~ deel 54 ~

192 3 2
                                    

P.O.V. Chloe

Inmiddels is het 3 weken verder na de housewarming van Riley, en eindelijk sneeuwt het. Ook moet ik nog een kerstboom kopen een versiering voor kerst ik ben dit jaar veelste laat want ik had het druk met werk en de studie maar ik heb nu 3 weken vrij. Ik rij naar de winkels en als ik aankom bij het centrum moet je eerst een wat steilere berg oplopen voordat je bij de winkels bent wat nu lastiger is want het is glad. Ik loop rustig naar boven maar verlies snel mijn evenwicht, ik knijp mijn ogen dicht wachtend op een koude harde grond die ik raak maar ik voel niet een harde grond.

Ik voel 2 armen om me heen, ik kijk naar rechts en ja hoor in dezelfde groene ogen waar ik 3 jaar terug verliefd op werd. Snel sta ik weer recht en sta een beetje ongemakkelijk, 'Dankje.' zeg ik. Ik kijk naar rechts en beter kan het niet worden want er staan naast ons mensen met camera's. Die mensen hebben echt niets met hun leven te doen zeg een beetje andere lastigvallen. Ik kijk Harry aan en hij mij ook, hij pakt mijn arm beet en trekt me ergens heen. We lopen naar een klein winkeltje en het ziet er naar uit de we de paparazzi hebben afgewimpeld. 'Sorry daarvoor.' verontschuldig hij zich. 'Geeft niet het is jou schuld.' 'Misschien klinkt het raar wat ik nu ga zeggen omdat we een verleden hebben maar het lijkt me leuk om eens bij te kletsen, kan ik je een keer appen?' vraagt hij voorzichtig. 'Ja is goed, je hebt mijn nummer nog dus.' antwoordt ik. 'Dan zie ik jou nog wel eens.' 'Ja doei.' zeg ik en loop de winkel uit, opweg naar een kerstwinkel.

Onderweg naar de 3e kerstwinkel wordt ik gebeld door.... Amelia. 'Hey, wat is er?' vraag ik. 'Je raad nooit met wie ik een date heb vrijdagavond!' zegt ze enthousiast. 'Wie is het?' vraag ik nieuwschierig. 'Met NIALLL' roept ze blij. 'Wacht huh? Met Niall Horan als in 1/5 bandlid van one direction als in de beste vriend van mijn ex?' vraag ik verward. 'Ja die ja!' 'Nee echt wat leuk, hij is echt een leuke jongen.' zeg ik opgewekt. 'Dan wil je niet raden wie ik vandaag ben tegengekomen?' 'Harry?' 'Ja ik viel dus zo door de gladheid alleen ik plaats van dat ik op de grond belandde werd ik opgevangen door hem.' leg ik uit. 'Oh wat erg he!' 'Ja het was erg ongemakkelijk, helpt ook echt met het vergeten van die gozer.' zegt ik telerugsteld.

'Het komt echt goed geef het gewoon de tijd.' probeert ze me gerust te stellen. 'Uhm nou hij wil weer met me afspreken, hoe moet ik hem dan gaan vergeten?' vraag ik hopeloos. 'Oeh dat is niet slim zeg.' 'Weet ik maar ik kon moeilijk nee zeggen.' verdedig ik mezelf. 'Je hebt gelijk, maar ik moet gaan.' 'Oke doegg.' zeg ik en dan wordt er al opgehangen. Ik moet alleen nog kerstballen halen en een kerstboom dan ben ik klaar om mijn huis te versieren. Ik wil graag rode ballen want dat zou heel leuk bij wat ik voor de rest heb gekocht, ik stap de winkel in zie al gelijk wat ik nodig heb. Ik pak 3 dozen met rode kerstballen en reken ze dan af. Snel sta ik weer buiten opweg naar mijn auto en een heleboel tassen aan mijn armen.

Ik wil een grote kerstboom en ik weet dat ik die nooit mee ga krijgen in mijn auto en omdat ik weet dat Jake een grote auto heeft vraag ik hem wel of hij er 1 voor me wilt meenemen. En ja je hoort het goed... Jake. De jongen die me half verkracht heeft en 2 in gevecht is geweest met Harry. Hij heeft zijn excuses aangeboden en verteld waarom hij het deed, hij had een adresje waar hij wiet haalde en toen hebben die mannen een andere drug gegeven en toen kon hij niet meer goed nadenken ofzo ik weet het ook niet precies. Maar ik heb het hem vergeven en nu is hij eigenlijk mijn beste vriend geworden alleen hij ligt nog niet zo goed bij de groep maar dat zal wel tijd nodig hebben.

Ik pak mijn telefoon om Jake te bellen maar ik word al door iemand anders gebeld.....Harry. 'Hey.' 'Hey, heb je morgenavond wat te doen?' vraag Harry gelijk. 'Nee ik heb morgenavond niets te doen.' antwoordt ik. 'Oke kom je dan in de avond naar mij toe?' 'Ja is goed tot morgen dan?' komt er meer vragend uit dan wat de bedoeling was. Ik hang op en bel dan Jake die snel instemt om mijn kerstboom te komen brengen.

Volgende dag loop ik de oprit op van Harry's huis, op een 1 of andere manier voelt het vertrouwt. De laatste keer dat ik hier was is al zo'n 2 jaar geleden toen is het uit gegaan, ik druk maar snel op de bel en binnen de kortste keren wordt de deur open gerukt. 'Hoi!' zegt Harry opgewekt. 'Hey.' zeg ik glimlachend. 'Kom binnen.' zegt hij en loopt zelf de gang in. Ik doe mijn jas uit en hang hem op, 'Wat wil je drinken?' vraagt Harry die al aanstalte maakt om naar de keuken te lopen. 'Heb je thee?' vraag ik waarop ik het antwoordt eigenlijk al weet. 'Ja tuurlijk heb ik dat.' zegt hij en zet de waterkoker aan.

'Dus hoe gaat het?' vraagt hij geintresseerd. 'Ja gaat wel goed, gister heb ik eindelijk mijn huis veranderd naar kerst zeg maar.' vertel ik. 'Oh ja leuk, ik ben met kerst toch niet huis hier dus heb ik geen kerstboom neer gezet.' zegt hij. 'Waarom ben je niet thuis dan?' vraag ik. 'Dan ben ik weer op tour.' zegt hij.

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now