~ deel 42 ~

191 5 0
                                    

P.O.V Chloe

'Misschien is het wel jou schuld Chloe, hoe jij tegen die meiden deed is niet oke.' zegt hij en kijkt chagrijnig naar het scherm. 'Oh fuck off, zij begon met mij beledigen. Vindt je dan niet dat ik het voor mezelf mag opnemen?' vraag ik boos. 'Voor wat ik gezien heb begon jij toch echt.' zegt hij terug. 'Ja voor wat jij gezien hebt ja. Die meiden hebben gewoon dat filmpje lopen editen alsof het leek dat het mijn schuld was. En weetje jij weet helemaal niet wat er is gebeurd je was er niet bij.' kaats ik terug. 'Ik heb geen zin in een vriendin die zo tegen mijn fans praat.' zegt hij boos. 'Jou fans? Ze zijn niet jou fucking fans als ze zo tegen je vriendin doen, ik weet niet hoor maar volgens mij zouden ze dan willen dat ik je gelukkig zou maken. Of maak ik je niet gelukkig?' roep ik nu boos. Maar kans krijg ik niet meer om dit gesprek voor te zetten want hij heeft mij weggeklikt.

'FUCK!' schreeuw ik. Een hoofd komt om de hoek en kijkt me bezorgd aan, 'Gaat het?' vraagt Riley. 'Ja alleen ik heb nu ruzie met Harry want die meiden hebben dat filmpje toch online gezet.' vertel ik. 'Oke hier ga ik wat meedoen maar we moeten gaan anders haal ik het vliegtuig niet.' zegt Riley, ik loop achter haar aan naar mijn auto en zo breng ik haar naar het vliegtuig.

Ik sla mijn armen strak om Riley heen, 'Ik ga je missen.' zeg ik zacht. 'Ik jou ook, ik vond het erg gezellig behalve dat gezeik met die meiden maar daar moet je maar niet meer aan denken.' zegt ze, ik laat los en zo loopt ze weg totdat ik haar niet meer kan zien en loop dan terug naar de auto.

'Shotje?' vraagt Noah aan mij. Inmiddels zijn we 2 weken verder en Harry heeft in die tijd niets van zich laten horen, hij moet het maar goed maken weetje ik laat het nu bij wat er is gebeurd. Ik pak het shotje aan van Noah en drink hem in 1 teug op. 'We zijn ergens in een club met, Mason, Noah, Levi, Hailey, Aiden mijn ex die is vreemdgegaan en met nog van wat vrienden van Aiden. Ik zit naast Aiden en heb mijn benen over de zijne hangen terwijl ik ondertussen mezelf vol zuip. 'Truth or dare!' roept Noah dan, iedereen stemt erin mee en zo gaan de rondje voorbij. 'Chloe truth or dare?' vraagt een vriend van Aiden, Mase. 'Dare.' zeg ik, ik heb wel wat zin in uitdaging.

'Zoen Aiden.' zegt Mase, wat boeit het ook ik heb veel gedronken dus ben ik er niet helemaal bij. Ik ga dichter met mijn lippen naar de zijne maar voordat we zoenen wordt ik gebeld, ik verontschuldig mezelf en loop dan naar buiten waar ik opneem. 'Hallo?' vraag ik met een dubbele tong. 'Chloe?' hoor ik zacht worden gezegt door Harry. Met 1 klap ben ik nuchter, wetend hoe hij zo opneemt gaat het niet goed. 'Wat is er hazz?' vraag ik en hoor aan de andere kant harde snikken. 'Hazz, wat is er?' 'I-ik auw ik heb zoveel p-pijn, alles d-doet pijn Chloe. I-ik mis je zo e-erg, het spijt over hoe boos ik deed h-het was niet jou schuld. I-ik heb het hele filmpje gezien e-en het lukt niet Chloe.' snikt Harry.

'Wat lukt niet hazz?' vraag ik met lichte paniek. 'Hoe ik me voel, het trek het niet meer. Hoe kan ik nog door gaan?' vraagt hij waarna ik hoor dat hij hard huilt. 'Harry luister, het doet nu misschien ontiegelijk veel pijn maar pijn is voor even en niet voor het leven. Geef niet op, zoveel mensen geven om je hazz, als je jezelf nu iets aandoet zou de wereld instorten. Je familie, vrienden en fans geven zoveel om je en ik geef nog veel meer om je hazz. Don't hurt yourself, baby. Ik hou van je.' zeg ik aan 1 stuk door. 'Ik hou van je.' zegt hij dan terug.

Na wat maanden duurt komt Harry vandaag eindelijk weer terug, helaas kan ik hem niet ophalen van het vliegveld want vandaag komt de vleugel en dan moet ik thuis zijn. Hij gaat dan eerst naar huis en slaapt nog even wat en dan komt hij later in de middag naar mij toe. Ik ben nu wat dingetjes aan het verplaatsen zodat de mensen er makkelijk bij kunnen als ze de vleugel hier plaatsen.

P.O.V Harry

Ik ben inmiddels onderweg naar Chloe haar huis, ik heb net wat slaap ingehaald en daarna zou ik naar Chloe gaan. Ik parkeer mijn auto op de oprit en zie dat haar eigen auto er staat en een grote bus. Ik loop achterom naar binnen waar ik wat mannen zie met een vleugel die de proberen te verplaatsen naar de achterkant van het huis, ik wist niet dat Chloe een vleugel kreeg eigenlijk.

What If We Meet Again? | h.s.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu