Hoofdstuk 58: Gesprek tussen Maud en Richard:

2 0 0
                                    

Richard en Maud zitten in de werkkamer van Maud. Hoe ging het gesprek met Rosa vraagt Richard.

Maud zegt: "goed. Ik heb het contract voorgelezen. Er stond niks in wat Rosa niet al wist of al dacht. Rosa heeft het contract meegenomen. Zodat ze het aan iemand kan laten lezen die ze vertrouwt. Ik heb alles netjes voorgelezen. Dus dat gaat geen probleem opleveren. Dinsdagmiddag komt ze terug om het contract te tekenen".

Richard zegt: "fijn, om te horen dat het goed ging. Mooi. Oke. Prima. Oke. Dat gaat ze denk ik wel doen. Oke. Fijn, om te horen dat dat geen problemen gaat opleveren. Oke".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat het goed ging. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat dat geen problemen gaat opleveren. Hoe ging je gesprek met Pieter. Hoe ging je gesprek met Klaas".

Richard zegt: "het gesprek met Pieter ging prima. Het gesprek gesprek met Klaas ging ook prima. Ze hebben allebei het contract getekend. Die heb ik ook bij me. Ik zou ze zo geven. Dan kun je ze opbergen".

Maud zegt: "fijn, om het horen dat het gesprek met Pieter prima ging. Fijn, om te horen dat je gesprek met Klaas ook prima ging. Fijn, om te horen dat ze allebei het contract heb getekend. Fijn, dat je zo ook bij je hebt. Prima".

Richard zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik het gesprek met Pieter prima vond gaan. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik het gesprek met Klaas ook goed vond gaan. Ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ze allebei het contract getekend hebben. Ik snap dat je het fijn vind dat ik de getekende contracten bij me heb".

Richard geeft Maud de getekende contracten. Maud bergt die op.

Even later als Maud de contracten heeft opgeborgen.

Maud zegt: "wil je nog wat vragen of zeggen. Anders wil ik graag nog even met Sue en Charel praten in de woonkamer. En daarna nar bed".

Richard zegt: "nee, ik niet. Jij aan of tegen mij. Is goed. Prima".

Maud zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Fijn, dat je het goed vind dat we nog even met Sue en Charel in de woonkamer praten. Fijn, dat je het prima vind dat je daarna naar bed gaat".

Richard zegt: "oke. Ik snap dat je het fijn vind dat ik het goed vind dat we nog even met Sue en Charel in de woonkamer praten. Ik snap dat je het fijn vind dat ik het prima vind dat je daarna naar bed gaat".

Richard en Maud staan op. Ze verlaten samen de werkkamer van Maud. Ze gaan naar de woonkamer.

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu