~ deel 71 ~

158 2 1
                                    

P.O.V. Chloe

'Hailee.' zegt hij alleen. 'Wacht als in Hailee Steinfield?' vraag ik verbaasd en Harry knikt enkel. 'Niet om lullig te doen tegen over Amelia maar ze zouden ook wel een leuk stel zijn.' zeg ik half fluisterend, Harry knikt en lacht dan. 'Wat?' vraag ik, 'Je bent sneeky.' zegt hij met een grijns en geeft me dan een kus. 'Ik moet nu wel echt gaan misschien tot vanavond.' zeg ik en geef hem een knuffel.

'Hey ik ben er weer.' zeg ik als ik zie dat Amelia weer wakker is. 'Hey waar was je?' vraagt ze met een schorre stem en kijkt me aan met rode ogen. 'Even bij Harry.' zeg ik en ga dan naast haar zitten wanneer er weer tranen over haar wangen lopen. Ik veeg ze weg en geef Amelia daarna een tissue, 'Je gaat je even opfrissen dan gaan we daarna wat eten beneden in het hotel, oke?' vraag ik en ze knikt.

Na 10 minuten komt ze de badkamer uit met grijze sweat pants aan en een hoodie erboven met witte sneakers. Haar haar zit in een messy bun, 1 ding is zeker die zit het niet meer zitten.... Dan kom ik nog helemaal aan met een jurkje. 'Ready?' vraag ik en doe snel mijn schoenen aan. 'Ik denk het.' zegt ze en loopt naar de deur. We gaan met de lift want we zitten op de 8e verdieping en als je zwanger bent loop de liever geen trap. 'Het komt goed, hij is het niet waard.' probeer ik en wrijf over haar arm. 'Kijk het liefst zou ik je de hele tijd knuffelen maar met mijn buik gaat dat nogal lastig snap je?' zeg ik en ze knikt.

We lopen het restaurant in en als ik rond kijk zie ik de jongens zitten waardoor ik gelijk stil sta, 'Wat is er?' vraagt ze en kijkt nu waar ik ook naar kijk. 'We kunnen ook langs de mac donalds hoor.' zeg ik en wil al weglopen maar ze houd me tegen. 'Hoeft niet ik trek het wel als we maar niet bij ze gaan zitten.' zegt en loopt naar de tafel, als we de jongens passeren zeg ik snel hoi tegen de jongens en kijk Niall waarschuwend aan. Het is in ieder geval goed te zien dat Niall spijt heeft want zijn ogen zijn helemaal rood.

Ik zit met mijn rug naar de jongens en Amelia zit de hele tijd net voorbij me te kijken, naar Niall waarschijnlijk. 'Ga gewoon met hem praten, ik hoorde van Harry dat hij het niet groot kon houden.' zeg ik en wieper haar de kant van Niall op. Ik loop ook naar de jongens en ga daar naast Harry zitten, 'Hey jongens.' zeg ik en leg mijn hoofd op Harrys schouder. De jongens zeggen hoi en gaan dan verder met hun gesprek, 'Ben je moe baby?' zegt Harry zacht, 'Ja eigenlijk wel.' zeg ik en sluit mijn ogen. 'Kom alsjeblieft bij mij slapen, zonder kan ik niet goed slapen.' fluistert hij in mijn oor. 'Ja ik zal het zo overleggen met Amelia.' zeg ik en pak Harry zijn hand vast. 'Ik hou van je.' fluistert Harry, 'Ik ook van jou.' 

P.O.V. Amelia

'Niall, loop je even mee?' vraag ik wanneer ik naast de tafel sta, Niall staat gelijk en loopt achter me aan naar de buiten. 'Kijk Amelia het spijt me echt heel erg, ik had het eerder met je moeten eindigen toen is wist dat ik dat andere meisje leuk begon te vinden en-' 'Wie is het?' kap ik Niall af. 'Sorry?' 'Wie is het? Dat meisje.' zeg ik voor de duidelijkheid. 'Hailee.' zegt hij op een lager niveau. 'Hailee wie?' vraag ik. 'Hailee steinfeld.' zucht hij, mijn mond valt open. 'Hailee Steinfeld, als in de de meid die in verschillende films heeft gespeelt en-' 'Degene die ook muziek maakt, ja dat is zij.' kapt Niall me nu af. 'Ja je hebt gelijk.' zeg ik.

'Sorry? Waar heb je gelijk in?' vraagt Niall mij verward, 'Je hebt gelijk dat je Hailee boven mij kiest, ze is knap, getalenteerd, iedereen mag haar er is niets slechts over haar te zeggen.' zeg ik. 'Nee Amelia dat is niet waar, je bent echt een schat, je bent knap, hoe jij met mensen omgaat, je bnet gewoon perfect. Te perfect voor mij.' ratelt Niall aan elkaar, 'Ik ga je missen Ni.' zeg ik starend voor me uit, 'Ik jou ook, het was echt leuk met je maar sommige mensen zijn voor het leven en sommige mensen horen maar in een hoofdstuk van het leven.' zegt hij wat ingewikkeld. 

'Misschien heb je gelijk, maar dit hoofdstuk in mijn leven was 1 van de leukste hoofdstukken.' zeg ik met een kleine glimlach op mijn gezicht. 'Geloof me er komen nog veel leukere hoofdstukken.' zegt Niall, 'Is het nu goed tussen ons?' vraagt Niall voor de duidelijkheid. 'Als het aan mij ligt wel, het spijt me nog dat ik je een klap heb gegeven, ik was echt heel boos op dat moment.' zeg ik beschamend. 'Geef niet, ik snap je wel. Maar je kan aardig hard slaan zeg hahaha.' lacht Niall, 'Weet ik.' zeg ik met een grijns.

'Maar wat zeggen we tegen je fans, ik heb geen zin in  dat het misschien uit is tussen Niall Horan en Amelia weet je wel.' zeg ik, 'We kunnen allebei iets posten op twitter ofzo.' stelt Niall voor. 'Ja dat is wel een idee, zullen we weer naar binnen gaan?' vraag ik en loop al weer naar binnen naar het restaurant waar ik Chloe nu naast Harry zie zitten.

What If We Meet Again? | h.s.Where stories live. Discover now