~ deel 35 ~

205 7 0
                                    

P.O.V. Chloe

'Mag ik even een peuk van jou want-' ik gooi een peuk naar hem zodat hij zijn zin niet hoeft af te maken. 'Dus vertel waarom sliep je niet?' vraagt hij opeens. 'Oh gewoon weet ik niet echt.' probeer ik te zeggen. 'Oke... en nu eerlijk.' zegt hij en weet dat ik lieg. 'Nou oke ik ben dus een persoon wat het fijn vindt om gewoon thuis te zijn en gewoon op zichzelf te zijn. Wat nu moeilijk is als je met veel mensen bent.' zeg ik. 'Dus waar het op neer komt is dat je eigenlijk naar huis wil?' zegt hij en ik knik voorzichtig. 'Zal ik even met Harry gaan praten anders?' vraag hij. 'Uhm het hoeft -' zeg ik maar hij kapt me af, 'Ja ik praat vandaag wel met hem.' 

Ik ben helemaal aangekleed en inmiddels is Perrie er ookal, de jongens zijn bezig met hun concert die bijna is afgelopen en daarna gaan we al weer door naar het volgende land. 

P.O.V. Harry

Na het concert loop ik naar Chloe en vraag of ze even met me mee wilt komen, Louis heeft met mee gepraat voor het concert over dat Chloe naar huis wilt. En ik snap haar best wel maar het is toch jammer dat ze me dat zelf niet komt vertellen. 'Wat is er?' vraagt ze bezorgt. 'Ik heb voor het concert met Louis gepraat, hij zei dat je naar huis wilt.' begin ik. 'Harry-' begint ze maar ik kap haar af. 'Ik was nog niet klaar. Ik snap helemaal dat je naar huis wilt, je bent al lang weg van huis dat snap ik en het liefst wil ik ook naar huis. Maar ik kan nu niet naar huis en ik vindt het niet erg dat je naar huis gaat, ik ga je wel heel erg missen maar ik snap dat je naar huis wilt. Alleen vindt ik het jammer dat je het niet zelf heeft gezegd.' zeg ik en voel mijn woede opborrelen en ik weet niet eens waarom. 

'Sorry Hazz maar ik was met hem in gesprek toen we gingen roken en toen-' zegt ze maar ik onderbreek haar snel. 'Pardon toen we gingen roken? Dus je liegt ook nog tegen me en durft niet eens eerlijk tegen me.' zeg ik boos. 'Sorry ik-' 'Nee niets sorry rot op joh!' roep ik dan hard en snel wil ik weglopen.  'Kijk dan is dit nu allemaal mijn fout maar je loopt zelf weg van dit alles.' zegt ze emotieloos. 'Weetje waarom ik wegloop omdat ik helemaal geen zin heb om nog jou gezicht te zien of jou stem te horen!' schreeuw ik naar haar en loop daarna naar de bus.

Ik loop de bus binnen en gooi de deur hard achter me dicht waardoor iedereen naar me kijkt, 'Ja wat?!' roep ik voordat ik doorloop naar mijn bed. Snel komt er iemand aan lopen en mompel iets van een ga weg naar ze. 'Mate, wat is er?' vraagt de stem van Niall. Ik draai me omdat zodat ik Niall kan aankijken, 'Ik ben er gewoon klaar me alles wordt achter mijn rug gedaan.' zegt ik gefrustreerd. 

'Hoe bedoel je?' vraag hij door. 'Ik hoor van Louis dat Chloe terug naar huis wilt en daarna kom ik te weten dat Chloe rookt en dat Louis dit al de tijd wist.' leg ik uit. 'Oeh mate, het spijt dat is zeker niet chill.' zegt Niall. 'Niall ga maar gewoon effe.' zeg ik geirriteerd. 

Na een tijdje in bed hebben gelegen besluit ik maar naar het zit gedeelte te gaan, 'gaat het weer?' vraagt Louis. 'Gaat jou niets aan hou gewoon je bek dicht.' snauw ik naar hem. 'Wat heb ik nu weer verkeerd gedaan Harry?' vraagt hij en gaat voor mijn neus staan. 'Wat is er nou, alles wordt achter mijn fucking rug omgedaan. Ik ben het zo zat vriend snap je dat dan niet?!' schreeuw ik boos naar hem. 'Ja oke leuk, maar je hebt het recht niet om boos op me te zijn vriend.' zegt Louis heel rustig. 'Ik heb zoveel recht om boos op je te zijn. Jij-jij wist het al die fucking tijd dat Chloe rookte, je rookte zelf samen met haar en je verteld het mij niet even?! Je weet dat ik het haat als MIJN vriendin rookt!' schreeuw ik in zijn gezicht. 

'Vriend ik heb beloofd het niet tegen jou te zeggen en anders had je er eerst geen problemen mee dat ik wel rookte. Oh ja en jij hebt dus geen recht om boos op mijn te zijn want jij bent degen die tegen Chloe heeft verteld dat wij ooit iets waren!' roept hij terug. 'Ja wij waren ooit iets maar wij zijn niets meer, get over it.' roep ik dan weer. 'Hou met bek met dat, get over it. Weetje hoeveel moeite het heeft gekost om jou uit mijn hoofd te krijgen? Nee dat weet je niet want jij ging lekker verder met Chloe, je liet me fucking stikken gap!' schreeuwt hij nu echt kwaad. 

'Het was ons toch niet gelukt om samen te blijven, dat fucking manegement neemt alles echt alles van ons af. Ze hebben fucking Eleanor gebruikt om ons niet te laten opvallen hoe zielig kan iemand zijn!' roep ik en sla in de lucht. Ik loop daarna naar buiten ik ben gewoon zo klaar met iedereen. 

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now