~ deel 55 ~

188 5 1
                                    

P.O.V. Chloe

Na nog een lange tijd te hebben gepraat besluit ik naar huisnte gaan want ik ben aardig moe. Ik loop naar de gang en word gevolgd door Harry maar voordat ik bij de kapstok ben pakt hij mijn pols vast en draait me om waardoor ik hem recht in zijn ogen aankijk. Met een snelle beweging word ik tegen de muur geduwd en snel daarna heeft hij zijn lippen op de mijn gesplaatst. Eerst schrik ik maar snel ga ik mee in de zoen, die best wel ruw is. Wanneer hij toestemming vraagt trek ik terug en kijk hem verbaasd aan, 'Nee nee dit is fout. Jij hebt iets met Kendall en wij zijn verleden tijd.' zeg ik paniekerig en loop naar mijn jas. 

Maar net wanneer ik de door uit wil lopen wordt ik weer tegen gehouden en kijk ik Harry afwachtend aan. 'Toen ik je weer zag bij Riley, heb ik het uitgemaakt met Kendall maak je daar geen druk om. Blijf nog even alsjeblieft.' smeekt hij zowat, ik knik zacht en doe mijn jas uit. Hij duwt me opnieuw tegen de muur aan en zoent met rustiger dan daarvoor, ik ga er gelijk in mee. Jemig zeg wat heb ik hem eigenlijk gemist, hij knijpt in mijn kont waardoor ik mijn benen om zijn middel heen sla. Hij loopt naar de keuken en zet me neer op het aanrecht, maar voordat we ook maar verder kunnen gaan wordt er aangebeld.

Een zucht verlaat mijn mond en Harry loop naar de voordeur, ik ga van het aanrecht af en drink snel wat water. Snel is Harry alweer terug met een doos in zijn handen, dat zal dan wel de bezorger zijn geweest. Met mijn rug sta ik tegen het aanrecht en kijk naar iedere beweging die hij maakt, hij komt dichterbij en drukt kleine kusje om mijn mond. Mijn handen gaan naar zijn nek en zijn handen liggen op mijn heupen en omdat ik een stukje kleiner dan hem ben sta ik op mijn tenen. Een grinnik verlaat Harry mond en laat los van de zoen, 'Kan je er niet bij?' vraagt hij lacherig. Ik hem een met een pruillipje, 'Ik vroeg je wat.' zegt hij een beetje dwingend wat ik niet van hem gewend ben. 

'Toevallig kan ik er niet bij, jij bent te groot.' verdedig ik mezelf. 'Of jij bent heel klein.' zegt hij en komt met zijn hoofd weer dichterbij waarna ik gelijk mijn lippen weer op de zijne druk. Hij zet me neer op het aanrecht en gaat tussen mijn benen staan maar verbreekt ze zoen niet. Hij gaat met zijn handen naar mijn shirt en wilt hem uittrekken maar ik hou hem tegen waardoor hij me raar aankijkt. 'Niet hier.' zeg ik zacht. 'Waar dan wel?' 'Weetje ik veel maar hier is het koud.' zeg ik en hij lacht even. Hij tilt me op van het aanrecht en loopt met mij naar de woonkamer oke lekker dan gaan we het doen op de bank, gelukkig dat de gordijnen dicht zijn. 

Hij trekt mijn trui uit en zoent me verder waarna ik ook zijn trui uit doe, ik draai ons in een makkelijke beweging om zodat ik boven op hem lig. Aan allebei de kanten van zijn lichaam zet ik een been neer en geef ik kleine kusje in zijn nek en zuig hier en daar wat waardoor een kreun zijn mond verlaat. 'Chloe.' kreunt hij. 'I-ik wil je nu.' komt er moeilijk uit. Ik wordt omgedraait en mijn  broek wordt opengemaakt en van mijn benen afgetrokken. Daaran trek ik zijn broek ook uit en zoen hem wat een beetje aan de ruwe kant is. 

Zuchtend laat ik me vallen op Harry die onder me ligt, ik pak nog snel een deken die aan de andere kant van de bank ligt en sla die over ons. 'Jezus Chloe wat heb ik jou gemist.' zegt hij hard. 'Je wilt dan niet weten hoelang ik je heb moeten missen zeg.' zucht ik. 'Hoe bedoel je?' vraagt Harry een beetje verward. 'Nou de laatste tijd zit je zeg maar in mijn gedachten van wanneer ik wakker wordt totdat ik ga slapen.' geef ik toe. 'Hazz voel je nog wat voor mij want ik heb geen zin om zo'n speeltje voor je te worden.' zeg ik dan maar. 

'Weet ik veel.' zegt hij wat bot. 'Is het zo moeilijk of ja of nee te zeggen?' vraag ik een beetje geirriteerd. 'Nee, het antwoordt is nee.' zegt hij. 'Oke prima dit was eenmalig maar waag het niet om nog contact met me te zoeken sukkel. Waar de fuck zijn jou gevoelens gebleven? Je bent opeens zo vreselijk bazig jemig zeg!' schreeuw ik boos naar hem. Ik pak mijn kleren en trek ze aan en als ik weg wil lopen durft Harry ook nog achter me aan te lopen. 'Kom eens heel gauw terug!' schreeuwt hij naar mij, ik draai me om naar hem loop langzaam naar hem toe. 'Zie en dit bedoel ik nou met dat bazige gedoe, je kan dan wel bekend zijn maar zo hoef je mensen niet te behandelen.' zeg ik boos. 'Ik ben niet bazig, ik mensen gewoon niet over me heen lopen.' kaats hij terug. 'Prima joh laat jij mensen maar niet meer over je heen lopen, gaat mij geen ene flikker aan.' zeg ik en loop dan naar buiten en voordat ik de deur achter me dicht smijt roep ik nog, 'FUCK YOU STYLES.' en stap dan mijn auto in.

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now