~ deel 16 ~

283 7 0
                                    

P.O.V.  HARRY

Ik ben op weg naar het huis van Kendall, ik vindt het lullig dat ik zomaar ben weggegaan dus moet ik het gaan goedmaken. Ik pak de huissleutel uit mijn zak die ik van Kendall heb gekregen en maak de deur open. 'Hoi!' roep ik door het huis en hoor iets van boven komen, ik loop de trap op en tref Kendall aan in haar inloopkast. 'Hey.' zeg ik zacht en sla mijn armen van achter om haar heen. 'Moet je niet bij je schatje zijn?' vraag ze. 'Ik ben toch bij mijn schatje.' geef ik als antwoordt, ze draait zich om in mijn greep en dan begin ik met het verontschuldigen. 'Sorry oke?! Ik had niet zomaar weg moeten gaan maar ze had me nodig en vriendenhelpen elkaar.' zegt ik. 'Ja het is al goed ik snap het maar ga iets minder met haar om wil je? Ze komt te veel tussen ons in.' vraat ze me. 'Je hebt gelijk jij bent mijn vriendin ik zou veel meer bezig moeten zijn met jou als met Chloe, ik ga afstand van haar houden nu.' zeg ik, misschien is het nu ook het handigst minder met haar om te gaan want ze geeft me een te goed gevoel bij haar en binnen de kortste keren ga ik haar ook nog leuk vinden en dat is niet wat ik wil, ik wil bij Kendall zijn. 'Wat dacht je ervan en dagje naar de stad te gaan?' vraag ik haar, 'Lijkt me een prima idee.' zeg ze en zo gaan we onze weg naar de stad.

P.O.V.  CHLOE

Het is inmiddels al 2 weken verder en heb me bij het feit neer gelegd dat Milou er niet meer is maar wetend dat ze nu op een betere plek is dan hier, we hebben de begravenis een week geleden gehad en iedereen was aanwezig zelf Jack ook al heeft hij met bijna iedereen uit de groep ruzie hij is toch gekomen. Ik heb weinig van Harry gehoord wat misschien juist beter is want anders wordt ik te aanhankelijk en dat wil ik niet zijn, mijn ouders zijn voor een maand weer thuis waar ik blij om ben en ik heb mijn eigen huis gekocht of nou mijn ouders hebben een huisje voor mij gekocht. Ik ben de meeste tijd toch alleen en  is het huis waar ik nu in woon te groot, dus ga ik ergens anders wonen. De meubels staan al in het huis en later kan ik nog gaan decoreren, ik verhuis eigenlijk best wel snel over een week al. We laten Olivia de hond bij mijn ouders want het is hun hond en ze willen haar bij hun hebben dus ga ik misschien een nieuwe hond kopen. 

Ik ben inmiddels op pinterest aan het kijken naar foto's voor op mijn fotomuur die ik wil gaan maken in mijn eigen huis. Ik kijk op als ik de achterdeur hoor dicht gaan, het is Harry. 'Hey.' zeg ik droog en ga verder met waar ik mee bezig was, Harry is naar de keuken gelopen en is drinken voor zichzelf gaan inschenken daarna ploft hij bij mij op de bank. 'Het is uit.' zeg hij plotseling. 'Ook hallo.' zeg ik droog maar hij negeert het. 'Ze wilt me niet meer of ik haar niet huh, teminste we hebben een gesprek gehad en samen besloten dat we uit elkaar gingen. Het lukte ook gewoon niet onze schema's zijn heel anders.' legt hij uit.

 'Gelukkig zijn jullie niet met ruzie uit elkaar gegaan en als jullie bij elkaar hoorde hadden jullie het samen wel uitgevonden. Dat het uit is betekent wel dat je een stap dichter bij de ware bent.' zeg ik wat er heel poeties uit kwam. 'Ja je hebt gelijk, ik vindt wel iemand anders maar voor mij nu even niemand. Trouwens wat ben je aan het doen?' 'Ik ben foto's aan opzoeken voor op de muur in het nieuwe huis.' zeg ik. 'Huh hoe bedoel je het nieuwe huis?' vraagt hij verward. 'Oh je weet het dus nog niet nee kijk, ik ga op mezelf wonen want als ik de hele tijd alleen ben is dit gewoon een te groot huis dus heb ik zelf wat gevonden.' 'Oeh leuk! Hoe ziet het eruit?' vraagt hij. 'Nou het heeft 3 slaapkamers, bij de 2 grootste slaapkamers een badkamer eraan vast, een soort studie kamer, een mooie keuken en aardig grote woonkamer en op de zolder een lege ruimte.' vertel ik. 'Zo lijkt me gaaf, wanneer verhuis je?' 'Euhm over een week, waarom ben je nu niet aan het huilen het is toch uit?' 'Huh over een week?! Ja ik ben er niet echt verdrietig over.' geeft hij toe. 'Oh oke nou ja dus over een week het is allemaal snel gegaan ja maar ik heb zin om een eigen huis te hebben.' 

'Uhm vraagje, ik ga over 2 weken naar Londen weer wat oude vrienden zien en mijn moeder, wil je misschien mee?' vraagt hij. 'Ja lijkt me leuk, welke dag?' 'Uhm ik dacht donderdag, maar ik moet gaan de jongens zijn op me aan het wachten we gaan wat opnemen in de studio.' 'Oke ik zet het in mijn agenda en veel plezier met de jongens en doe ze de groetjes!' roep ik als hij al naar de achterdeur ik gestapt, hij zwaait nog een keer en loopt dan naar zijn auto. Ik besluit maar even een rondje te gaan lopen met Olivia.

What If We Meet Again? | h.s.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu