Hoofdstuk 97: De picknick deel 1:

2 0 0
                                    

Sue heeft een picknick voorbereid. Ze gaat naar het kantoor van Maud. Ze klopt op de deur. Binnen zegt Maud. Sue maakt de deur open. Sue gaat naar binnen. Daarna maakt Sue de deur weer dicht. Sue gaat op een stoel tegenover Maud zitten.

Even later als Sue zit. Wat is er vraagt Maud. Sue zegt: "ik wilde vragen of je met mij mee gaat naar de tuin. Ik heb een picknick voor ons geregd. Omdat ik vind dat we te weinig echt alleen zijn".

Maud zegt: "met jou, altijd. Dat is lief. Dat zijn we inderdaad. Dat mis ik ook".

Sue zegt: "fijn, dat je met mij mee gaat. Fijn, om te horen dat je het lief vind. Fijn, dat jij ook vind dat we te weinig echt alleen zijn. Fijn, om te horen dat jij dat ook mist".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat ik met je mee ga. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik dat lief vind. Ik snap dat jij het fijn vind dat ik ook vind dat we te weinig echt alleen zijn. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik dat ook mis. Zullen we naar de tuin gaan".

Sue zegt: "met jou. Natuurlijk".

Maud zegt: "ja. Fijn, dat je mee gaat".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat ik mee ga. Bedoel je nu".

Ja zegt Maud. Oke zegt Sue. Sue en Maud staan op. Ze gaan samen naar de tuin. Sue opent onderweg alle deuren. Maud gaat er als eerste doorheen dan Sue. Dan maakt Sue de deur dicht. 

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon