~ deel 24 ~

263 5 5
                                    

P.O.V. Chloe

Dus we zijn inmiddels al in de tour bus opweg naar Frankrijk want daar hebben de jongens hun eerste optreden, we gaan 5 maanden door Europa reizen wat ik echt geweldig vindt. 'Harry gaan we ook naar Nederland?' vraag ik. 'Ja daar hebben we een optreden in Amsterdam.' vertelt hij. 'Uhm hoelang blijven we daar?' 'Weet ik niet. Paul? Hoelang zijn we in Amsterdam?' vraagt Harry aan Paul. 'We blijven daar 2 dagen.' zegt Paul. 'Waarom wil je dat eigenlijk weten?' vraagt hij. 'Nou iets wat je nog niet van me weet is dat ik helemaal niet uit Amerika kom maar uit Nederland en daar woont al mijn familie.' vertel ik hem. 'Serieus? Jij komt uit Nederland?' 'Ja, toen ik 5 was zijn mijn ouders verhuisd naar LA.' 'Nee dat wist ik dus gewoon niet.' 

S'avonds zijn de jongens voor een soort van feest uitgenodigd met meerdere beroemdheden en ik mag ook mee. Dan hebben de jongens morgen en optreden en daarna rijden we door naar Spanje. Ik heb me net gedoucht en ben nu bezig met kiezen wat ik aan doe, ik denk ik voor een zwarte coll trui met een rokje eronder waar een strik aan zit met laarsjes als schoenen. 'Chloe ben je al bijna klaar?' vraagt Harry. 'Ja ja.' zeg ik als ik mijn laatste pluk haar krul. Ik doe snel wat deo op en spuit nog wat parfum over me heen en daarna loop ik naar de rest die op mij aan het wachten zijn. Ik ga naast Harry staan die gelijk zijn arm over me heen slaat, 'Je ziet er goed uit.' fluistert hij in mijn oor. 'Jij mag er ook wezen.' zeg ik zacht tegen hem. We zijn met zijn zevenen, want de vriendin van Louis is ook mee Eleanor. En de laatste 2 maanden komt de vriendin van Zayn ook me op tour zij heet Perrie, ze zit in een meidenband Little Mix. We lopen de 2 auto's die er staan en jammer genoeg zitten Harry en ik gesplist in andere auto's, ik zit met Niall, Louis en Eleanor in de auto.

Na een kwartier ongeveer zijn we aangekomen bij het feest en ik stap gelijk uit zoekend naar Harry maar die auto van hun is er helemaal niet. 'Niall waar zijn ze?' vraag ik een beetje in paniek. Ik krijg snel stress wanneer ik ergens ben waar ik het niet ken en ik krijg al helemaal stress als ik helemaal niemand ken. 'Rustig Chloe loop maar met mij mee, ze komen zo.' zegt Niall en pakt mijn arm vast waarna hij met mij naar binnen loopt. 'Ik ga even naar de wc.' zeg ik tegen Niall terwijl ik wegloop opzoek naar wc, ik pak mijn telefoon en app Harry. Maar hij reageert niet en ik begin paniek te krijgen waarom ben ik nu meegegaan naar dit feest, ik had kunnen weten dat dit zou gebeuren.

 Opeens voel ik een hand op mijn schouder, ik om en zie Eleanor staan. 'Hey gaat het wel?' vraagt ze lief. 'Ja sorry, dit is niet mijn ding een groot feest met veel mensen en onbekend land en Harry is hier niet.' ratel ik. 'Ik snap het wel, ik had dat eerst ook je moet gewoon even wennen het komt vanzelf goed.' stelt ze me gerust. 'Dankje zullen we maar weer terug gaan?' vraag ik en zij knikt dus begin ik de lopen. 'Wist je trouwens dat Taylor Swift hier vanavond ook is?' vraag Eleanor opeens, mijn mond valt er van open. 'Serieus is Taylor Swift hier ook? Ik ben oprecht al zo lang fan van haar.' zeg ik enthousiast. 'Nou pak je kans vanavond om met haar te praten.' zegt Eleanor, ik ga zeker Taylor zoeken vanavond. Als we in de zaal zijn zie ik Harry staan en loop gelijk op hem en geef hem een knuffel van achter. 'Hey babe.' zegt hij, 'Gaat het?' vraagt hij erachteraan. 'Ja het gaat weer ik had een beetje een paniekaanval daarnet.' zeg ik. 'Oh sorry dat ik er niet was de chauffeur was de verkeerde kant op gereden.' 'Geeft niet Eleanor hielp me.'

S'avonds staat Harry alleen maar met mensen te praten die ik niet ken dus het is best wel saai, ik word gewoon meegesleurd van de een naar de andere persoon. Ik word weer aan mijn hand getrokken maar nu word het interessant. 'Chloe ik wil je voorstellen aan Taylor.' ik kijk op en zie Taylor Swift voor me staan. 'Hey.' zegt ze en geeft me een knuffel. 'Hey wow ik had niet verwacht dat ik je zou ontmoeten, ik ben groot fan van je.' zeg ik en zo staan we nog lang te praten.

Na nog lang op het feest te zijn geweest zitten we in de bus teminste Louis, Eleanor en ik zitten nog in de bus, Harry, Niall, Liam en Zayn liggen nu in een hotel te slapen. Maar ik slaap liever in de bus, ik lig al wel een tijdje in bed maar slapen gaat niet dus besluit ik maar bij het zitgedeelte te gaan zitten dan kan ik daar een film kijken. En midden in de film voel ik mijn ogen zwaar worden en al snel genoeg val ik in slaap. 

'Chloe wakker worden.' hoor ik een stem zeggen. Het is Harry. 'We gaan alvast naar binnen repeteren voor vanmiddag, kleed je maar rustig om. Hier heb je een kaart ding zo kan je naar binnen.' zegt Harry en overhandigt mij zo'n kaart. 'Oke dankje.' 'Oh ja en je ontbijt staan hier op tafel.' vertelt hij. 'Dankje.' zeg ik en doe mijn ogen weer dicht.

Hey guys, ik heb nu vakantie dus schrijf ik ongeveer 3 hoofdstukken per dag. Maar wat vinden van dit verhaal tot nu toe? En misschien willen jullie ook op mijn verhaal stemmen?🥺

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now