~ deel 30 ~

234 5 3
                                    

P.O.V. Chloe

Ik zit inmiddels al in de taxi onderweg naar oma en daarna ga ik verder nog naar wat familie en oude vrienden. De taxi stopt en ik kijk om me heen, 'We zijn er.' zegt de chauffeur. Ik herken gelijk de straat waar ik iedere vrijdag naartoe ging uit school toen ik nog op de basisschool zat. Ik bedank de man en geef hem geld daarna stap ik uit en loop  naar de voordeur. Ik druk op de bel en zie door de glazendeur oma al aan komen lopen. De deur gaat open en snel stap ik op haar af en geef haar een knuffel, 'Ik hem je gemist meisje.' zegt oma terwijl ze naar de woonkamer loopt. Een schuldgevoel bekruipt me als ze dat zegt, ik heb lang niets van mezelf laten horen. 'Blijf je vanavond eten dan is opa ook thuis.' vraagt oma, 'Ja is goed maar dan ga ik tussendoor nog even naar de rest van de familie oke?' 'Prima meisje.'

We kletsen een poosje waarna ik naar mijn oude beste vriendin ga, Liv. Ik zeg doei tegen mijn oma en loop dan naar buiten waar ik de taxi al zie staan, ik stap in een geef het adres aan de chauffeur. Ik kijk wat op mijn telefoon totdat de auto in stilstand komt, ik pak mijn tas van de bank en stap dan uit de auto. Liv woont in een appartement op de hoogste verdieping wat eng is want het is verdieping 15, maar goed ik druk op de goede bel en al snel word ik binnengelaten. Ik loop door naar de lift en druk op het knopje, waarna ik instap en op verdieping 15 druk. 

Rond een half 12 kom ik aan bij het hotel, het was een leuke dag vandaag. Gezellig met familie en mijn oude vrienden, even alles vergeten maar al snel komt 1 gedachte in me op Harry. Ik ga er voor zorgen dat ik hem ga helpen, ik wil niet dat het zelfde met hem gebeurd als wat er met Milou is gebeurd. Ik loop door de gang naar de goede hotelkamer, ik hou het pasje voor de deur en al snel loop ik naar binnen waar ik niemand aantref. Ik besluit eerst te douchen, vandaag was wel inspannend en nu ben ik al best wel moe want anders praat ik altijd Engels waar ik aan gewend ben, maar nu moest ik de hele tijd in het Nederlands praten en dat is nu iets lastiger dan toen ik hier woonde. 

Wanneer ik klaar ben met douchen is Harry nog steeds niet, waarschijnlijk zijn alle mensen op Nialls kamer waar ze altijd heen gaan om bij elkaar te komen. Ik doe snel wat chille kleren aan en loop dan naar de deur schuin tegenover onze hotelkamer. Ik klop op de deur en al snel genoeg wordt de deur opengemaakt door Eleanor. 'Hey, hoe was je dag vandaag?' vraagt ze lief als ik binnenstap. 'Ja het was echt heel leuk om mijn familie en oude vrienden weer zien.' zeg ik terwijl ik weer moet omschakelen naar het Engels.

Ik loop naar de slaapkamer waar alle jongens een beetje aan het hangen zijn, ik vind het best zielig dat Eleanor vandaag de hele dag met ze alleen moet optrekken. Ik loop naar Harry toe wanneer ik hem zie en ga dan bij hem zitten en geef hem snel een kus. Ik leg mijn benen over die van hem en snel sluiten mijn ogen vanzelf omdat ik dus blijkbaar heel moe ben. Harry schud een beetje aan me waarna mijn ogen gelijk open schieten, 'Zullen we gaan?' vraagt hij terwijl hij voor me staat, ik zucht en knik licht en snel doe ik mijn ogen weer dicht. 'Chloe...' hoor ik Harry zeggen terwijl 2 sterke armen mijn optillen uit de stoel. Ik sla mijn mijn armen om zijn nek en leg mijn hoofd tegen zijn schouder aan. 

Ik word op het bed gelegd waarna mijn schoenen worden uitgetrokken en een deken over mij heen gaat, ik open 1 oog en zie dat Harry zich omkleed. Ik draai me op mijn rug en kijk naar hem totdat hij ready voor bed is. Hij gaat ook op zijn rug naast me liggen, 'Kom hier.' zeg hij terwijl hij een gebaar maakt dat ik moet komen. Ik kruip naar hem toe en ga gewoon op hem liggen met 1 van mijn benen tussen zijn benen, mijn hoofd rust op zijn borstkast en voel hem ademen. 'Hoe was je dag?' vraagt Harry zacht. 'Ja was heel gezellig eigenlijk en ik vandaag best veel mensen gezien.' zeg ik en ik voel hem knikken. 'Hoe ging het vandaag met jou?' vraag ik voorzichtig. 'Uhm..' kucht hij. 'Ging wel ik heb niet zoveel gedaan vandaag dus had niet echt afleiding.' zegt hij en ik knik. 

P.O.V.  Harry

Ik voel me slecht sowieso al vanwege het feit dat ik gewoon niet lekker in mijn fel zit maar ik zou juist Chloe moeten zo moeten behandelen hoe zij met behandeld, ik voel me net een wijf met veel te veel emoties. Ik zie het gewoon soms niet zitten, vandaag was echt een kut dag ik was eigenlijk de hele dag stil en zat in mijn gedachten verzonken. Maar ja omdat nou tegen Chloe te zeggen vind ik ook weer kut want dan gaat ze erover in zitten en dat wil ik ook weer niet. Er zijn maar weinig dingen die me tegenhouden om gewoon dood te gaan en Chloe is denk ik de grootste reden waarom ik nog niet iets heftigs tegen mezelf doe. Ik snij me misschien wel eens maar dan kan ik gewoon de pijn voor even vergeten en verbergen lukt makkelijk, ik doe gewoon armbanden om dan ziet niemand het, nog een fake lach erbij en niemand heeft door dat er iets mis met is. 

  

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now