~ deel 5 ~

361 8 0
                                    

P.O.V.  CHLOE

Vandaag is de dag dat ik op date ga met Harry en ik ben al stik zenuwachtig terwijl het nog pas middag is en vanavond hebben we de date. Ik doe een groen jurkje aan en doe mijn Vans eronder, daarna doe ik mijn haar nog in een staart. Ik neem Olivia mee naar Milou en omdat ze maar een paar straten verder woont besluit ik maar te gaan lopen. Ik pak de riem van Olivia en maak die vast aan haar halsband daarna open ik de voordeur en zo loop ik naar het huis van Milou.

Als ik bij het huis van Milou ben aangekomen druk ik op de bel, na enkele seconden wordt er open gedaan door haar moeder. 'Hoi Chloe, Milou is in de achtertuin!' Zegt Milou's moeder, ik zeg haar gedag terug en loop dan naar de achtertuin waar Milou zit. 'Hey Lou! Zeg ik enthousiast. 'Goedemiddag vriendin, hoe is het?' 'Gaat prima, maar ik moet je eigenlijk wat vertellen.....' 'Oke wacht voordat je gaat vertellen wil je wat te drinken?' 'Ja doe maar wat cola.' Zeg ik en Milou loopt naar binnen. Als ze weer terug is geeft ze me het glas cola en gaat naast me zitten, 'Dus wat moet je me vertellen?' Vraagt Milou nieuwsgierig.

'Euhm nou oke het zit zo, je weet dus dat ik die date heb met de jongen van het strand waar in overheen viel?' Milou begint hevig te knikken. 'Nou die jongen is dus Harry, als in de Harry Styles uit One Direction.' Zeg ik met een beetje ongeloof in  mijn eigen stem. 'Omg omg dit kan ik niet geloven ben je serieus?! Je hebt gewoon een date met met freaking Harry!!' Roept ze uit enthousiasme. 'Sust niet iedereen hoeft het te weten.' Zeg ik. 'Hloy shit ik ben tantoe blij en ik ga geen eens op date met Harry! Weet je al wat je aan trekt? Vind je hem leuk?' Ratel ze achter elkaar door. '1 vraag tegelijk alsjeblieft, maar ik weet niet wat we gaan doen maar ik moest iets comfortabels aantrekken. En nee hoe zou ik hem nu al leuk kunnen vinden, we hebben pas 1 keer geappt dat was over de date.' 

*****

Na een gezellig middagje met Milou ben ik weer thuis, ik moet nog douchen en eten dus ik denk dat ik eerst even eten ga halen bij de supermarkt en na het eten ga douchen. Ik stap de deur uit en fiets weg naar de supermarkt. Als ik er ben zet ik mijn fiets neer en loop naar binnen, ik pak een mandje en loop naar de groenten afdeling waar ik een maaltijdsalade vandaan pak. Daarna pak ik nog ijskoffie, betaal ik de spullen en fiets weer naar huis.

 Als ik weer thuis ben begin ik gelijk aan mijn eten want ik heb best veel honger, voor vanavond doe ik denk ik een kort spijkerbroekje aan met een grijze hoodie omdat het s'avonds heel snel afkoelt is het dan best koud. Ik loop de trap op naar de badkamer waar ik me uitkleed en onder de douche ga staan, ik zing zachtjes mee met de liedjes die worden afgespeeld op mijn box. Na zo'n kwartiertje stap ik onder de douche vandaan en droog mezelf af, met een handdoek om me heen loop ik naar mijn kamer en trek mijn ondergoed aan met daaroverheen een shortje en de grijze hoodie. Ik droog mijn haar met de fohn en doe dan wat mascara en lipgloss op.


Kijk dat moet Harry zijn als de bel gaat, ik loop naar de deur en laat Olivia in de woonkamer want misschien is hij bang voor honden en dan begint Olivia gelijk te bijten. Ik open de deur en ja hoor daar staat hij met zijn groene ogen mij doordringend aan te kijken. 'Hey Chloe!' 'Hey!' Zeg ik terug en hij maakt een gebaar dat ik achter hem aan moet komen. We stappen in zijn zwarte Range Rover en hij start de motor, 'Dus vanwaar deze date?' vraag ik om de stilte te verbreken. 'Ik dacht waarom ga ik niet gewoon op een date met het meisje die op mij is gevallen op het strand?' Lacht Harry.  'Ik heb me dood geschaamd, dat kan alleen maar mij gebeuren.' Grinnik ik en word al weer helemaal rood. 'Ik was van plan eerst wat te gaan drinken en daarna nog iets anders, mee eens?' Vraagt Harry, ik zou trouwens overal ja opzeggen als Harry het mij zou vragen. 'Ik vind het helemaal prima.' 'Nou dat is goed dan gaan we maar.' Ik knik en kijk voor me uit als het begint te rijden.  Opeens hoor ik een liedje die me bekent voorkomt omdat Milou die heel vaak zingt, zachtjes zing ik mee. 

People say we shouldn't be together
We're too young, to know about forever
But I say, they don't know what they're talk-talk-talking about (Talk-talk-talking about)

'Cause this love is only getting stronger
So I don't wanna wait any longer
I just wanna tell the world that you're mine girl

Oh, they don't know about the things we do
They don't know about the "I love you"'s
But I bet you, if they only knew
They would just be jealous of us

They don't know about the up all nights
They don't know I've waited all my life
Just to find a love that feels this right
Baby, they don't know about, they don't know about us

Als ik naast me kijk kijkt Harry me raar aan, 'Wat?' Vraag ik lacherig. 'Oh ik had niet zo snel verwacht dat je het zou kennen.' 'Tuurlijk ken ik die, jij hebt toch echt dit liedje gezongen met de band.' 'Oh dus je kent mij?' Vraagt hij. 'Ja eigenlijk door mijn beste vriendin Milou, ze ik een grote fan van jullie en iedere keer als we bij elkaar zijn zit ze naar jullie muziek te luisteren.' Leg ik uit. 'Ben je ook fan dan?' 'Nee niet echt een fan ik vind jullie liedjes wel gewoon leuk maar daar laat ik het ook bij. Ik ben niet zo'n persoon die helemaal fan girlt  over een bepaalde artiest.' Zeg ik en hij knikt begrijpend. En na een paar minuten zijn we aangekomen bij....



What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now