~ deel 49 ~

180 4 2
                                    

P.O.V. Harry 

Ik kijk om me heen en zie dat Chloe recht voor me op de grond ligt met haar gezicht op de stenen grond, ik hurk naast haar neer en schud aan haar. Ze kijkt op en ik zie dat ze een bloedneus heeft, haar arm ligt onder haar lichaam wat denk ik niet veel goeds betekent. Ik help haar opstaan en ze krimt in elkaar wanneer ik haar arm vast pak, oke gezellig kunnen we naar het ziekenhuis. Ik laat haar in stappen in de bijrijdersstoel en daarna ga ik achter het stuur zitten. 'We gaan naar het ziekenhuis.' zeg ik en start de auto. 'Wat? Nee dat ik niet nodig.' 'Jawel ik zag je wel in elkaar krimpen toen ik je arm pakte.' zeg ik tegen dr en trap het gaspedaal aan. 

'Hoe heb je het voor me kaar om op de grond te komen?' vraag ik lacherig wat ik beter niet had kunnen doen. 'Dat kut wijf die ik toen ook tegen kwam met Riley toen ze dat filmpje had gemaakt, ze heeft dr voet voor de mijne gezet en doen donderde ik.' zegt Chloe geirriteerd. 'Oehh dat kind is nog lang niet jarig we kunnen die gegevens van haar na trekken en dan hebben we haar zo.' 'Nee dat hoeft niet.' zegt Chloe zuchtend. 

Ik zit in de wachtkamer wachtend totdat Chloe de kamer uitkomt lopen, wat al snel gebeurd. Ze heeft verband bij haar hand en pols, ik sta op en loop naar haar toe. 'En wat heb je?' vraag ik gelijk. 'Een gekneusde pols.' zegt ze zuchtend. 

Als we thuis zijn gaat zij gelijk naar dr slaapkamer dus laat ik Bailey nog even uit, het is best laat geworden. Het is al half 12, ik baal ervan dat mensen zo tegen Chloe doen kunnen ze niet accepteren dat ik met haar ben en gelukkig met haar ben.

P.O.V. Chloe

S'ochtends word ik vroeg wakker wetende dat ik toch niet meer ga slapen stap ik uit bed en trek een zomerjurkje aan, ik besluit een wandeling te maken nu het nog een beetje koud is. Ik trek mijn schoenen aan en stap dan naar buiten. Ik loop naar het park en loop door naar de woonwijken. Wanneer ik de mooie zonsopgang zie sta ik stil en wil een foto maken maar schrik wanneer iemand aan mijn pols rukt. Ik draai me om een zie voor me..... Jack staan. Hij pakt me beet en trekt me een steegje in, hij duwt me tegen de muur een begint me ruw te zoenen. Natuurlijk zoen ik niet mee, mijn lippen hou ik stevig op elkaar en mijn ogen staan wagenwijd open. 'Stop.' kan ik zeggen maar natuurlijk gaat hij gewoon door. 'Jack stop.' zeg ik nu hard en probeer hem van me af te duwen maar hij is te sterk. 

'Stop.' roep ik als me kust in mijn nek en zijn handen op plekken legt waar hij niet aan mag komen. 'HARRY!' schreeuw ik en tranen stromen inmiddels over mijn wangen. Zijn hand gaat onder mijn jurk en ik roep nog harder, niet wetend wat ik eigenlijk roep. Ik probeer hem nog een van me af te duwen maar hij is gewoon te strekt dus kan ik dat opgeven. 

P.O.V. Harry

Ik word wakker met Chloe niet meer naast me, ik sta gelijk op uit bed en loop naar beneden. Haar schoenen staan niet meer in de hal wat betekent dat ze hier niet meer is, Bailey loopt naar me toe en begint te piepen dus hij moet eruit. Ik trek snel wat fatsoenlijks aan en loop dan met Bailey een rondje. 'Harry!' hoor ik iemand roepen dacht ik. Ik hoor geschreeuw ergens vandaan komen daar moet ik wel naartoe zometeen is het Chloe, bij die gedachte raak ik een beetje in paniek. Ik neem Bailey met me mee en snel tref ik Chloe aan met..... Jack. WTF. Ik leg de riem van Bailey ergens in de struiken en ren naar ze toe. 

Ik trek Jack van haar af en duw hem op de grond, 'Vriend je moet leren om van mijn vriendin af te blijven.' roep ik boos. Ik schop een keer goed tegen zijn schenen aan waarna ik hem een paar rake klappen tegen zijn kaak aan geef. Ik sla hem hard met mijn vuist op zijn neus waardoor er bloed aan mijn vuist zit. Ik schop hem eens goed in zijn buik waarna hij in actie komt. Hij staat op en pakt me bij mijn kraag vast, hij geeft me een stoot tegen mijn kaak maar snel heb ik door dat hij gewoon slap is. Ik sla hem weer terug waarna ik hem nog een knietje in zijn ballen geef. 'Vriend zorg dat ik je nooit meer zie en al helemaal niet met Chloe, rot in hel.' roep ik er achter aan en pak dan Chloe op en loop met haar naar huis.

'Dat had je niet moeten.' zegt Chloe als we thuis zijn. 'Sorry? Dat had ik niet moeten doen? Hij was je half aan het verkrachten daarzo. Dat verdiende hij.' roep ik boos naar haar, je gaat me nu niet vertellen dat ze hem gaat verdedigen. 'Het was niet zo erg.' verdedigt ze hem. 'Chloe als jij die zak nu gaat verdedigen dan hoef ik niet meer met jou te praten.' zeg ik boos. 'Ik was aan het overdrijven.' gaat ze verder, nu ben ik het oprecht zat. 'Ik ga geen gesprek met jou voeren, denk eerst even na over wat je net hebt gezegt. Ik ben hier weg.' schreeuw ik boos en loop de deur uit die ik daarna hard dicht smijt. 

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now