~ deel 47 ~

199 5 0
                                    

P.O.V. Chloe

We zijn al weer even terug thuis en Harry heeft tot nu toe weinig gezegd, hij is al even op zijn slaapkamer en misschien moet ik een gaan kijken of het allemaal goed gaat. 'Hey, hoe gaat het?' vraag ik als ik de deur open maak. 'Ik ben depressief.' mompelt hij, ik ga naast hem op bed zitten. 'Wat ben je?' vraag ik niet wetend of ik het goed heb gehoord wat hij net zei. 'Ik ben depressief. Dat zei die vrouw.' zegt hij en blijft nog steeds voor zich uitkijken. 'Ja maar je hoeft je er niet voor te schamen. Het is niet permanent wat je hebt he hazz. We komen hier doorheen.' zeg ik en wrijf over zijn rug. 

'We?' vraagt hij en kijkt me aan. 'Ja we, je staat er niet alleen voor ik ga je helpen in hoevere dat kan.' zeg ik. 'Dankje.' zegt hij en geeft me een knuffel. 'Ik hou heel veel van je.' zegt hij lief. 'Ik hou ook veel van jou. Zullen we even naar het park gaan?' vraag ik dan. 'Goed idee, ik ben met vijf minuten beneden.' 

Hand in hand lopen we door het park en het is verassend dat er nog geen paparzazzi of fans zijn. 'Vertel effe wat leuks.' zegt Harry opeens. 'Nou ik heb nieuws hahahahah ook al heb ik het moeilijk gehad met de dood van Milou, ik heb een nieuwe beste vriendin kunnen vinden.' zeg ik trots. 'Ik ben trots op je, wie is de nieuwe beste vriendin?' vraag hij en slaat en arm om me heen. 'Riley maar ik weet niet of het wederzijds is maar ze voelt als een beste vriendin voor.' zeg  ik. 'Wanneer ga je eigenlijk naar je moeder?' vraag ik. 

'Nou mijn moeder komt hier naartoe deels omdat ik natuurlijk naar de psycholoog moet en ik moet ondertussen in LA nog naar interviews.' 

P.O.V. Harry

Inmiddels zijn we nu 5 weken verder de jongens en mijn familie weten nu hoe het met mij zit en nu ik er zo over kan praten met mensen gaat het een stuk beter. Ik zit minder vaak in een dip en ik kan een makkelijker over praten, Chloe is er veel voor me wat me ook heel erg helpt. Maar morgen hebben ik en Chloe 7 maanden een relatie en ik wil gewoon iets met haar gaan doen. En toevallig weet ik dat ze dol is op de kermis dus gaan we daar morgen naartoe. 

'Chloe wakker worden.' zeg ik zacht. 'Vandaag zijn we 7 maanden samen.' is het eerste wat ze zegt. 'Klopt voor vanavond het is een verassing en nu heb ontbijt voor, Bailey is er al uitgeweest en ik heb al gestofzuigt.' ratel ik aan elkaar. 'Dankje hazz.' zegt Chloe en geeft me een kus. 

Als het eenmaal 8 uur is wil ik gaan maar Chloe is nog druk bezig in de badkamer. Ik loop naar boven naar de badkamer en zie haar bezig met haar haar, ik ga achter haar staan en leg mijn handen op haar heupen. 'Je ziet er goed uit.' fluister ik in haar hoor en druk een kus in haar nek. Haar wangen worden langzaam rood en ik grinnik. Ze heeft een bloemetjes rokje aan met een split erin en een rode top erboven en eronder een paar witte gympen. 

Ik parkeer de auto bij de kermis en zie Chloe dr ogen al glinsteren, 'Vindt je het wat?' vraag ik. 'Ja weetje hoe leuk ik dit vindt?!' zegt ze enthousiast. We lopen naar de ingang waar ik muntjes koop voor alles daar zeg maar, 'Kom.' zeg ik en pak haar hand vast. We lopen verder door en al snel ik ze aangekomen bij het reuzenrat. 

We hebben een hele avond bij de kerstmis allemaal dingen gedaan maar het ging sluiten dus moesten we naar huis. Ik heb een knuffelbeer gewonnen die ik aan Chloe heb gegeven. Ik trek mijn jas uit en hang hem aan de kapstok waarna ik mijn schoenen uitschop.

Ik loop door in de gang maar wordt tegengehouden door Chloe die mijn pols vast pakt, ze stapt naar me toe en drukt haar lippen op die van mij. Snel ga ik erin mee en duw haar tegen de muur achter haar, ik knijp kort in haar kont als teken dat ze haar benen om me middel moet slaan. Mijn tong gaat over haar onderlip voor toestemming en als snel maakt ze haar mond een stukje open. Een kreun verlaat haar mond en daardoor glimlach ik tegen haar lippen aan, ik hou Chloe stevig vast en zonder dat onze lippen van elkaar afgaan loop ik naar haar slaapkamer. 

Ik leg haar op bed en laat even los van haar lippen om adem te vatten, ik ga boven haar liggen en kus haar opnieuw. Ik dwaal af naar haar nek en geef daar kusjes waarna ik haar een zuigzoen geef en weer een kreun haar mond verlaat. 'Hazz, ik wil het nu.' zegt ze buitenadem als ik bij haar sweetspot ben. 'Zeker?' vraag ik voor de zekerheid ze knikt maar daar neem ik geen genoegen aan. 'Ik wil het je horen zeggen.' zeg ik tegen haar.  'Zeker.' zegt ze en glimlacht even. Snel belanden onze kleren op de grond. 

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now