Hoofdstuk 86: Na 1 week in de kamer van Maud en Sue deel 2:

0 0 0
                                    

Na een tijdje stopt Maud. Ze geeft Sue lange kus op haar mond. Die kus gaat langzaam over in een tongzoen. Ze liggen samen naast elkaar op bed. Wat vond je ervan vraagt Maud.

Sue zegt: "super fijn. Het leek alsof ik zweefde. Ik hou super veel van jou".

Maud zegt: "mooi, dat je het fijn vond. Dat is mooi. Kun je mij ook dat gevoel geven. Ik hou ook super veel van jou".

Sue zegt: "ik snap dat je daar blij mee bent. Tuurlijk, kan ik jou ook dat gevoel geven. Fijn, dat je ook super veel van mij houd. Waarom stopte je trouwens voor ik echt mijn hoogtepunt bereikte".

Maud zegt: "fijn, dat je mij ook dat gevoel kan geven. Ik snap dat je dat fijn vind. Ik was bang dat je zoveel geluid zou maken dat het hele huis je hoort. Het was verder echt niet de bedoeling om voor jou hoogtepunt te stoppen. Ik wil dat je elke keer als ik echt intiem met je bent je hoogtepunt bereikt. En andersom wil je dat je dat ook bij mij doet".

Sue zegt: "ik snap dat je dat allebei fijn vind. Dat snap ik. Ik probeerde niet zoveel geluid te maken. Fijn, dat dat niet de bedoeling was. Dat is fijn. Ik hoop ook dat het je lukt. Dat snap ik. Dat lukt mij ook wel".

Maud zegt: "fijn, dat je dat probeert. Ik snap dat je dat fijn vind. Dat lukt mij als het goed is ook. Ik merk dat we genoeg van elkaar houden. Ik weet hoever ik dan moet gaan. Tuurlijk, lukt jou dat bij mij ook. Wil je mij tot mijn hoogtepunt brengen".

Sue zegt: "voor jou doe ik dat. Tuurlijk, kan ik jou tot je hoogte punt brengen. Dat merk ik ook. Dat is fijn. Ga je mij de volgende keer wel mijn hoogte punt laten bereiken. Dat weet ik ook zeker. Bedoel je nu".

Maud zegt: "fijn, dat je dat voor mij wil doen. Dat is fijn. Fijn, dat jij dat ook merkt. Dat beloof ik. Fijn, dat jij dat ook zeker weet. Ja, eigenlijk wel".

Sue zegt: "fijn, dat je dat beloofd. Ga, maar op je rug liggen dan".

Maud zegt: "ik snap dat je dat fijn vind. Is goed".

Maud gaat met haar rug op bed liggen. Sue kust haar overal. Sue raakt Maud overal aan.

Sue gaat steeds verder. Maud raakt er opgewonden van. Sue gaat gewoon door.

Na een tijdje merkt Sue dan Maud haar hoogtepunt bereikt heeft. Sue geeft Maud een lange kus op haar mond. Die kus gaat langzaam over in een tongzoen. Sue gaat naast Maud liggen.

Ze liggen weer naast elkaar op bed. Wat vond je ervan vraagt Sue.

Maud zegt: "dat was echt super. Het leek alsof ik echt zweefde. Alsof de hele wereld niet meer bestond. Alleen jij en ik".

Sue zegt: "fijn, om te horen. Dat is mooi. Dat lijkt me een machtig gevoel. Heb jij wel je hoogtepunt bereikt".

Maud zegt: "dat snap ik. Je was echt echt super. Dat gevoel van zweven is ook heel fijn. Dat is het ook. Gelukkig wel. Moet ik het nog een keer proberen of wil je graag slapen. Ik kan het ook morgenavond proberen".

Sue zegt: "fijn, om te horen. Ik deed mijn best. Dat klopt. Fijn, dat jij wel je hoogte punt heb bereikt. Dan weet ik hoe ver ik dan moet gaan. Ik wil graag slapen. Ik ben echt moe. Is goed. Ik wil wel echt mijn hoogtepunt bereikt door jou. Ik weet dat je dat kunt".

Maud zegt: "ik snap dat je dat fijn vind om te horen. Dat merkte ik. Ik snap dat je dat fijn vind. Dat klopt. Is goed. Ik ben ook moe. Fijn, dat ik het morgenavond mag proberen. Dat snap ik. Dat weet ik ook zeker. Ik moet gewoon niet bang zijn. En langer door gaan".

Sue zegt: "fijn, dat je dat merkte. Je moet ook niet bang zijn. Zullen we gaan slapen".

Maud zegt: "dat probeer ik. Is goed".

Maud geeft Sue een lange kus op haar mond. Die kus gaat langzaam over in een tongzoen.

Ik hou van jou zegt Maud. Ik hou ook van jou zegt Sue. Fijn, dat je van mij houd zegt Maud.

Ik snap dat je dat fijn vind zegt Sue. Welterusten zegt Maud. Welterusten zegt Sue. Ze gaan slapen.

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Where stories live. Discover now