Hoofdstuk 60: De volgende ochtend:

1 0 0
                                    

De volgende ochtend liggen Sue en Maud nog in bed. Lekker geslapen vraagt Sue.

Maud zegt: "ja, ik heb lekker geslapen. Jij ook".

Sue zegt: "fijn, om te horen dat je lekker geslapen hebt. Ja, ik heb ook lekker geslapen".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind om te horen dat ik lekker geslapen hebt. Fijn, om te horen dat jij ook lekker geslapen hebt. Vind je het echt goed om met zijn 4e naar de markt gaan. Dat ik hand in hand met Richard over de markt ga lopen".

Sue zegt: "ik snap dat jij het fijn vind om te horen dat ik ook lekker geslapen heb. Ja, dat vind ik echt goed. Ik weet dat jullie allebei liever niet hand in hand lopen. Dat helpt wel. Ik wil alleen wel dat je wel in de koets laat merken van je voelt. En ik wil morgen hand in hand in de tuin wandelen".

Maud zegt: "fijn dat je dat goed vind. Dat klopt. Ik snap dat dat helpt. Natuurlijk, doe ik dat. Dat kan ook. Daar ziet toch niemand het".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat ik dat goed vind. Fijn, dat je snapt dat dat helpt. Fijn, dat je dat dan wel laat merken. Fijn, dat dat kan. Daarom ook daar".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat ik in de koets wel laat merken wat ik voel. Ik snap dat je het fijn vind dat dat kan. Oke. Wil je nog wat vragen of zeggen. Anders wil ik je vragen om ons aan te kleden. Eerst ontbijten en dan naar de markt".

Sue zegt: "nee, ik niet. Jij aan mij of tegen mij. Ga ik doen. Klopt".

Maud zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Fijn, dat je ons gaat aankleden".

Sue zegt: "oke. Ik snap dat je het fijn vind dat ik ons allebei aankleed". Sue en Maud staan op. 


Even later als ze staan. Sue trekt de pyjama van Maud uit. Daarna trekt Sue Maud een jurk aan. Daarna trekt Sue haar pyjama uit en haar jurk aan. Maud geeft Sue een lange kus op haar mond. Die lange kus gaat langzaam over in een tongzoen.

Na een tijdje stopt Maud de kus. Ze verlaten de slaapkamer. Ze gaan naar de eetkamer. Sue houd onderweg alle deuren open. Dan gaat Maud er als eerste doorheen. Dan Sue. Daarna maakt Sue de deur weer dicht.

Even later in de eetkamer. Charel en Richard zijn er al. Sue en Maud gaan erbij zitten. Ze gaan ontbijten. Tijdens het ontbijt praten ze over hun uitstapje naar de markt. Daarna over koetjes en kalfjes.

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu