~ deel 65 ~

180 2 3
                                    

P.O.V. Chloe

We zijn nu een 2 maanden verder een mijn buik is aardig dik geworden de afgelopen tijd. Ook zijn we al meerdere keren naar de verloskundige geweest en de baby is ook helemaal gezond. En over 3 weken krijgen we te weten wat het geslacht is, ik hoop op een jongen maar een meisje is ook leuk. Voorlopig ga ik nog wel naar school totdat het echt te zwaar wordt dan stop ik en dan ga ik verder weer werken als de baby er is. De ouders van Harry weten ookal dat we een baby krijgen en ook ik heb het mijn ouders verteld maar zij stonden er niet achter en ze wouden dat ik het ging verwijderen maar dat ga ik zeker niet doen. 

Dus nu heb ik ruzie met mijn ouders, maar dat maakt niet heel erg uit want ik heb toch amper contact met ze. Ook mijn vrienden zijn blij voor me dat ik een kindje krijg dus mijn leven loopt aardig goed op dit moment. Ook ben ik in de ochtend niet meer misselijk wat wel chill is want ik haat overgeven. 

Maar jammer genoeg is het tijd om naar school te gaan, waar ik niet zoveel zin in heb want ik vannacht niet veel geslapen dus ik ben moe maar goed we moeten maar weer gaan. 'Harry!' roep ik door de gang terwijl ik mijn schoen probeer aan te doen. Ik hoor al gestommel van de trap afkomen en snel rent Harry naar me toe. 'Wat is er?' vraagt hij met een zucht. 'Ik moet gaan.' zeg ik en sta weer recht als ik mijn schoenen heb aangedaan. 'Zal ik je brengen? Ik hoef pas over 2 uurtjes te werken.' vraagt Harry. 'Ja is goed.' zeg ik met een glimlach, 'Oke dan ga ik alvast naar de auto, kom je zo?' ik knik en loop naar de keuken waar mijn tas staat, snel doe ik er wat eten in en loop dan naar de gang. Snel trek ik mijn jas aan en loop dan naar de auto. 

Als we onderweg zijn naar school rommel ik in mijn tas opzoek naar mijn pakje sigaretten, ik zucht als ik zie dat hij in een vakje zat waar ik al meerdere keren in heb gekeken. Ik draai het raam open en steek alvast de sigaret in mijn mond, 'Nee zeker niet in mijn auto.' zegt Harry streng terwijl ik probeerde mijn sigaret aan te steken. 'Alsjeblieft?' smeek ik en kijk hem aan met een pruillipje. 'Nee is nee Chloe en trouwens dit is ook niet goed voor de baby.' zegt hij en ik weet dat hij gelijk heeft maar ik heb gewoon een sigaret nodig. 'Godver Harry laat mij gewoon.' zeg ik nu boos. 'Nee Chloe ik laat jou niet zometeen is ons kind door jou gehandicapt.' zegt hij nu op een boze toon. 'Oh net alsof een kind daar gehandicapt door kan worden.' zeg ik eigenwijs. 'Je weet het nooit, in ieder geval het zal nooit goed zijn voor een baby, dus je moet er mee stoppen.' 'Nee.' 'Jawel.' 'Nee.' 'Jawel.' 'Prima joh jij je zin.' zeg ik met een zucht. 'Yes.' hoor ik Harry zacht zeggen waardoor ik moet grinniken. 

P.O.V. Harry

'Doei.' zeg ik voordat Chloe de deur van de auto dichtgooit. Ik rij gelijk door naar de jongens want we wouden gewoon even wat dingen bespreken en eerlijk gezegd ik ben echt heel moe, we zijn nu al 4 jaar achter elkaar keihard aan het werken, weinig slaap, veel dingen die op ons afkomen, het is allemaal een beetje heftig zo opeens. Niet dat het erg is maar soms moet je wat rustiger aandoen. Ik parkeer voor het appartement van Niall en loop zo naar binnen naar zijn huis. Ik duw de sleutel in het gat en zie dat alle jongens al binnen zijn. 'Hallo guys!' probeer ik zo enthousiast te zeggen.

'Hey Harry!' roept Niall en rent als een gek naar me toe en geeft me een knuffel. Ik pak wat drinken en ga dan naast Liam op de bank zitten. 'Dus jongens ons album is bijna zo goed als af en de vraag die ik me afvraag is is hoe we het dit jaar gaan doen? Doen we het weer op hetzelfde tempo als voorgaande jaren of....?' begin ik. 'Het is allemaal wel snel gegaan, al die jaren vind jullie niet?' vraagt Liam voorzichtig. 'Ja misschien een beetje maar ik vind het niet heel erg.' zegt Niall, ik knik en kijken we met zijn allen afwachtend Louis aan. 'Ik heb nergens last van boys, ik geniet heel erg van deze tijd.' zegt Louis blij.

'Ik ga eerlijk zijn nu. Ik vind het geweldig hoe het de afgelopen jaren is gegaan, ons succes. Maar ik heb even echt rust nodig, ik krijg een kind, Lou jij ook. Hoe gaan we dat ooit voor me kaar krijgen? Kinderen en een drukke baan? Ik ben echt moe jongens, ik heb een break nodig.' zeg ik eerlijk. 'Ja ik snap je wel.' stemmen Niall en Liam in. 'Misschien hebben we wel een break nodig?' zegt Liam wat vragend. 'Maar wat gaan we de fans vertellen?' vraag ik. 'Wacht maar is iedereen het ermee eens dat het een break wordt? vraagt Niall voor wat verduidelijking. Iedereen knikt zelf Louis. '18 maanden?' stelt Liam voor en ik knik.

'Dan is het alleen nog het managment vertellen.' zegt Louis met een zucht.

⚠️ Hey mensen, ik ben een nieuwe boek begonnen: falling for the wrong boys. Misschien vinden julie het leuk om te lezen idk. Dus misschien kunnen jullie een keer kijken of jullie het wat vinden?' ⚠️

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now