt mee. En al snel genoeg ben ik aan het eind van de gang en zie aan de rechterkant een deur, ik open de deur en zie Harry op de bank zitten. Ik loop naar binnen en sluit de deur achter me dicht, en kuch hopend dat Harry me opmerkt maar hij heeft blijkbaar niets gehoord. Ik besluit maar gewoon wat te zeggen, 'Hey!' zeg ik en daardoor kijkt hij op. 'Chloee!' zegt hij enthousiast en staat gelijk op en loopt op me af, ik sla mijn armen om hem heen en hij doet precies hetzelfde. 'Ik heb je gemist.' zegt hij zacht. 'Ik jou ook.' zeg ik en ik laat gelijk los uit de knuffel. 'Wil je wat drinken?' vraagt hij. 'Ja doe maar wat water.' antwoordt ik en ga daarna op de bank zitten.

Na een paar minuten komt Harry terug met 2 glazen drinken en 1 daarvan geeft hij aan mij, ik mompel een dankje en daarna komt Harry naast me zitten. 'Ben nu pas hier gekomen of was je ook al bij het concert zelf?' vraagt Harry. 'Ik heb jullie ook horen zingen, ik stond vooraan. Alleen ik was wat laat dus heb ik 5sos niet gehoord.' vertel ik en hij knikt. 'Trouwens waar is de rest?' net wanneer ik dat vraag wordt de deur open gedaan en komt de rest van one direction binnen. 'Hier dus.' zegt Harry. Ik sta op en loop eerst naar Niall en geef hem een knuffel, en daarna geef ik de rest een knuffel en ga weer naast Harry op de bank zitten. 'We gaan naar de bus onze spullen pakken, komen jullie zo ook?' vraagt Louis, ze zijn nu 2 weken in LA en daarna gaan ze weer verder met tour. Harry en ik knikken en daarna lopen de jongens weer weg. In 1 beweging ligt Harry op de bank met mij bovenop zich, 'Ik ben zo blij dat ik je weer zie.' zegt hij zacht in mijn oor. 'Ik ben ook blij dat ik je weer zie, jammer genoeg ga je over 2 weken weer verder met tour.' zeg ik teleurgesteld. 'Daar moet je nu niet aan denken, we zijn nu toch hier bij elkaar.' zegt hij en snel daarna voel ik zijn lippen op de mijne. 'Kuch Kuch.' hoor ik en trek gelijk terug. 'Komen jullie nog?' vraagt Paul die in de deur opening staat. 'Ja we komen.' zegt Harry en zucht. Ik geef hem snel een kus en loop dan vooruit naar de deur. 

'Chloe we moeten zo naar buiten, jij loopt eerst naar de middelste bus na zo'n 5 minuten kom ik ook naar die bus.' zegt hij. 'Huh waarom loop je niet gelijk met mij naar die bus?' vraag ik wat verward. 'Nou anders gaan de fans zeggen dat je mijn vriendin bent en dan krijg je weer haat, daar heb ik geen zin in.' legt hij uit. 'Ohw oke.' ik loop naar buiten en ga naar de middelste bus waar ik instap. Ik zie Niall al op de bank zitten dus ga ik maar naast hem zitten, hij merkt me op en legt zijn telefoon weg. 'Dus Chloe hoe gaat het tussen Harry en jou?' vraagt Niall. 'Ja gewoon goed, hoezo?' 'Niet doen alsof je van niks weet ik zie hoe Harry naar je kijkt en hij praat de hele tijd over jou.' vertelt hij en ik voel mijn wangen rood worden. 'Harry vindt je echt leuk.' verzekerd Louis mij als hij binnenkomt lopen. 'Wat vindt ik?' vraagt Harry die net binnen komt lopen. 'Nou dat je Chloe leuk vindt.' zegt Louis. 'Ik zou liegen als ik nee zou zeggen.' zegt Harry en knipoogt waarna hij door loopt naar de bedden, 1 ding weet ik zeker ik ben net zo rood als een tomaat. 

'Chloe kom je? Ik ben klaar met inpakken van mijn spullen.' vraagt Harry. 'Ja ik kom.' zeg ik en sta op en loop achter Harry aan naar mijn auto. De jongens waren al eerder weg dus die heb ik toen gedag gezegd. Harry loopt al een stuk verder naar voren dus ren ik naar hem toe en spring op zijn rug, 'Je mag blijven zitten op mijn rug maar wil je dan wel mijn rugzak op jou rug nemen?' vraagt Harry. 'Deal!' zeg ik, ik spring van zijn rug af en doe zijn tas op mijn rug daarna spring ik weer op zijn rug en loopt hij zo naar de auto. 'Chloe sinds wanneer heb jij eigenlijk een auto en sinds wanneer kan je auto rijden?' vraagt hij verbaasd. 'Nou 2 weken terug heb ik mijn rijbewijs gehaald en toen heb ik gelijk een auto gekocht.' 'Ik ben trots op je.' zegt hij en laat mij daarna van zijn rug afspringen. 

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now