~ deel 13 ~

290 5 0
                                    

P.O.V. CHLOE

Ik zit al een tijdje met Harry te praten en te lachen en zie vanuit mijn ooghoek Jack jaloers kijken, daarna slaat hij een diepe zucht. 'Jack is er wat?' vraag ik. 'Wat bedoel je is er wat?' zeg hij geirriteert. 'Kijk als jij een probleem met mij hebt moet je niet zo debiel gaan zuchten maar zeg je wat er is in plaats van aandacht proberen te trekken.' zeg ik nu ook geirriteerd. 'Oh nee hoor ik heb geen probleem alleen een beetje raar dat je je als een hoertje gaat gedragen vindt je niet.' 'Oh en waarom vindt meneer dat ik een hoertje ben?' vraag ik kinderachtig. 'Uhm nou misschien omdat je de afgelopen weken wat met mij hebt gedaan en nu zo klef met hem zitten doen. We weten heus wel dat je van de een naar de andere jongen gaat, je vond het toch niet erg dat Aiden vreemd ging je was toch al over hem heen en nu ga je mij ook nog gebruiken, triest heel triest. ' 'Kijk ik doe niet klef hoor we lachen alleen, je weet dat ik er heel lang over heb moeten doen voordat ik over Aiden heen was, jij begon mij te zoenen en dat meerdere keren. Waarom zou je het vervelend vinden dat ik nu zo met Harry doe?' vraag/zeg ik en sta inmiddels tegenover Jack. 'Kijk we weten allemaal dat je voor hem valt, hoe je naar hem kijkt en alleen maar aandacht van hem vraagt. Je begint wanhopig te worden prinsesje.' zegt hij minachtend.

'Ho even zo praat je niet tegen haar.' bemoeid Harry zich ermee. 'Wat nou mongooltje?' zegt Jack en wilt uithalen maar Noah heeft op tijd zijn arm vast. 'Probeer dat niet nog eens vriend.' zegt Noah boos. 'Ja kijk als jij wilt vechten kom maar ik ben niet bang voor je.' zegt Harry en nu haalt Jack uit en Harry krijgt een vuist op zijn kaak. Snel springt Harry op Jack en begint hem in zijn gezicht te meppen, Jack slaat terug maar heeft snel genoeg door dat hij minder sterk is. Mason en Levi zijn Jack aan het weghalen van de vechtpartij terwijl ik Harry van hem probeer af te halen. Harry staat op een geeft Jack nog een waarschuwende blik en wilt weer naar hem toe rennen maar ik ben op tijd en pak zijn arm beet, snel trek ik hem in een knuffel en voel dat hij rustiger wordt. Daarna trek in terug en sleur Harry aan zijn arm naar zijn auto, 'Sorry voor Jack.' zeg ik. 'Nee nee sorry voor mijn mongole gedrag daar net, ik vond het niet kunnen hoe hij over je praatte.' 'Dankje.' zeg ik en stap in zijn auto. 'Heeft Jack gelijk, dat je wat voor me voelt?' vraagt hij aarzelend. 'Nee joh hij lulde maar wat.' lieg ik.

2 maanden verder

Harry en ik zijn echt hele goede vrienden, hij heeft een relatie met Kendall en ik ben gewoon nog steeds single, het probleem is dat ik Harry echt heel erg leuk vindt maar ik kom niet over hem heen. Jack zit niet meer in onze vriendegroep na het incident. En met Milou gaat beter zegt ze dus daar ben ik heel blij mee. Ook heb ik besloten nog niet te gaan studeren maar een tussenjaar te nemen om te doen wat ik leuk vindt en misschien wil ik op zoek naar een baan.

'Mil zullen we wat gaan bakken?' vraag ik. We pakken alles wat we nodig hebben om koekjes te bakken en doen dan alles in een kom, 'Beter kneep jij het deeg even. Je moet wel je mouwen wat opstropen anders zit er deeg aan je kleding.' zegt ik. 'Nee doe jij het maar anders gaat het deeg aan mijn vingers zitten.' 'Het deeg komt sowieso op de vingers als we er vormpjes in gaan snijden dus doe jij het.' zeg ik beslist. 'Nee Clo, ik wil niet?' zegt ze. Nu dringt het door ze wilt vast haar mouwen niet opstropen omdat ze zich zelf heeft gesneden. 'Milou, doe je fucking mouwen omhoog.' zeg ik een beetje geirriteerd wetend dat ze zat te liegen over dat het goed gaat maar zichzelf wel snijden. 'Waarom?' 'Omdat ik het zeg!' zeg ik en ze doet heel sloom haar ene mouw omhoog en daarna ook de andere. 'Mil waarom?' vraag ik teleurstellend. 'Sorry.' zegt ze zacht. 'Ohw nee tegen mij hoef je geen sorry te zeggen, je kan het beter tegen jezelf zeggen. De volgende keer als ik aan jou vraag "hoe gaat het" geef jij me het echte antwoordt en ik wil geen "gaat goed" duidelijk?' zeg ik streng, en ze knikt onzeker. Ik geef haar een knuffel en zet dan de muziek op die ze leuk vindt en probeer haar op te vrolijken.

Omdat mijn ouders nog steeds op zakenreis zijn slaapt Milou weer bij mij, wat ik gezellig vindt want soms is het zo saai om vaak alleen te zijn. Milou ligt al wel te slapen want ze was moe alleen ik moest Olivia even uitlaten dus dat heb ik net gedaan. Als ik in mijn kamer aankom zie ik Milou in een hoekje zitten en snikken verlaten haar mond, ik trek haar overeind en ga in bed liggen en wrijf over haar rug totdat ze wat rustiger wordt en valt dan in slaap. Ik vind het zo erg voor Milou dat ze zich zo klote voelt, het liefst zou ik mezelf die pijn geven zodat ze nornaal kan leven. Misschien moet ik iemand het vertellen dat ze zich zo voelt. Ze heeft toch hulp nodig?

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now