Hoofdstuk 100: Die avond:

1 0 0
                                    

Na het avondeten zitten ze met zijn 4 in de woonkamer. Richard vraagt aan Maud en Sue hoe hun picknickdate ging. Ze vertellen allebei wat ze ervan vonden. Daarna gaan Sue en Maud naar hun eigen kamer. Richard en Charel blijven nog even zitten. Ze doen na ongeveer 15 minuten samen de lampen uit. Ze gaan allebei naar hun eigen bed.

Ondertussen in de kamer van Sue en Maud. Sue en Maud staan samen in hun kamer.

Maud zegt: "wil je alleen onze jurken uittrekken. Ik wil je zo in bed aanraken. Ik wil dat we allebei ons hoogtepunt bereiken. Ik wil je bewijzen dat ik nog steeds van je hou. Dat jij je echt geen zorgen hoeft te maken".

Sue zegt: "is goed. Ik jou ook. Prima. Fijn, dat je mij dat wilt bewijzen. Ik hou ook nog steeds van jou. Ik maak me ook geen zorgen. Al vind ik het niet erg als je het bewijst".

Maud zegt: "fijn, dat het goed is dat je alleen onze jurken uittrekt. Dat komt dan goed uit. Ik snap dat je het fijn vind dat ik je dat wil bewijzen. Fijn, dat je ook nog steeds van mij houd. Fijn, om te horen dat jij je ook geen zorgen maakt. Fijn, om te horen dat je het niet erg vind als ik het bewijs".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat ik het goed vind om alleen onze jurken uit te trekken. Klopt. Ik snap dat je het fijn vind dat ik nog steeds van je hou. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik me ook geen zorgen maak. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik het niet erg vind dat ik het bewijs. Wil je verder nog wat vragen of zeggen. Anders trek ik onze jurken uit".

Maud zegt: "nee, ik niet. Jij aan mij of tegen mij. Is goed".

Sue zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Fijn, dat het goed is dat ik onze jurken uit doe".

Maud zegt: "oke. Ik snap dat je het fijn vind dat het goed is dat je onze jurken uit doet".

Sue trekt de jurk van Maud uit. Maud gaat in bed liggen. Sue trekt haar jurk uit. Ze gaat naast Maud in bed liggen.

Even later als ze allebei in bed liggen. Maud geeft Sue een kus op haar mond en Sue kust terug.

Maud kust Sue overal. Ze gaat steeds verder. Maud merkt dat Sue er zelfs opgewonden van raakt. Maud gaat nog steeds verder. Sue bereikt haar hoogtepunt. Maud merkt dat en stopt meteen. Maud geeft Sue nog een lange kus op haar mond. Die kus gaat langzaam over in een tongzoen. Dan gaat Maud met haar rug op het bed liggen. Sue kust Maud overal. Ze gaat steeds verder. Sue merkt dat Maud er opgewonden van raakt. Sue gaat nog steeds verder. Maud bereikt haar hoogtepunt. Sue merkt dat en stopt meteen. Sue geeft Maud een kus op haar mond en Maud kust terug.

Sue gooit de dekens goed over hun heen.

Even later als de dekens goed liggen. Wat vond je ervan vraagt Maud.

Sue zegt: "ik vond het echt geweldig. Het leek wel alsof ik zweefde. Wat vond jij er van".

Maud zegt: "fijn, om horen dat je het geweldig vond. Fijn, dat ik je het gevoel heb je geven dat je zweefde. Ik vond het ook echt geweldig. Ik had ook het gevoel alsof ik zweefde".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik het geweldig vond. Ik snap dat je het fijn vind dat je mij het gevoel heb gegeven dat ik zweefde. Fijn, om te horen dat jij het ook geweldig vond. Fijn, dat je ook het gevoel had dat je zweefde".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik het ook geweldig vond. Ik snap dat je het fijn vind dat ik ook het gevoel had dat ik zweefde. Wil je nog wat vragen of zeggen. Anders wil ik je graag nog een kus geven en dan gaan slapen".

Sue zegt: "nee, ik niet. Jij aan of tegen mij. Is goed. Ik ben best moe".

Maud zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Fijn, dat het goed is dat ik je een kus geef en dat we dan gaan slapen. Ik ben ook best moe".

Sue zegt: "oke. Ik snap dat je het fijn vind dat ik het goed vind dat je mij een kus geeft en dat we dan gaan slapen. Dat komt dan goed uit. Welterusten".

Maud zegt: "dat komt inderdaad goed uit. Welterusten".

Maud geeft Sue een kus op haar mond en Sue kust terug. Na een tijdje stopt Maud de kus. Sue doet het licht uit. Ze gaan slapen. Charel en Richard slapen al.

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu