H. 35: Evaluatie over de sollicitatie gesprekken met de koks Richard en Maud:

1 0 0
                                    

Even later in het kantoor van Maud. Daar zitten Richard en Maud. Hoe vond jij het gaan vraagt Maud.

Richard zegt: "prima. Ik heb antwoord op al mijn vragen. Ik heb wel een duidelijke voorkeur voor 2 koks. Hoe vond jij het gaan".

Maud zegt: "fijn, om te horen dat jij het prima vond gaan. Fijn, om te horen dat je antwoord heb op al jou vragen. Ik heb ook antwoord op al mijn vragen. Dat is fijn. Ik heb ook een duidelijke voorkeur voor 2 koks. Hopen dat dat dezelfde zijn. Ik vond het ook prima gaan".

Richard zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik het prima vond gaan. Ik snap dat je het fijn vind dat ik antwoord heb op al mijn vragen. Fijn, om te horen dat jij ook antwoord heb op al je vragen. Dat is inderdaad fijn. Mooi. Dat hoop ik ook. Fijn, om te horen dat jij het ook prima vond gaan. Wie heeft jou voorkeur en waarom".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik antwoord heb op al mijn vragen. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik het ook prima vond gaan. Pieter en Klaas. Ik had met hun de beste click en hun passie voor koken. En jij".

Richard zegt: "oke. Duidelijk. Ook Pieter en Klaas. Ik had ook met hun de beste click. De passie was inderdaad duidelijk. Moeten we alleen wel lijsten maken met wat ze lekker vinden en wat we niet lekker vinden. Dat hebben ze allebei gevraagd".

Maud zegt: "dat komt dan mooi uit. Fijn, om te horen dat jij ook de beste click met hun had. Wil jij ze morgen bellen om het goede nieuws te vertellen. Dat moeten we inderdaad doen. Dat doen we wel de dag voordat ze beginnen. Of de dag dat ze komen tekenen. Dat hebben ze inderdaad gevraagd".

Richard zegt: "dat komt inderdaad mooi uit. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik ook de beste click met hun had. Ga ik doen. Is goed".

Maud zegt: "mooi. Gaan we doen. Wil je verder nog wat vragen of zeggen. Anders wil ik nog even met Sue en Charel in de woonkamer gaan zitten. En dan gaan slapen".

Richard zegt: "nee, ik niet. Jij aan mij of tegen mij. Dat is een goed idee. Is goed".

Maud zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Dan gaan we dat doen".

Richard zegt: "oke. Goed plan".

Richard en Maud staan op. Ze verlaten de werkkamer van Maud. Ze gaan samen naar de woonkamer.

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Where stories live. Discover now