~ deel 43 ~

212 6 0
                                    

P.O.V Chloe

Ik sta nu zelf in de woonkamer en een paar mannen zijn de vleugel aan het verplaatsen naar de achterkant van het huis want hij komt in een soort hal te staan. Ik blijf wel een beetje naar die mannen kijken en zie dan een iemand lopen die niet meehelpt, als ik beter kijk zie ik een jongen staan met krullen en een zwarte skinny jeans en shirt, dat kan niemand anders zijn dan Harry. 

Ik zie dat Harry al mijn kant op loopt en ik ren in reflex gelijk naar hem, ik sla mijn armen om zijn nek en mijn benen op zijn middel en knuffel hem stevig en zo blijven we even staan totdat ik mijn benen laat zakken. Ik geeft me een kus, 'Ik heb je gemist.' zegt hij zacht. 'Ik jou ook, ik ben blij dat je er weer bent hazza.' zeg ik waarna ik hem een stukje verschuif omdat de mannen met de vleugel gevaarlijk dichtbij hem komen. 

Na een kwartier zijn de mannen weg en staat er een mooie vleugel, Harry neemt al snel plaats en begint wat te spelen en snel herken ik het liedje. Don't let me go, het unreleasd liedje. 'I'll keep my eyes wide open, i'll keep my arms wide open. Don't let me, don't let me, don't let me go, cause i'm tired of feeling alone.' zing ik het refrein zachtjes mee. Hij kijkt achterom met tranen in zijn ogen, 'Je kent het liedje?' vraagt hij. 'Ja tuurlijk, het is een goed lied.' zeg ik en trek hem weg bij de vleugel zodat ik hem een knuffel kan geven. 

'Gaat het?' vraagt ik. 'JA het gaat, ik heb je zo erg gemist babe.' zegt hij oprecht. 'Ik hou van jou.' zeg ik en laat los uit zijn knuffel. 'Ik hou ook van jou chlo.' zegt hij. 'Wat dacht je van een filmmarathonavond?' vraag ik dan opeens. 'Dat lijkt me een leuk idee.' zegt hij. 

'Oke dan pak ik wat snacks en ik heb boven in mij kast nog wat kleren van jou liggen dus die kan je pakken dat zit denk ik makkelijker.' zeg ik en loop al naar de keuken waar ik drinken en eten pak. Gelukkig heb ik al makkelijke kleding aan dus hoef ik me niet om te kleden, ik neem het voedsel mee naar de woonkamer en ga op de bank zitten en sla een deken om me heen. 

'Ik ben ready!' roept Harry terwijl hij de trap af stormt waardoor ik grinnik. Hij ploft naast me neer met een big smile op zijn gezicht, waardoor een glimlach ook om mijn gezicht staat. Ik start Netflix op en begin wat te scrollen. 'Wat wil je kijken?' vraag ik aan hem. 'Friends?' ik begin hevig te knikken en zoek friends op, ik ben bij seizoen 5 dus waarschijnlijk wordt het deze avond een friends marathon. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en zo gaat het de hele avond een beetje. 

Door hard geblaf wordt ik wakker, ik open mijn ogen moeizaam en zie dat het alweer ligt is en als ik naar de tv kijk staat friends nog steeds op. Dan zijn we dus in slaap gevallen, Olivia staat nog steeds te blaffen en ik zie snel genoeg dat er een pakketje bezorger voor de deur staat. Ik sta snel op een loop naar de voordeur, de bezorger geeft me een grote doos aan maar ik kan me niet herinneren dat ik iets heb besteld. Ik zet de doos in de woonkamer en schrik als ik de tijd zie, het is al half 3 zowat. 

Ik loop naar Harry en schud hem wakker, 'Hazz het is al half 3.' zeg ik en gelijk vliegen zijn ogen open. 'Oh huh?' hij kijkt verward op zich heen. 'Ja ik werd wakker door Olivia die aan het blaffen was omdat er een bezorger voor de deur stond, ik heb dus een grote doos gekregen maar ik heb niets besteld.' zeg ik en zie een grote grijns van Harry's gezicht afkomen. 'Maak snel open.' ik kijk hem raar aan maar pak dan een mes om de doos te open.

Ik ga op de grond zitten en open de grote doos, als ik er in kijk zie ik allemaal hondenspulletjes erin zitten. Ik kijk Harry's richting op en kijk hem raar aan, 'We gaan vandaag en pup halen als ONS nieuwe huisdier.' zegt hij trots. 'Nee echt?!' vraag ik verrast, hij knikt en gelijk ren ik op hem af om hem een knuffel te geven. 'Ik moet wel even douchen voordat we gaan.' zegt hij. 'Ja ik ook nog, samen?' vraag ik en sta op hij knikt en loopt achter me aan naar boven.

Ik pak schone kleren en ondergoed voor mij en pak hier en daar wat dingen voor Harry die ik had geleend van hem en leg dat op een stappeltje neer op de wasbak. Ik zet de douche aan en doe dan mijn pyjama en ondergoed uit waarna ik onder de warme stralen ga staan. Snel komt Harry en ook onder staan en ik leg mijn hoofd tegen zijn borst, na een tijdje pakt Harry de shampoo en wast mijn haar wat een lekker gevoel is. 

What If We Meet Again? | h.s.حيث تعيش القصص. اكتشف الآن