~ deel 1 ~

760 11 2
                                    

P.O.V. Chloe


Vandaag was de laatste dag op de middelbare school wat betekent dat ik mijn examens heb gehaald en dat ik nu vakantie heb voor laten we zeggen 6 weken. En daarna ga ik studeren.  Ik loop samen met Milou mijn beste vriendin de school uit en loop naar de parkeerplaats waar de auto van Milou staat. Milou rijdt mij iedere ochtend met de auto naar school omdat ik mijn rijbewijs nog niet heb. maar ik ben aan het sparen voor een rijbewijs zodat ik zelf kan gaan rijden naar mijn studie. Ik stap in de auto en zo rijden we naar mijn huis, Milou blijft vannacht slapen en morgen gaan we met de hele vriendengroep naar het strand omdat het zoals altijd in Los Angeles vreselijk warm is en vooral in de zomer.

Na 20 minuten gereden te hebben komen we aan bij mijn huis, Milou rijdt de oprit op en als de auto stil staat stap ik uit en loop naar voordeur en open die met mijn sleutel. Inmiddels staat Milou al achter me en loop ik het huis binnen, ik begroet Olivia mijn hond en schop dan mijn schoenen van mijn voeten af en haal de tas van mijn schouders en zet die neer naast mijn schoenen, Milou doet hetzelfde. We lopen de keuken in en ik trek gelijk de koelkast open. 'Wat wil je drinken Lou?' vraagt ik aan Milou, Lou is haar bijnaam ik noem haar eigenlijk nooit Milou alleen als ik boos op haar ben. 'Euhm doe maar ice tea.' Antwoordt ze. Ik pak de fles ice tea uit de koelkast en schenk het in de glazen die ik net heb gepakt. Ik geef Milou haar drinken en nog een koekje, 

'Clo, zullen we zo gaan zwemmen?' Vraagt Milou aan me. 'Ja prima, heb je zwemkleding mee?' vraag ik. 'Shit die ben ik vergeten.'  'Ik heb wel wat boven liggen.' Zeg ik schouderophalend. 

Milou ligt buiten al in het zwembad terwijl ik mijn bikini aan doe. Ik heb voor een rode gekozen want wit past nog niet omdat ik nog niet bruin ben maar daar gaat zeker verandering in komen deze vakantie. Omdat het zo heet word deze weken gaan we waarschijnlijk alleen maar naar het strand. Ik ga dit jaar niet op vakantie net zoals vorig jaar omdat mijn ouders gewoon moeten werken, mijn vader is advocaat en mijn moeder heeft haar eigen kledinglijn die bekend is over heel de wereld dus beide zijn ze vaak aan het werk en dan ben ik de meeste tijd alleen thuis. 

Heel misschien mag ik met Milou mee op vakantie omdat hun altijd met de vrienden van haar ouders gaan maar waarschijnlijk blijf ik gewoon thuis. Niet dat ik het erg vind om hier te blijven maar dan moet ik Milou wel voor een aantal weken missen. 

Ik pak een handdoek uit de badkamer en loop dan naar beneden. Ik leg mijn handdoek neer op een ligstoel en daarna spring ik gelijk het zwembad in. Zo zijn we wel een halfuur in het zwembad en omdat de zon zo vel is stap ik het zwembad uit en smeer mezelf in met zonnebrand. Daarna ga ik op de ligstoel liggen en sluit mijn ogen terwijl Milou muziek aan zet. Mijn ogen beginnen dicht te vallen en net wanneer ik in slaap val word ik gebeld.

 Het is Aiden, mijn ex. Hij is ongeveer 2 weken terug vreemd gegaan, hij deed de laatste de tijd heel geheimzinnig en toen hij opeens wegging ben ik hem achterna gegaan en ja hoor hij ging naar het huis van Valerie. Valerie is het populairste meisje van de middelbare school, geen wonder dat Aiden vreemd is gegaan. Eerst ontkende hij dat hij was vreemd gegaan maar toen hij toegaf bleef hij maar zeuren dat ik hem moest vergeven maar hem vergeven is het laatste wat ik wil doen, ik kan hem niet meer vertrouwen en hij was toch helemaal niet zo'n goed vriendje voor me, hij had bijna nooit tijd dus het is beter zo.

 Maar nu belt hij me een paar keer per dag of benaderd hij me op school, waar ik echt moe van word en hij kan het niet hendelen in zijn hoofd dat het uit is denk ik. Gelukkig ben ik af van Aiden want hij gaat een andere studie doen dan ik. Ik besluit op het rode knopje te drukken en probeer weer in slaap te vallen.

*****

Milou en ik hebben ons gedoucht en pizza besteld die er over 10 minuutjes is. Ik pak de afstandsbediening en ga naar naar Netflix. 'Dus Mil wat wil je kijken?' 'Dat hoef je mijn echt niet meer te vragen hoor.' 'Ja je hebt gelijk, This is us van One Direction right?' Vraag ik en Milou begint hevig met haar hoofd te knikken. Milou is echt een die-hard fan, eerst wist ik niet wat One Direction was maar door Milou ken ik hen nu wel, ik ben zelf geen fan van ze maar ik vind het niet erg om naar hun muziek te luisteren.

Niet veel later gaat de bel, dan zal dan wel de pizza zijn. Ik loop naar de deur en haal hem van het slot af, ik zorg dat Olivia niet in de gang staat want zij heeft nog wel eens gewoonte om een bezorger in hun been te pakken. 'Hey, hoeveel kosten de piz-' ik onderbreek mezelf want in plaats van een pizzabezorger te zien staan staat Aiden voor mijn deur.

'Is het je dan nog niet duidelijk? Jij bent vreemd gegaan, ik heb het uitgemaakt. Stop gewoon met proberen, ik kom niet meer terug en dat heb ik je ook al meerdere keren duidelijk gemaakt.' Zucht ik. 'Prima Chloe, ik zal je niet meer lastig vallen. Maar verwacht dan niet dat je terug hoeft te komen naar mij als het bij je binnenkomt dat je een goeie jongen bent kwijtgeraakt.' Zegt Aiden. 

'Een goeie jongen? Je maakt een grapje zeker. Ik ben eigenlijk heel erg blij dat ik van je af ben, je bent nooit een goed vriendje geweest.' Zeg ik tegen hem met een lach. 'Nee ik maak geen grapje en jij was ook niet de beste vriendin. Ik ben niet voor niets vreemdgegaan.' Lacht hij in mijn gezicht. 'Ja prima joh, je hebt hier niets meer te zoeken dus van mij mag je gaan.' Zeg ik geen zin om verder tegen hem in te gaan, hij loopt gelukkig al naar zijn auto. Als hij de motor van zijn auto start geef ik hem nog een middelvinger en loop daarna weer terug naar binnen. 

'Wie was dat?' 'Aiden.' mompel ik. 'Wie?' 'Aiden.' Zeg ik harder, terwijl mijn ogen prikken. Het is logisch dat ik het jammer vindt dat ik niemand meer heb toch? We hebben voor een lange tijd een relatie gehad. 

What If We Meet Again? | h.s.Där berättelser lever. Upptäck nu