~ deel 32 ~

216 4 1
                                    

P.O.V.  Chloe

Hij kijkt op van telefoon en zegt mij ook gedag, ik ga naast hem zitten en als snel gaat er weer een pijnlijke steek door mijn buik waardoor ik een pijnlijk geluid maakt. Harry komt snel op me af en gaat naast me zitten met een arm over mijn schouder. 'Gaat het?' vraagt hij bezorgt. 'Uhm ja ik heb gewoon een beetje buikpijn.' hij kijkt me met een blik aan van ik-geloof-niet-wat-je-nu-zegt-dus-tell-the-truth. 'Oke ik ben ongesteld heb erge steken door mijn buik en ik heb niks qua maandverband enzo.' zegt ik zacht. 'Ah lieverd zeg dat dan meteen, ik kleedt me aan en dan ga ik naar de winkel om wat voor je te halen.' zegt hij lief maar ik ben het daar niet mee eens. 'Nee joh ik kan het zelf ook best halen.' zeg ik terwijl ik opsta, als ik naar Harry kijken zijn zijn ogen ergens anders opgericht, ik volg zijn ogen en kom dan aan bij..... en rode vlek op het laken van het bed wat natuurlijk van mij is. 

'Shit!' zeg ik hard. 'Oke jij gaat op mijn kant liggen en dan zorg ik dat zometeen het bed wordt verschoont dan ga ik me nu aankleden en ga daarna naar de winkel.' zegt hij en geeft me snel een kus. Hij pakt mijn arm vast en neemt me mee naar de badkamer, 'Oke ga hier even op de wc zitten ik kom zo terug.' zegt hij en loopt dan weg. Als snel komt hij de badkamer weer in en geeft mij een onderbroek, maandverband en een trainingsbroek van hem, ik pak het aan en bedank hem waarna hij de badkamer weer uitloopt.

Als ik me hem omgekleedt en uit de badkamer loop heeft Harry zich al aangekleed en kijkt mij in, hij wenkt mij en loopt naar het bed. Hij duwt me op bed en legt daarna de deken over me heen, hij geeft een kus op mijn hoofd en loopt daarna weg. 

Na een halfuurtje word ik wakker door de deur die dicht word gedaan, ik kijk naar de deur waar Harry staat en gelijk krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Hij geeft het tasje aan, 'Uhm ik zag van die pilletjes liggen voor ongesteldheid dus ik dacht misschien helpt dat tegen pijn.' zegt hij. 'Dankje.' zeg ik een glimlach naar hem. Ik sta op uit bed en loop door naar de badkamer.

Als ik terug kom ligt Harry waar ik eerst lag, 'He je hebt mijn plekje ingepikt.' zegt ik nep zielig. 'Kom hier dan.' zegt hij en opent zijn armen. Ik loop naar het bed en ga bij hem liggen met mijn hoofd op zijn borst. Snel val ik in slaap.

Ik word wakker door een misselijk gevoel, ik stap snel uit bed als ik iets omhoog voel komen. Ik ren naar wc en buig gelijk naar voren en begin te kotsen en dat betekent maar 1 ding en dat is dat ik ziek ben dat heb ik altijd. Ik hoor voetstappen achter me en daarna worden mijn haren naar achter gehouden. Ik deins terug als alles eruit is en veeg mijn mond af.

'Baby, ga maar effe douchen dan leg ik wel kleren neer daarna moeten we weer gaan rijden naar het volgende de land dus dat wordt uitzieken in de bus.' vertelt Harry en een diepe zucht verlaat mijn mond. Ik doe mijn broek en trui uit en zet dan alvast de douche aan zodat het de goede tempratuur kan worden. Harry loopt de badkamer uit en pakt denk ik iets van kleren, ik trek mijn ondergoed uit en stap dan in de douche. 'Chlo, ik heb een boxer van mijn neergelegd want jou onderbroeken zijn op.' zegt hij en verdwijnt weer uit de badkamer.

Ik droog me af en stap dan de douche uit, ik kijk naar het stapeltje kleren en pak dan eerst de onderbroek en doe die waarna ik een hempje aandoe samen met een trui en broek van Harry. Mijn tanden hoef ik niet meer te poetsen want dat had ik al gedaan tijdens het douchen. Al snel voel ik brandendmaagzuur opkomen en ga weer boven de wc hangen terwijl ik mijn haar in een knot doe.

'Chloe, onze spullen liggen al in de bus dus doe je schoenen aan dan gaan we naar beneden.' zegt Harry en geeft mijn schoenen aan. 'Maar je fans ik wil nu niet zeg maar....' begin ik. 'We gaan via een andere uitgang don't worry.' stelt Harry me gerust. Ik trek mijn schoenen aan en loop achter Harry aan naar de lift. Als de liftdeuren opgaan stappen we in en gelukkig staat er verder niemand in. Ik stap op Harry af en sla mijn armen om zijn nek, hij geeft een een kneepje bij mij heup en dat zie ik als hint om mijn benen om zijn middel te slaan.

Harry stapt de lift uit met mij nog vast, ik leg mijn hoofd in zijn nek en doe mijn benen nog steviger om zijn middel. Ik voel dat hij een trap oploopt wat betekent dat we bij de bus zijn en niet veel later lig ik in het bed van de bus. Een deken word om me heengeslagen, ik sluit mijn ogen. 'Roep me maar als je iets nodig hebt.' zegt Harry en geeft me een kus op mijn voorhoofd. Ik ben totaal niet moe dus besluit ik mijn telefoon en oortjes te pakken en een film te kijken.

What If We Meet Again? | h.s.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu