~ deel 7 ~

307 5 1
                                    

P.O.V.  CHLOE

Vandaag is mijn verjaardag, mijn ouders zijn niet thuis maar dat ben ik wel gewend. Ik ga er vanuit dat er wat vrienden van me langskomen maar mijn ouders gaan niet komen, ze zijn een paar dagen terug op zakenreis gegaan. Ik loop naar beneden en pak wat eten uit de koelkast daarna ga ik aan het aanrecht zitten er scroll wat door social media, teleurstellend dat alleen Harry me heeft gefeliciteerd maar hij kan vandaag niet langskomen want hij moet in een ander land optreden met de band.

 Ik heb hem nog wel zo'n 4 keer gezien na de 2e afspraak die we hadden toen we in het meer gingen zwemmen en ik kan zeggen dat wel al best wel goede vrienden zijn. Als ik klaar ben met ontbijten ren ik naar boven en trek wat  kleren aan en poest mijn tanden daarna loop ik naar beneden en laat Olivia even plassen. Ik besluit om naar de supermarkt te gaan want ik wil vanmiddag iets bakken alleen we hebben niets in huis.

Het is 4 uur s'middags en heb nog steeds geen appje van de vriendengroep gekregen dat ze me feliciteren. Het valt me erg van ze teleur dat ze het zijn vergeten maar ik ga er niet verder op in, ik laat ze nog wel een keer zien dat ik boos ben dat ze mijn verjaardag zijn vergeten.

Chat

Harry
Hey, heb je een beetje een leuke dag?🥳

Ik
Ja prima dagje

Harry
Dat klinkt niet heel enthousiast. Wat is er gebeurd?

Ik
Nou jij bent eigenlijk de enige die mee heeft gefeliciteerd vandaag, mijn ouders niet, de vriendengroep niet gewoon niemand. Ze zijn het gewoon vergeten.

Harry
Dat meen je niet?! Het spijt me maar misschien feliciteren ze nog, de dag is nog niet voorbij.

Ik
Je hebt gelijk misschien feliciteren ze me nog wel, ik ben ondertussen maar mijn eigen verjaardagstaart aan het maken want ik heb niets beters te doen.

Harry
Laat ook een stukje voor mij over 🤪 Ik wou dat ik nu bij jou was om te verjaardag te vieren......

Ik
Ik ook maar je werk is belangrijk en ik ga je vanavond via de tv bekijken. En over 2 dagen ben je weer in LA right?

Harry
Nou ik kom morgen al weer terug, eerst zouden we een interview hebben maar de interviewer is ziek dus ik kom morgen gelijk naar je toe als ik weer in LA ben!!🤩

Ik
Yes, tot morgen dan! Succes met je optreden en wens de jongens ook effe succes van mij! :)

Harry
Is goed, tot morgen <3

Snel daarna heb ik mezelf wat eten gepakt om mijn emoties weg te eten, yes. Een verjaardag zou eigenlijk altijd moeten zijn maar goed het word me dit jaar niet gegund, ik me een beetje leeg. Het gevoel dat je wordt vergeten door de mensen waar je het niet van had verwacht is... pijnlijk. Maar goed ik kan er ook niet veel aan doen. 

Ik besluit Olivia uit te laten en dan maar na bed te gaan, want ik verveel me dood dus kan ik maar beter gaan slapen. Ik laat Olivia uit en loop dan naar boven mijn kamer binnen, ik kleed me om in mijn pyjama en start dan mijn laptop om te kijken naar het optreden van One Direction. Als Harry's solo begint komt er een glimlach op mijn gezicht. Ik ga beter liggen in mijn bed en kijk nog even naar de computer totdat mijn ogen dichtvallen en ik zo in een droomloze slaap val.

Chat

Levi
Gaan we vandaag weer is chillen?

Mae
Goed idee, ik kom!

Noah
Ik kom ook maar kan niet tot laat, mijn ouders zijn vanavond weg dus moet ik op mijn zusje passen.

Jack
Joe, bij wie?

Milou
Chloe ben je alleen thuis want dan kunnen misschien naar jou?

Ik
Ik kan vandaag niet.

Ik kan vandaag ook echt niet want Harry komt naar mij en anders had ik er ook geen zin in gehad om met hun te gaan afspreken. Ik zit rustig op de bank totdat ik opeens de achterdeur hoor open gaan. Olivia rent gelijk naar de deur en ik spring achter de bank want misschien is het wel een creep weet ik veel. 

'Halloo!' Hoor ik een bekende stem door het huis roepen. Opgelucht stap ik achter de bank vandaan en loop naar hem toe, 'Huh waar kom jij opeens vandaan?' Vraagt Harry terwijl hij een wenkbrauw optrekt. 'Ik dacht dat je een enge creep was dus verstopte ik me achter de bank.' Zeg ik en hij begint te lachen. Als hij is uitgelachen trek ik hem in een knuffel, die knuffel had ik dus heel lang al nodig. Ik trek terug uit de knuffel en Harry kijkt me met een bezorgt gezicht aan,

 'Gaat het wel?' Ik knik en hij knuffelt me weer. 'Ik had die knuffel van jou gewoon even nodig.' Zeg ik even later. 'Dus ze hebben je niet meer geappt of gebeld?' 'Nee.' Zeg ik teleurgesteld. 'Het geeft niet het is maar een verjaardag.' 'Nee het is niet zomaar een verjaardag je bent 18 geworden dat is belangrijk, ik baal ervan dat ik er gister niet kon zien.' Zegt hij gefrustreerd en loopt heen en weer door de kamer. Ik pak zijn pols beet en zeg, 'Je moest werken dat snap ik heel goed, jij hebt me tenminste wel gefeliciteerd.' zeg ik. 'Ik baal er gewoon van dat ik er niet was, ookal ken ik je nog niet heel lang. Ik ben wel een vriend van je en je verwacht toch wel dat je vrienden op komen dagen op je verjaardag.' Zegt Harry schouderophalend.

We zitten al een tijdje te kletsen totdat de deurbel gaat, ik sta op en maak de deur open. 'Hey Chloe!' Hoor ik een maar al te bekende stem zeggen en ik begin alweer helemaal boos te worden.

What If We Meet Again? | h.s.حيث تعيش القصص. اكتشف الآن