Hoofdstuk 77: De volgende ochtend en begin van de middag:

0 0 0
                                    

De volgende ochtend liggen Sue en Maud nog in bed. Lekker geslapen vraagt Sue.

Maud zegt: "ja, ik heb lekker geslapen. En jij".

Sue zegt: "fijn, om te horen dat jij lekker geslapen heb. Ja, ik heb ook lekker geslapen".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik lekker geslapen heb. Fijn, om te horen dat jij ook lekker geslapen hebt. Wil je nog wat vragen of zeggen. Anders wil ik opstaan. Dat jij ons aankleed. Zodat we beneden met Richard en Charel kunnen ontbijten".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik ook lekker geslapen hebt. Nee, ik niet. Jij aan of tegen mij. Oke. Ga ik doen. Oke".

Maud zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Fijn, dat jij ons gaat aankleden".

Sue zegt: "oke. Ik snap dat je het fijn vind dat ik ons ga aankleden". Sue en Maud staan op.

Even later als Sue en Maud staan. Sue trekt de pyjama van Maud uit. Sue trekt Maud een jurk aan. Sue trekt haar pyjama uit. Sue trekt een jurk aan. Maud geeft Sue een lange kus. Die lange kus gaat langzaam over in een tongzoen. Na een tijdje stopt Maud de kus. Ze gaan naar beneden. Ze gaan naar de eetkamer.

Even later in de eetkamer. Daar zitten Charel en Richard al. Sue en Maud gaan erbij zitten. Ze gaan met zijn 4e ontbijten. Ze praten over hoe ze vannacht geslapen hebben. Wat ze gaan doen, voordat het nieuwe personeel komt. Even later als alles op is. Maud en Richard gaan het werk. Sue en Charel ruimen alles af en op. Als ze daarmee klaar zijn gaan ze ook allebei aan hun eigen werk.

Na een paar uur werken is het tijd voor de lunch. Sue en Charel zetten alles klaar. Als het bijna klaar is zegt Charel tegen Sue dat ze Maud mag gaan halen. Sue gaat naar de werkkamer van Maud.

Even later bij de werkkamer van Maud. Sue klopt op de deur. Binnen zegt Maud. Sue maakt de deur open. Sue gaat naar binnen. Ze maakt de deur dicht. Mag ik even gaan zitten vraagt Sue. Jij altijd zegt Maud. Mooi zegt Sue. Sue gaat zitten.

Even later als Sue zit. Wat is er vraagt Maud.

Sue zegt: "we gaan ze eten. Wil je nog wat doen, zeggen of vragen".

Maud zegt: "oke. Alleen dat je vanaf morgen de deur op slot moet doen als je bij mij bent. Dadelijk maakt iemand de deur open. Als diegene ons ziet zoenen, hebben we een probleem. Je mag altijd kloppen en meteen binnenkomen. En dan de deur op slot draaien dan gaan zitten. Geen probleem".

Sue zegt: "ga ik doen. Daar had ik nog niet over nagedacht. Als iemand ons ziet zoenen hebben we inderdaad een probleem. Fijn, dat ik altijd mag kloppen en dan meteen binnenkomen. Zolang ik de deur maar op slot maak. Fijn, dat ik dan ook meteen mag gaan zitten. Mooi".

Maud zegt: "mooi. Dan denk je er nu wel aan. Klopt. Inderdaad. Ik snap dat je het fijn vind dat je dan ook meteen mag gaan zitten".

Sue zegt: "wil je nog wat doen, vragen of zeggen. Anders moeten we gaan eten".

Maud zegt: "ik wil je graag nog een kus geven. Ik hou van je. Verder heb ik niks te vragen of te zeggen. Jij aan of tegen mij. Prima".

Sue zegt: "dat kan. Ik ook van jou. Oke. Nee, ik ook niet".

Maud zegt: "fijn. Mooi. Oke".

Sue en Maud staan allebei op. Maud geeft Sue een lange kus. Die kus gaat langzaam over in een tongzoen. Sue stopt de kus. Sue en Maud verlaten de werkkamer van Maud. Ze gaan naar de eetkamer.

Even later in de eetkamer. Daar zijn Charel en Richard al. Sue en Maud gaan erbij zitten. Ze gaan lunchen. Ze praten over koetjes en kalfjes. Na het eten gaan Richard en Maud naar de woonkamer. Charel en Sue ruimen op en wassen alles af. Als dat klaar is gaan Charel en Sue bij Richard en Maud op de bank zitten. Ze praten over koetjes en kalfjes. Ondertussen drinken ze wat en wachten totdat het 3 uur is. Rond 3 uur wordt er aangebeld. Charel doet de deur open. Charel brengt het nieuwe personeel zoals afgesproken naar de keuken. Charel wacht in de woonkamer. Als al het nieuwe personeel er is vraagt Richard aan Charel om het nieuwe personeel te gaan halen. Charel staat op en haalt het nieuwe personeel. Iedereen gaat in de woonkamer op de banken zitten.

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Where stories live. Discover now