~ deel 41 ~

191 5 0
                                    

P.O.V. Chloe

De vrouw is al klaar om te beginnen en zie Riley al staan met haar telefoon in haar handen, ze is een leuk en lief persoon maar gebruikt veel vaak haar telefoon wat soms een beetje vervelend is. De eerste wordt gezet wat ik bijna niet voel daarna volgen al snel de andere 3 piercings wat betekent dat ik alleen nog mij helix moet laten zetten. 'Ik ga nu je helix zetten dat kan wat pijnlijker zijn dan de andere piercings die ik net heb gezet.' zegt ze wat waarschuwend. Ik voel een naald door mijn oor heen gaan wat een beetje pijn doet maar de naald gaat er niet uit, wat een beetje raar voelt. Snel wordt er aan mijn oor gezeten en zit mijn Helix er ook in. 'Zo dat is ook weer klaar, dan mag je meelopen dan geef ik je nog wat instructies.' zegt de vrouw en loop naar de toonbank. 

Ze pakt een zakje met spulletjes erin en geeft het aan mij, 'Hier zit bepaald zout in, doe er water bij en laat het 5 minuten staan daarna leg je een watje in dat zoutwater en ga je erover heen met je oor. Doe dat zeker iedere dag voor 4 weken en dat is het eigenlijk.' zegt de vrouw simpel. 'Nou bedankt.' zeg ik en pak het zakje aan wat ik daarna aan Riley geef omdat ik geen tas mee heb. Ik betaal en loop dan samen met Riley weer verder.

'Het ziet er echt gaaf uit zeg.' zegt Riley terwijl ze naar mijn oor kijkt. 'Dankje, ik heb honger en dorst dus zullen we naar de starbucks gaan?' vraag ik, 'Lijkt me een goed idee.' zegt ze en zo lopen we al kletsend naar de starbucks. 

'Dus Riley vertel eens wie heb je op het oog?' vraag ik haar en zie haar wangen rood worden. 'Oeh je wordt rood wie is het?' vraag ik enthousiast. 'Het is niemand.' zegt ze en kijkt naar de grond terwijl haar hele hoofd inmiddels rood is. 'Ken ik hem?' vraag ik nieuwsgierig, ze knikt langzaam. 'Wie is heeeeeet?' vraag ik net als een klein kind. 'Je houd je mond he?' vraagt ze. 'Deal.' zeg ik en ik schud haar hand. 'Nou ik praat al wel een tijdje met hem, het is Niall.' zegt ze het laatste gedeelte zacht. 'AAAAH Yehes!' roep ik uit enthousiastme. 'Ja nou stil, ik wil eten.'

We bestellen allebei wat besteld en lopen nu door het park heen, dan komen er opeens 2 meisjes voor ons staan. 'Hey.' zeg het ene meisje lief. 'Hey.' zeg ik maar vriendelijk terug. 'Jij bent toch de vriendin van Harry Styles?' vraagt ze aan mij, waardoor ik kort knik als antwoordt. 'Serieus?' vraag ze vol ongeloof in haar stem. 'Ja problemen mee?' vraag ik maar het komt er meer bitchie uit dan wat ik wou. 'Nah, ik snap alleen niet dat Harry zo iemand als jou zou daten.' zegt ze en bekijkt me van top tot teen.

 'Zo iemand als mij?' vraag ik en kijk haar met een opgetrokken wenkbrauw aan. 'Ja zo lelijk en je bent wat dik.' zegt ze lullig. 'Lieve schat het is toch altijd wel schattig hoe van die 14 jarige meiden met dit soort argumenten komen, verzin is iets beters.' zeg ik bitchie en sla mijn armen over elkaar. 'Heb je wel is naar je kledingstijl gekeken?' probeert ze terug te kaatsen. 'Ja die van mij is teminste goed jij hebt geneens een kledingstijl je kan beter een vuilniszak aan trekken lieve schat.' kaats ik terug. 

'Kijk laat Harry gewoon met rust iedereen kan zien dat hij niet gelukkig met je is en je bent al helemaal niet goed genoeg voor hem. Hij is teminste lief naar mensen en kijk hoe je tegen mij praat, gelukkig kunnen we dit aan iedereen laten zien. Mijn vriendin hier heeft alles opgenomen.' zegt ze manipulerend. 'Je doet maar, jij begon toch echt en ik mag voor mezelf opkomen.' zeg ik makkelijk. 'Hoe heet je?' vraag Riley dan opeens aan dat meisje. 'Jess jordan.' zegt ze zelfverzekerd. 'Oke top, want als jij die opname hebt en hem plaatst, heb ik een foto van je en je naam dus dan heb jij een groot probleem.' zegt Riley, ik grinnik door hoe beide meiden kijken. 'Heb nog een fijne dag.' zeg ik sarcastisch en loop dan verder.

'Jeetje wat zijn ze zielig die 2 meiden.' zegt Riley waarna we naar de auto terug lopen. 

2 dagen verder

Over een paar minuutjes kan ik eindelijk Harry weer bellen want de vorige dagen was hij te druk dus lukte het niet om te bellen. Ik start mijn computer op waarna ik naar skype ga, ik bel hem en al snel komt hij in beeld. 'Hey.' zeg ik opgewekt. 'Hoi.' mompelt Harry. 'Wat is er?' vraag ik bezorgd. 'Wat is er? Je weet best wel wat er is Chloe.' oke hij is boos anders gebruikt hij nooit mijn hele naam. 'Sorry maar waar heb je het over?' vraag ik niet begrijpend. 'Je weet niet wat ik het over heb? Misschien gaat het over het feit hoe je tegen die 2 meisjes deed 2 dagen terug.' zegt hij boos, hebben die kutjes het toch online gezet. 'Dus wat ga je me vertellen? Dat het mijn schuld allemaal is want als je dat wilt gaan zeggen kan ik beter ophangen wan tik heb niets fout gedaan Harry.' zeg ik nu met een boze ondertoon.

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now