~ deel 3 ~

383 6 0
                                    

P.O.V.  Chloe

Ik word me een knal wakker als ik voel dat ik niet meer op mijn zachte bed lig maar op de grond. Ik ben nou eenmaal een wilde slaper waardoor ik regelmatig wakker wordt omdat ik van het bed ben afgevallen. Het is vroeg maar ik kan nooit doorslapen als ik eenmaal wakker ben dus ik besluit vandaag sportief te gaan doen, omdat het toch nog vroeg is is het niet zo warm wat betekent dat ik nog prima kan hardlopen. 

Ik ben nooit echt van het hardlopen geweest maar andere sporten vind ik ook niet bepaald leuk dus zolang in hardloop met muziek in gaat het nog wel. Mijn hardlopen outfit heb ik snel aan, het is een sport bh geworden met de sportlegging die ik altijd aan heb. Ik vul mijn fles nog met water en neem dan Olivia mee aan de riem zodat ze gezellig mee kan rennen. 

Na zo'n 30 minuten rennen ben ik het zat en ben ik alweer naar huis gaan rennen. En ik maak het net binnen totdat ik word gebeld. 'Met Chloe.' Neem ik op. 'Hey Chloe, heb je zin om naar mij toe te komen?' Het is Jack. 'Ja prima. Ik heb net gerent dus ik zal eerst moeten douchen maar dan kom ik daarna wel.' Vertel ik terwijl ik Olivia los maak van haar halsband. 'Prima ik ze je over een uurtje.' Stemt hij in en hangt dan op. Dat is geregeld ik heb iets te doen voor vandaag, nu alleen nog even douchen. 

*****

Ik kijk nog een keer in de spiegel voordat de deur wordt openmaak. Ik heb een rood rokje aan met een witte crop top met spagetti bandjes. 'Hey!' Zeg ik enthousiast en geef Jack een snelle knuffel. 'Hallootjes.' Glimlacht hij terug en loopt het huis binnen. 'Loop maar alvast naar boven, ik moet even wat drinken pakken.' Ik knik en loop richting de trap. 

'Hoi!' Zeg ik tegen de moeder van Jack als we haar tegen komen op de gang. 'Hoi Chloe, hoe gaat het?' 'Met mij gaat het goed, eindelijk af van de middelbare school en nu lekker vakantie vieren.' Lach ik naar haar. 'Ja geniet daar maar van.' 'Hoe gaat het met u?' Vraag ik beleeft.  'Zeg maar jij hoor, maar gaat prima ik moet nog gewoon werken maar over 3 weken heb ik ook vakantie.' Vertelt ze me. 'Oh dat is lekker, succes dan nog met werken.' 'Ja dankje.' Zegt ze en loopt dan de trap af.

 Ik loop naar de achterste deur van de gang waar Jack zijn slaapkamer is, hij is zelf nog beneden drinken gaan halen en dan kon ik alvast de film uitzoeken. Ik plof op zijn bed neer en zet de televisie aan, ik zoek naar Netflix en typ dan 'better together' in. Als de film in beeld komt klik ik hem aan en net op dat moment komt Jack binnen gelopen. 'Ik heb hem gevonden.' Vertel ik Jack. 'Oké, hoe heet de film?' 'Better together ofzo iets.' Zeg ik en hij knikt. Jack zet het drinken op zijn nachtkastje en het eten bij mij op schoot, ik zet de film aan en Jack komt naast me liggen op zijn bed.

Tijdens de film voel ik de hele tijd dat Jack naar me aan het kijken is, maar echt de hele tijd. Ik draai mijn hoofd zijn kant op en kijk hem aan, zijn mond in een grote glimlach. 'Wat?' Lach ik terwijl zijn hoofd steeds schuiner gaat staan. 'Chloe, kan ik je alsjeblieft zoenen?' Vraagt Jack heel serieus. 'Doe wat je niet laten kan.' Lach ik, hij pakt mijn middel vast en drukt zijn lippen gelijk op de mijne. Ik ga al snel ook met hem mee in de zoen en zonder waarschuwing glijdt zijn tong mijn mond binnen, het voelt raar opeens 1 van je vrienden zoenen. In ieder geval het voelt niet alsof ik met mijn vriend aan het zoenen ben want het gaat echt ruw. 

Ik neem afstand van hem als ik weer op adem moet komen, 'Holy shit.' Zeg ik met mijn ogen wagenwijd open. Hij lacht een beetje terwijl zijn armen nog om mijn middel heen hangen. 'Zullen we morgen weer met iedereen naar het strand gaan?' Vraag ik opeens heel iets anders. 'Dat is een manier om van onderwerp te veranderen. Maar ja, goed plan.' Lacht Jack. 

Chat

Ik

Morgen weer naar het strand?

Milou
Ja leuk! Ik kan!!

Mason
Ja is goed, deze keer wel op tijd hé Chloe?!

Ik
Jaahaa komt goed hahahaha

Levi
Ik kan wel maar ik kom later rond een uur of 2!!

Milou
👍

Mae
Ik kan ook!! Gezellig!

Noah
Ik kom ook.

Ik 

Jack komt ook, Ryan jij ook? 

Ik leg mijn telefoon weg niet wachtend op het antwoordt van Ryan, 'Blijf je slapen?' Vraag Jack, ik knik en gaap. Mijn nacht was niet lang, misschien net 4 tot 5 uur geslapen wat niet de bedoeling is want het is vakantie en dan hoort het om uit te slapen. Ik check mijn telefoon nog een keer, niet om te kijken of Ryan heeft gereageerd. Ik ben nog steeds op Harry's berichtje aan het wachten maar het lijkt me logisch dat hij me allang is vergeten. Hij ziet mij waarschijnlijk net zoals al die andere meiden. 

Ik heb Milou later ook nog helemaal verteld wat er was gebeurd wel zonder Harry's naam anders zou ze helemaal flippen maar ze was me in ieder geval hard aan het uitlachen. 

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now