Hoofdstuk 44: De ochtend erna:

1 0 0
                                    

Maud en Sue liggen nog in bed. Lekker geslapen vraagt Sue.

Maud zegt: "ja, ik heb lekker geslapen. En jij".

Sue zegt: "fijn, dat jij lekker geslapen hebt. Ik heb ook lekker geslapen".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat ik lekker geslapen heb. Fijn, dat jij ook lekker geslapen hebt. Ben je bang dat ik iets bij Rosa zou doen".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat ik ook lekker geslapen hebt. Nee, daar ben ik niet bang voor. Ik vertrouw je. Ben je bang dat ik iets bij Rosa zou doen".

Maud zegt: "fijn, dat je daar niet bang voor bent. Al heb je daar geen reden toe. Anders met zijn 3e. Fijn, dat je mij vertrouwd. Nee, daar ben ik ook niet bang voor. Ik vertrouw jou ook".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat ik niet bang ben, dat je iets bij Rosa zou doen. Fijn, dat ik daar ook geen reden toe heb. Ik snap dat je het fijn vind dat ik jou vertrouw. Fijn, dat je dan niet bang voor bent. Al heb je daar ook geen reden toe. Fijn, dat je mij ook vertrouwd".

Maud zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat ik daar ook geen reden toe hebt. Ik snap dat je het fijn vind dat ik niet bang ben dat je iets met Rosa zou doen. Fijn, dat ik daar ook geen reden toe heb. Ik snap dat je het fijn vind dat ik je ook vertrouw".

Sue zegt: "ik snap dat je het fijn vind dat je daar ook geen reden toe hebt. Wil je nog wat vragen of zeggen. Anders wil ik je graag aankleden voor het ontbijt".

Maud zegt: "nee, ik ook niet. Jij aan mij of tegen mij. Prima".

Sue zegt: "oke. Nee, ik ook niet. Fijn, dat het prima is dat ik je aankleed".

Maud zegt: "oke. Ik snap dat je het fijn vind dat ik het prima vind dat je mij aankleed voor het ontbijt". Sue en Maud staan allebei op.

Even later als ze allebei staan. Sue trekt de pyjama van Maud uit. Sue doet Maud een jurk aan. Sue trekt haar pyjama uit. Daarna doet ze een jurk aan. Daarna geeft Sue Maud een lange kus op haar mond. Die lange kus gaat over in een tongzoen. Daarna gaan ze samen naar de eetkamer voor het ontbijt.

Even later de eetkamer. Daar zitten Richard en Charel al aan de tafel. Sue en Maud gaan erbij zitten. Ze ontbijten met zijn 4e. Ze praten over koetjes en kalfjes.

Als het ontbijt bijna op is zegt Maud: "Richard, wil je zo met mij meelopen naar mijn werkkamer. Voor de contracten van Klaas, Pieter en Rosa".

Richard zegt: "oke. Prima".

Fijn, dat je zo meeloopt zegt Maud. Ik snap dat je dat fijn vind zegt Richard. Dan is het eten op. Maud en Richard gaan naar de werkkamer van Maud. Sue en Charel ruimen de tafel af. Ze ruimen alles op. Daarna gaan ze verder met hun normale werk.

Fingersmith (12+) deel 2 (voltooid)Where stories live. Discover now